Revoltă spontană în Londra: peste 200 de tineri au început o răfuială de proporţii. Martorii spun că ar fi pornit de la o ceartă între două fete

Revoltă spontană în Londra: peste 200 de tineri au început o
răfuială de proporţii. Martorii spun că ar fi pornit de la o
ceartă între două fete

O revoltă spontană a pornit marţi seara în Londra, după ce între grupuri de zeci de tineri au început confruntări violente, necesitând intervenţia a 100 de poliţişti. Pe reţelele sociale circulă teoria cum că disputa ar fi pornit de la o bătaie între două fete pentru un băiat, relatează Daily Mail.

Reproducerea asexuală la şerpi, o posibilitate: o şerpoaică a născut pentru a doua oară în doi ani, deşi nu a mai avut contact cu un mascul de opt ani

Reproducerea
asexuală la şerpi, o posibilitate: o şerpoaică a născut pentru a
doua oară în doi ani, deşi nu a mai avut contact cu un mascul de opt ani

O şerpoaică dintr-un centru natural din Missouri a născut de două ori în ultimii doi ani, deşi îngrijitorii ei susţin că nu a mai avut contact cu un mascul de peste opt ani, fapt considerat de unii cercetători drept una dintre primele dovezi ale posibilităţii reproducerii asexuale la speciile normale de şerpi, relatează quartz.com.

Cei mai mari peşti prinşi vreodată

Cei mai mari peşti prinşi vreodată

Un pescar japonez a reuşit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce măsoară aproape doi metri, conform celor de la „Daily Mail”. Cu această ocazie, vă prezentăm o parte dintre cei mai mari peşti prinşi vreodată, la care aspiră toţi practicanţii pescuitului sportiv.

Cum nu cred în coincidenţe, nu am nici cea mai mică îndoială că blocarea conturilor TVR de ANAF, operaţiune, pare-se, pusă în practică în cursul zilei de ieri, probabil ca un cinic cadou de Sfântul Ilie, e strâns legată de intensificarea războiului personal dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele-director general al TVR, Stelian Tănase.

acum 3 luni · comentarii (15)

Draga mea, nu ne-am cunoscut niciodată. Poate de aceea mi-am şi găsit curajul să îţi scriu. Nu îţi voi spune că ştiu ceea ce simţi. Pentru că nu ştiu şi te-aş minţi. Nu vreau să îţi dau sfaturi. Nici n-aş avea cum. Nu vreau să te-ntristez mai rău. Îţi scriu doar pentru că tu eşti puternică. Eşti puternică, aşa cum eu nu cred că aş fi putut fi.

acum 3 luni · comentarii (78)

Săptămâna trecută, în locul statuii lui Cristofor Columb din Buenos Aires a fost plasat un monument dedicat unei eroine a independenţei celebrată în Bolivia şi Argentina, Juana Azurduy. Inaugurată în prezenţa celor doi preşedinţi, Cristina Fernandez de Kirchner din Argentina şi Evo Morales din Bolivia, statuia Juanei este un alt gest de celebrare postumă a eroinei uitate.

acum 3 luni · comentarii (8)

Femeile-pilot, ori copilot în raliuri sunt rarissime în toată lumea. Le poţi număra pe degetele de la mâini aproape. Puternice, incredibil de determinate, cu buton ”Bărbat Mode” gata oricând a fi activat, aceste femei sunt mai mult decât modele, sunt lecţii de viaţă. Una dintre ele este clujeanca Alina Pop care în doar patru ani a ajuns să fie copilotul unor mari speranţe ale raliului românesc, cum este şi Norbert Maior.

acum 3 luni · comentarii (2)

Ei bine, nu, prieteni greci, votul la referendum nu este – cum se spune peste tot şi cum o trîmbiţează aceşti sfetnici neplătitori care sînt, în Franţa, Le Pen-ii şi alţi Mélenchon – o „victorie a democraţiei“. Căci democraţia, şi voi o ştiţi mai bine ca oricine, înseamnă medierea, reprezentarea, delegarea reglementată a voinţei şi a intereselor – şi nu neapărat referendumul.

acum 3 luni · comentarii (8)

Libertatea mea se termină acolo unde începe libertatea ta. O zicală care exprimă perfect demersul „Adevărul“ de a porni campania „Dreptate pentru fata violată în Vaslui“. Reacţiile societăţii civile n-au întârziat să apară şi, în marea lor majoritate, s-au referit la condamnarea violatorilor. Întrucât există, însă, şi mesaje care interpretează demersul „Adevărul“, mi-am propus să clarific scopul campaniei.

acum 3 luni · comentarii (89)

Joi s-a anunţat în grabă că Angela Merkel şi François Hollande merg la Kiev, apoi la Moscova. S-au văzut cu Vladimir Putin fără să facă nici un comentariu pentru presă, nici la venire, nici la plecare. Vineri s-a anunţat că duminică va fi dat publicităţii un plan de pace, asupra căruia Merkel-Hollande îi convinseseră pe preşedinţii Ucrainei şi Rusiei.

acum 8 luni · comentarii (18)

Potrivit statisticii în 2004 au promovat Bacalaureatul 84,59% dintre candidaţii înscrişi la prima sesiune, în 2005 - 84,68%, în 2006 - 80,48%, în 2007 - 82,08%, în 2008 - 78,30%, în 2009 - 81,47%, în 2010 - 69,30%, în 2011 - 45,73%, în 2012 - 44,41%, în 2013 - 56,44%, în 2014 - 60,65%, iar în 2015 - 67,9%. În medie, au promovat bacalaureatul în ultimii 12 ani 69,81% dintre candidaţi.

acum 3 luni · comentarii (2)

De-a lungul vremii, numeroşi scriitori, istorici, actori sau poeţi şi-au arătat interesul pentru sport, fiecare în felul său. Ionel Teodoreanu, Camil Petrescu, Geo Bogza, Petru Comărnescu sau George Călinescu sunt doar câţiva dintre numeroşii oameni de cultură cărora le-a plăcut sportul, l-au practicat şi au scris despre el.

acum 3 luni · comentarii (13)

Din cauza că strategiile reproductive ale masculilor presupun posedarea a cât mai multe femele posibile, iar femelele la rândul au înclinaţia de a fi selective şi de a nu se supune oricărui mascul care pretinde să le copuleze, între masculi şi femele se înregistrează ceea ce cercetătorii au numit „conflictul sexelor”.

acum 3 luni · comentarii (12)

Poate că te afli pe litoralul românesc al Mării Negre şi ţi s-a urât de bronz, cluburi, aspra de baie, şi-ai vrea să te simţi ca-n alte ţări unde muntele dă mâna cu apa şi-s la o aruncătură de băţ. Ei bine, Dobrogea poate oferi asemenea surprize, dacă te desprinzi o zi de plajă, te urci la volan, şi pleci spre nord-vestul judeţului Tulcea, înspre cei mai vechi munţi de pe teritoriul României - Munţii Măcin.

acum 3 luni · comentarii (2)

Dincolo de miştouri, dacă e să citim milenarismele în  cheie teologică, ele sunt un exemplu de „very bad theology“. Cine are curiozitatea să arunce un ochi peste Evanghelia lui Matei va afla că „Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.“

acum 6 zile · comentarii (5)

Ultimul răcnet în materie de marketing este shoppingul în lenjerie intimă. O năucitoare împletire între promoţie, reclamă gratis, senzualitate, compromis interior şi lipsă de pudoare. Aparent, câştigă toată lumea. Avantajul este însă doar al firmei. Paguba (dacă ne uităm atent) rămâne a clientului.

acum 1 an · comentarii (82)

Dacă e adevărat că milionarii nu-şi citesc horoscopul, ci doar miliardarii, iată un horoscop săptămânal despre alte categorii defavorizate de previziunile astrelor. Pentru că Berbecii beţivi, Vărsătorii găinari, Balanţele postace şi Peştii „rechini“ au şi ei dreptul la nişte ziceri astrale, deşi nu sunt pomeniţi niciodată!

acum 2 ani · comentarii (0)

Pleci la vară în Covasna şi-ţi faci de pe-acum provizii? Ai drum poimâine-n Harghita şi ţi-e teamă că vei muri de foame? Fear no more! Acum POŢI cumpăra o pâine în Ţinutul Secuiesc! Tot ce trebuie să faci e să înveţi aceste propoziţii simple, din prima „Lecţie de limbă secuiască pentru români". Bonus: Ghid de supravieţuire

acum 3 ani · comentarii (43)
Postari Recente