Melinda, copila dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației, a fost găsită. Unde se afla adolescenta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Sighet au anunțat că Melinda Sara Moiș, adolescenta în vârstă de 13 ani care era dispărută de șapte zile, a fost găsită luni dimineață.

Melinda a fost căutată șapte zile
Melinda a fost căutată șapte zile

Anunțul a fost făcut de șeful politiei locale din Sighet, care a precizat că a găsit-o întâmplător. „Am găsit-o eu, din întâmplare. Am luat-o, e vie, e ok“, a declarat omul legii, conform Antena 3.

Părinții Melindei anunțaseră o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care are informații despre locul unde se află fata lor.

Minora în vârstă de 13 ani dispărut de aproape 7 zile a fost găsit-o astăzi într-o locuință socială din Sighetu Marmației.

Un adolescent s-a prezentat la sediul Poliției Locale Sighet și a spus că el știe unde se afla minora. „Polițiștii locali l-au însoțit pe tânăr la o locuință socială de pe strad Ioan Mihaly de Apșa din Sighetu Marmației. Acolo au găsit-o pe minoră“, a  declarat Vasile Moldovan, primarul din Sighetu Marmației, pentru www.vasiledale.ro.

Minora a fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale de specialitate.

Forțe impresionante de polițiști, jandarmi, pompieri, alături de Salvamont Maramureș, au participat la o amplă operațiune de căutare în munți. 

Conform Serviciului Public Salvamont Maramureş, fata a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână. Martorii au spus că au văzut-o în zona montană a judeţului, iar în aceste condiţii au fost mobilizaţi şi salvamontişti alături de poliţişti, jandarmi pompieri şi poliţişti de frontieră.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite