Cristian Unteanu

Cristian Unteanu

Jurnalist
Vezi mai multe
 • acum 1 ora

  Adevărul Live, ora 13.00: Imaginea României o ia razna pe mirişte

  Prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat o scrisoare  lui Jean-Claude Juncker, preşedintele CE, în care vorbeşte despre lideri politici români ale căror acţiuni şi vorbe reprezintă „încercări de înlăturare violentă a unui guvern legitim“. Comunicatul, preluat acum de cea mai mare parte a mass-media din România, stârneşte o emoţie reală în cancelariile europene.

 • acum 2 ore
 • ieri

  Asta e adevărata miză? Dacă da, atunci sistemul financiar mondial poate intra în vrie!

  Într-un ritm din ce în ce mai nervos, aparent ilogic măcar din punct de vedere politic şi de securitate, americanii declanşează valuri succesive de sancţiuni economice, lovindu-şi mai întâi prietenii şi aliaţii strategici, apoi pe toţi ceilalţi parteneri, tradiţionali sau mai noi, producând crize şi generând mişcări de revoltă şi retorsiune pe măsură.

 • acum 2 zile

  Criza turco-americană, risc major de securitate regională

  Se tulbură tare de tot apele şi aşa neliniştite din estul Mediteranei, creşterea tensiunilor dintre Turcia şi SUA trimiţând un semnal grav de posibil dezechilibru regional, cu efecte importante asupra NATO şi sistemului său de securitate în sud-estul european.

 • acum 3 zile

  Intrigă la nivel înalt: bani, politică şi muzică

  Este posibil (cel mai probabil că rezultatul îl vom afla azi) ca Israelul, a doua oară în istorie, să joace un renghi urât celor de la Eurovision, declarând că nu are banii necesari (12 milioane Euro) cu care să constituie garanţia cerută de organizatori pentru desfăşurarea ediţiei din 2019 a concursului.

 • acum 4 zile

  Marele Plan: Restructurarea pivotului oriental de putere al lumii

  Cu noi în afara oricărei ecuaţii de putere din zona noastră proximă (greşeală de nepermis în raport cu ceea ce ar trebui să fie interesele noastre naţionale), în spaţiul dominat acum de alianţa strategică ruso-turcă au loc mişcări de mare spectacol.

 • acum 5 zile
 • acum 6 zile
Vezi mai multe