Un preot din Maramureș a lovit cu mașina un pieton și a fugit de la locul accidentului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile surprinse pe camere de supraveghere din zonă sunt șocante. În depărtare se vede bărbatul care circulă pe marginea  părții carosabile, când din spate vine o mașină care îl lovește din plin, apoi își comtinuă deplasarea.

Preotul a părăsit locul accidentului  FOTO Captură video Antena 3
Preotul a părăsit locul accidentului FOTO Captură video Antena 3

Accidentul  avut loc în localitatea Oncești, marți dimineașa, în jurul orei 07.00. Polițiștii au fost sesizați despre accident și au sosit la fața locului, precum și un echipaj al Ambulaței, care l-a transportat pe bărbat la spital.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 69 de ani, din Bârsana, a surprins și accidentat victima, apoi a părăsit locul accidentului rutier, deplasându-se spre Sighetu Marmației. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș. 

Preotul este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Potrivit unor surse, conducătorul auto era un preot pensionar din Nănești, care mergea spre Sighetu Marmației unde urma să participe la sfințirea caselor, care are loc în preajma Bobotezei.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite