stiri despre ion iliescu

Scandalul este enorm şi, măcar de data asta, chiar pe bună dreptate: Brian Deese, directorul extrem de influentului Consiliu Economic Naţional al SUA, a vorbit despre „ordinea liberală globală” punând-o în directă legătură, ca determinare şi consecinţe, cu criza energetică mondială şi în special cu cea a pieţelor de gaz natural, profund perturbate de războiul din Ucraina şi consecinţele sale care nu încetează să se amplifice.

acum 18 ore · comentarii (38)

Preşedintele Iohannis s-a păcălit odată cu Florin Cîţu. Acum se vede păcălit şi de premierul Nicolae Ciucă, pe care l-a uns şef de guvern şi şef la PNL. Are mâna proastă preşedintele României. Ce are de făcut? Să-i ceară premierului Ciucă să-şi dea demisia, atât din fruntea guvernului cât şi din aceea de şef al PNL.

Organizatorii dezbaterii de joi, 30 iunie, au fost LARICS (Laborator pentru Analiza Războiului Informaţional şi Comunicare Strategică), Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române şi German Marshall Fund România.

acum 2 zile · comentarii (4)

Dacă vă interesează o carieră solidă, pe termen lung, şi dacă nu aveţi bani fără limită în cont, luaţi-o mai încet cu vacanţele şi cu distracţia şi transferaţi o parte din banii de acolo către haine mereu frumoase şi elegante, faceţi analize de sânge şi de urină din 6 în 6 luni şi remediaţi urgent orice beteşug, oricât de minuscul ar fi el şi oricât de neînsemnat vi s-ar părea, aveţi mare, mare grijă la cum arătaţi.

acum 2 zile · comentarii (7)

Trăim un timp al incertitudinilor majore de tot felul: s-a terminat sau nu s-a terminat pandemia? Ia curând sfârşit războiul sau se extinde şi pe unde n-am vrea? A început criza economică? Cum îi vom supravieţui? S-au terminat banii şi combustibilii ieftini? Cât va mai creşte temperatura pe planetă şi cum (dacă) ne vom adapta? Şi ce viitor (mai) are omenirea?

acum 3 zile · comentarii (0)

Subiectul „avort” se reactivează în spaţiul public. Fie că vorbim despre legea din Polonia, fie de decizia Curţii Supreme din SUA, avem voci aici, în România, care susţin clar şi răspicat „Nu, dom’le, în ţara asta recunoaştem dreptul femeilor la autonomie corporală! Noi nu am uitat Decretul 770 din 1966.” Chiar aşa să fie?

acum 4 zile · comentarii (34)
Modifică Setările