VIDEO Reportaj de la bătaia încasată de Mircea Badea. Pumni şi picioare „în gura presei”

VIDEO Reportaj de la bătaia încasată de Mircea Badea. Pumni şi picioare „în gura presei”

Ieri seară, în cartierul Titan din Bucureşti, un cetăţean bătea un alt cetăţean. Cel care bătea era un practicant al sporturilor de contact. Cel bătut era un prezentator de televiziune. Povestea acestei bătăi e o pată de ruşine pentru toată presa din România. La plecarea din sala în care a avut loc cafteala, un alt cetăţean mi-a spus: „Aşa că, voi, ziariştii, nu mai fiţi aşa tari în gură!”.

Există semeni cu convingeri puternice, imuni la mediocritatea promovată constant, facil şi cu ţeluri clare de manipulare a celor informaţi unilateral sau dezinformaţi cu bună ştiinţă. Din acest motiv am invitat la un schimb de idei pe un interlocutor care nu are doar un as imagologic, brainstorming-ul realizat vizând mai buna cunoaştere a cauzelor menţinerii ostilităţii între Israel şi palestinieni.

acum 3 luni · comentarii (14)

Retras sub clopotul de sticlă al lumii sale, inaccesibil, înconjurat de executanţi docili şi de consilieri fără profil, duşmănind pe critici şi promovând doar pe lăudători, convins de genialitatea lui, infailibil în decizii şi istoric în gesturi, îndrăgostit iremediabil de propria figură şi patronând publicaţii pline cu imaginile sale – un asemenea păstor este ultimul lucru de care ar avea nevoie Biserica noastră.

acum 3 luni · comentarii (10)

În ziua în care guvernul socialist  francez demisiona en messe, iar François Holland, încoronat recent de sondaje drept cel mai nepopular preşedinte al tuturor timpurilor, anunţa afabil şi condescendent că trăim într-adevar o „criză morală”, Tunisia interzicea portul hijabului.

acum 3 luni · comentarii (59)

Mulţi dintre noi au crescut trecând zi de zi pe lângă plăcuţele pe care scria “Păstraţi liniştea!”, beneficiind de sfaturile părinţilor şi educaţia primită la grădiniţă ori în primii ani de şcoală. Azi însă hăţurile par a fi scăpate şi fondul sonor al vieţii a sărit din mers câteva niveluri de zgomot.

acum 3 luni · comentarii (0)

Evident, guvernul, PSD, au lansat o furibundă campanie de ademenire a electoratului în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Nu era de aşteptat să se desmintă de înaintaşi. Poate scepticii nu credeau că se va merge până la măsuri extreme cum este cea privind suspendarea temporară a unei legi, pentru a răsturna rezultatele alegerilor locale de acum doi ani.

acum 3 luni · comentarii (0)

Demisia Monicăi Macovei din PDL trădează o posibilă anxietate că nu ar strânge semnăturile necesare, având nevoie să tragă un glonţ de argint care să îi permită să ajungă la ţinta de 200.000 de semnături. Tactica poate fi riscantă în ipoteza în care nu strânge semnăturile, căci rămâne complet în afara relevanţei politice dacă nu atinge pragul.

acum 3 luni · comentarii (2)

Ultimul răcnet în materie de marketing este shoppingul în lenjerie intimă. O năucitoare împletire între promoţie, reclamă gratis, senzualitate, compromis interior şi lipsă de pudoare. Aparent, câştigă toată lumea. Avantajul este însă doar al firmei. Paguba (dacă ne uităm atent) rămâne a clientului.

acum 6 luni · comentarii (82)

Dacă e adevărat că milionarii nu-şi citesc horoscopul, ci doar miliardarii, iată un horoscop săptămânal despre alte categorii defavorizate de previziunile astrelor. Pentru că Berbecii beţivi, Vărsătorii găinari, Balanţele postace şi Peştii „rechini“ au şi ei dreptul la nişte ziceri astrale, deşi nu sunt pomeniţi niciodată!

acum 1 an · comentarii (0)

Pleci la vară în Covasna şi-ţi faci de pe-acum provizii? Ai drum poimâine-n Harghita şi ţi-e teamă că vei muri de foame? Fear no more! Acum POŢI cumpăra o pâine în Ţinutul Secuiesc! Tot ce trebuie să faci e să înveţi aceste propoziţii simple, din prima „Lecţie de limbă secuiască pentru români". Bonus: Ghid de supravieţuire

acum 2 ani · comentarii (43)
Postari Recente