gripa

  594 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sănătatea în timpul iernii: mituri şi adevăruri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătatea în timpul iernii: mituri şi adevăruri

  Aerul rece îmbolnăveşte, alergii dispar iarna sau nu e bine să facem sport în aer liber, sunt doar câteva dintre miturile care circulă în această perioadă a anului, în defavoarea stării de sănătate.

 • Ce complicaţii pot da gripa sau răceala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce complicaţii pot da gripa sau răceala

  Dacă în multe din cazuri neplăcutele simptome ale răcelii dispar după câteva zile, atunci când ele se intensifică şi se prelungesc poate fi vorba de o complicaţie. Medicul de familie Călin Ciubotaru îţi spune care sunt acestea, dar şi ce măsuri este bine să iei.

 • Greşelile care agravează răceala şi gripa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşelile care agravează răceala şi gripa

  Ignorarea simptomelor timpurii, lipsa somnului sau hiratarea insuficientă sunt printre cele mai comune greşeli care agravează majoritatea afecţiunilor, inclusiv virozele respiratorii sau gripa.

 • MS: Toate cele 500.000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite. Peste 96.000 de români au fost imunizaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MS: Toate cele 500.000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite. Peste 96.000 de români au fost imunizaţi

  Toate cele 500.000 de doze de vaccin antigripal destinate campaniei de imunizare gratuită au fost distribuite direcţiilor de sănătate publică, iar în două săptămâni au fost deja vaccinate 96.024 de persoane din grupele de risc, susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, după ce în mai multe judeţe a fost reclamat numărul insuficient de doze de vaccin.

 • Virozele respiratorii fac ravagii în colectivităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Virozele respiratorii fac ravagii în colectivităţi

  Virozele respiratorii sunt în creştere, iar copiii şi adolescenţii sunt cei care cad primii victime răcelilor de sezon. Specialiştii spun însă că vaccinul antigripal nu este o soluţie decât pentru cei cu imunitatea foarte scăzută.

 • INFOGRAFIE 5 modalităţi prin care sigur NU te îmbolnăveşti de Ebola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE 5 modalităţi prin care sigur NU te îmbolnăveşti de Ebola

  De când virusul Ebola a depăşit graniţele Africii, panica a cuprins Occidentul. Teama răspândirii epidemiei în Statele Unite ale Americii este tot mai mare după ce autorităţile de acolo au confirmat că o infirmieră care a inrat în contact cu pacientul decedat zilele trecute a fost infectată.

 • Din deşeu, panaceu: 7 remedii din coji de ceapă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din deşeu, panaceu: 7 remedii din coji de ceapă

  Că ceapa este un excepţional aliment-medicament e un lucru ştiut de toată lumea. Efecte terapeutice extraordinare au însă şi cojile ei. Infuzia preparată din acestea ameliorează tusea, protejează tractul urinar şi întăresc imunitatea.

 • Cum tratăm natural bolile acutizate de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratăm natural bolile acutizate de toamnă

  Toamna este un anotimp caracterizat prin schimbări (uneori bruşte) de temperatură şi presiune atmosferică, de apariţia ploilor, a vântului, de micşorarea perioadei de expunere la lumină, iar organismului nostru îi trebuie o perioadă de adaptare pentru a face faţă noilor condiţii atmosferice. Există o serie de afecţiuni care pot fi declanşate sau agravate în această perioadă.

 • 5 virusuri mai periculoase decât Ebola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 virusuri mai periculoase decât Ebola

  „Ebola“ e pe buzele tuturor. Întreaga lume e în alertă, după ce, în ultima lună, numărul victimelor afectate de acest virus virulent a început să crească într-un ritm alarmant. Cu toate acestea, experţii în sănătate din Statele Unite consideră că alte virusuri sunt mai periculoase decât Ebola.