Motivul hilar pentru care Tzancă Uraganu a anulat un concert de Revelion: cât au plătit oamenii pe bilet

0
Publicat:

Peste 1.000 de oameni au plătit sute de lei pentru a fi prezenți la petrecerea de Revelion la care urma să cânte și manelistul Tzancă Uraganu, la cea mai mare sală de spectacole din Maramureș, însă evenimentul nu a mai avut loc.

Manelistul nu a mai ajuns la petrecerea din Maramureș FOTO Instagram
Manelistul nu a mai ajuns la petrecerea din Maramureș FOTO Instagram

Potrivit Antena 3, biletul la petrecerea de Revelion cu celebrul manelist a costat 600 de lei. Cei care așteptau cu nerăbdare concertul au aflat de pe pagina de Facebook a sălii „Perla Cosăului“ că evenimentul nu va mai avea loc. Anunțul a fost făcut printr-un clip video cu manelistul: „Pe 31 decembrie nu este zbor", spunea Tzancă Uraganu în videoclip.

La scurt timp, oamenii care au plătit pentru a participa la acest eveniment și-au cerut banii, iar alții au fost ironici, având în vedere calitatea actului artistic: „Ce s-a întamplat? De ce nu se mai ține revelionul? Mult succes!"; „Nicio pierdere" sau „Se întorc Petreușii în mormânt!…..cânta Tzanca în Maramureș…".

image

Este pentru a doua oară când un concert al manelistului este anulat în Maramureș.

Tzancă Uraganu ar fi trebuit să cânte la Balul Bobocilor în Baia Mare la Clubul La Lăutari, doar că acesta a fost închis de pompieri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite