Stiri despre maramures

  3631 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO VIDEO Cel mai mare brad de Crăciun din România este la Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cel mai mare brad de Crăciun din România este la Baia Mare

  33 de metri înălţime, şapte tone şi peste 130 de ani. Acestea sunt caracteristicile bradului de Crăciun montat în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare. După ce anul trecut a fost desemnat „Cel mai frumos oraş împodobit de sărbători“, municipiul Baia Mare îşi depune din nou candidatura la acest titlu.

 • Concerte şi festivităţi de 1 Decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concerte şi festivităţi de 1 Decembrie

  Cu doar câteva zile înainte de Ziua Naţională a României, Primăria Baia Mare a pregătit şi programul pentru „Iarna Băimăreană“. Timp de o lună băimărenii se vor putea bucura de diferite concerte sau evenimente pregătite special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 • 20 de milioane de lei vor ajunge la Baia Mare, pentru modernizarea a două străzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  20 de milioane de lei vor ajunge la Baia Mare, pentru modernizarea a două străzi

  Consiliul Local, convocat într-o şedinţă de îndată a aprobat câteva hotărâri vitale pentru dezvoltarea infrastructurii, dar şi a economiei oraşului Baia Mare. După multe luni de insistenţe municipalitatea a obţinut aprobarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru finanţarea ultimelor două proiecte din cadrul PIDU, respectiv reabilitarea străzii Oborului şi a străzii Electrolizei.

 • Un urmărit internațional a fost prins la frontieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un urmărit internațional a fost prins la frontieră

  Un sătmărean dat în urmărire internațională a fost depistat, miercuri dimineață, de către polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea, ITPF Sighetu Marmației, în timp ce voia să treacă ilegal granița. Bărbatul a fost, ulterior, predat organelor de poliție din Satu Mare.

 • Patrimoniul UNESCO din Maramureş: pericole şi neajunsuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patrimoniul UNESCO din Maramureş: pericole şi neajunsuri

  Discuţiile cu privire la starea monumentelor aflate în patrimoniul UNESCO iscate recent în urma declaraţiilor făcute de ministrul culturii, Mircea Diaconu, sunt departe de a fi noi. Domnia sa a ales să se refere doar la situaţia siturilor arheologice de la fortificaţiile dacice din Munţii Orăştie, însă aşa cum am arătat şi în articolul „Ce nu vezi atunci când vizitezi bisericile pictate din Bucovina", mai sunt multe de făcut

 • Judecătorii joacă alba-neagra cu Cordunenii GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătorii joacă alba-neagra cu Cordunenii GALERIE FOTO

  Magistraţii Curţii de Apel Cluj au admis recursul procurorilor, pe 1 martie, şi au decis ca Adrian şi Bogdan Corduneanu şi Silviu Gâtlan să rămână după gratii. Cei trei au fost puşi în lbertate, pe 21 februarie, de Tribunalul Maramureş.

 • Trei membri ai clanului Corduneanu rămân în arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei membri ai clanului Corduneanu rămân în arest

  Curtea de Apel Cluj a hotărât, marţi 31 ianuarie, ca Adrian şi Bogdan Corduneanu şi Silviu Gâtlan să rămână după gratii. Cei trei sunt judecaţi alături de 24 de persoane pentru înşelăciune, şantaj şi spălare de bani.

 • Folclor 3D în cinematografe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Folclor 3D în cinematografe

  Documentarul „Culegătorii de folclor“, primul film 3D din România, care spune povestea unui cuplu maramureşean pasionat de tradiţii, va rula în ţară din 30 ianuarie.

 • Conducea bine-mersi deşi nu avea permis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conducea bine-mersi deşi nu avea permis

  Poliţiştii din comuna Petelea au reţinut aseară un bărbat care conducea nestingherit o maşină, deşi nu avea permis de conducere pentru nici o categorie!

 • „Pasagerul“ de Delta Dunării a luat foc!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Pasagerul“ de Delta Dunării a luat foc!

  Nava „Maramureş“, ce aparţine armatorului Navrom Delta se afla la reparaţii în şantierul naval din Brăila. Incendiul a izbucnit din cauza sudurii neprotejate. Intervenţia a fost deosebit de dificilă fiindcă nava se afla andocată la mare distanţă de mal.

 • Procesul Cordunenilor amânat pentru la anul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul Cordunenilor amânat pentru la anul

  Dosarul clanului Corduneanu a fost amânat a 24 oară de Tribunalul Maramureş. Pentru că o serie de martori şi părţi vătămate nu s-au prezentat, iar avocaţii au mai formulat diverse cereri judecătorul a dat termen la anul.

 • Șef din Maramureș, la conducerea ISU Dobrogea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Șef din Maramureș, la conducerea ISU Dobrogea

  Ioan Ioniţă Sîrb este noul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, fiind împuternicit să ocupe funcția pentru o perioadă de șase luni, începând cu 1 Decembrie.

 • Ştiinţa Explorări a pierdut în faţa ruşilor de la Belgorod
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiinţa Explorări a pierdut în faţa ruşilor de la Belgorod

  Sala Polivalentă „Lascăr Pană“ a fost gazda partidei dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Metalloinvest Belgorod, partidă ce a contat pentru primul tur al Cupei Cev. Meciul a avut loc ieri, cu începere de la ora 18.00.

 • Viaţa ucrainenilor, expusă la Iulius Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa ucrainenilor, expusă la Iulius Mall

  O expoziţie de fotografii cu tema „viaţa ucrainenilor" a fost deschisă azi la Iulius Mall. Evenimentul face parte din cadrul Festivalului Artelor şi Multiculturalismului care se desfăşoară la Cluj, în perioada 14-16 octombrie.

 • Alegerile parlamentare parţiale în Neamţ şi Maramureş. Prezenţa redusă la vot, de cel mult 10,85%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerile parlamentare parţiale în Neamţ şi Maramureş. Prezenţa redusă la vot, de cel mult 10,85%

  Peste 135.000 de cetăţeni cu drept de vot din judeţele Neamţ şi Maramureş sunt aşteptaţi,astăzi, la urne, la alegeri parţiale în urma cărora vor fi atribuie două mandate de deputat. Prezenţa la vot la alegerile parlamentale parţiale pentru Camera Deputaţilor a fost, însă, redusă până la ora 10.00: doar 10,85% în Colegiul uninominal 6 Neamţ şi doar 3,37% în Colegiul uninominal 2 Maramureş.

Modifică Setările