Cum a încercat un antrenor de fotbal să corupă un băieţel „cu lecţii de sex anal“. L-a întrebat dacă ştie cum e „în fund“ şi s-a oferit să-i arate

Cum a încercat un antrenor de fotbal să corupă un băieţel „cu lecţii de sex anal“. L-a întrebat dacă ştie cum e „în fund“ şi s-a oferit să-i arate

Un bărbat de 37 de ani din Bistriţa Năsăud, instructor la un club sportiv din oraş, a fost condamnat recent de prima instanţă la opt luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de racolare a minorilor în scopuri sexuale. Bărbatul i-a propus unui copil „lecţii de sex anal“, i-a spus că-l iubeşte şi s-a oferit să-l ajute cu plata unui cantonament în Danemarca.

Desigur, decizia de trimitere în judecată a prim-ministrului israelian Netanyahu reprezintă un eveniment major şi care poate avea consecinţe majore asupra situaţiei politice din Israel, dar şi la nivelul Orientului Apropiat.

acum 2 luni · comentarii (50)

La scara istoriei, 75 de ani este extrem de puţin. Unde era România în 1945 şi unde este astăzi. Trebuie să vedem şi partea plină a paharului, unii au obiceiul prost să se lamenteze că „vai de capul nostru, suntem în prăpastie”. Şi în decembrie 1989 am găsit resurse să scăpăm sub comunişti, iar Iliescu a fost ultimul preşedinte semi comunist ales de români. Din 2004 românii au ales preşedinţi care şi-au meritat încrederea acordată.

acum 2 luni · comentarii (52)

Chiar dacă imaginile fotografice de la reuniunea miniştrilor aliaţi de externe, postate pe website-ul NATO abundă în strângeri de mână şi surâsuri diplomatice, realitatea este că şeful diplomaţiei SUA a fost pus în situaţia de a reflecta la propunerile omologilor francez şi german, Berlinul fiind loial autorităţii secretarului general Jens Stoltenberg, dar Parisul sugerând o distanţare.

acum 2 luni · comentarii (8)

Seriile „Lord of the Rings”, „Harry Potter” şi „Game of Thrones” au foarte mulţi fani, iar genul fantasy a devenit unul extrem de cunoscut şi de gustat, în cultura populară. De unde şi când a apărut, însă, această literatură, şi ce înseamnă o poveste fantasy?

acum 2 luni · comentarii (25)

Identitatea Olteniei de sub munte – o ,,ţară" – mai mică în Bănatul Olteniei, la rândul ei identitară şi cu drapel şi cu Ban (conducător voievodal), alcătuind şi azi, identitară, împreună cu Muntenia, ceea ce s-a numit Ţara Românească – aşadar, identitatea anume a Olteniei de sub munte cu capitala la Râmnic şi Episcopie ,,de sine" de sute de ani, înfăţişându-se drept ,,Noul Severin" –

acum 2 luni · comentarii (0)

Procurorul general al statului Israel, Avichai Mandelblit, a decis ieri punerea sub acuzare a premierului Benjamin Netanyahu, aflat încă în funcţie, după două runde de alegeri succesive şi după ce atât el cât şi rivalul Benny Gantz au depus mandatele fiind în imposibilitatea de a forma un guvern, îndreptându-se spre a treia rundă de alegeri.

acum 2 luni · comentarii (22)

Este (sau ar trebui să fie chiar şi pentru guvernanţii români) un domeniu de atenţie prioritar, mai ales că semnele prevestitoare ale unei mari crize economice se tot adună şi încep să fie foarte vizibile, mai ales în cazul unor economii tradiţional fluctuante şi victime ale bătăliilor politice interne care generează un sentiment profund de impredictibilitate.

acum 2 luni · comentarii (12)

Da, cetăţeni, l-am descoperit pe dumnezeul Miliţiei Române! Gata, el e! E tătuca tuturor miliţienilor aroganţi şi parveniţi ajunşi, naiba ştie cum!, să conducă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud. De fapt, ştiu cum a ajuns tovarăşul Jurcan Claudiu Petru să se cocoaţe pe scaunul de şefuleţ de Miliţie, plătit din banii munciţi de noi şi aruncaţi aiurea în buzunarele unor funcţionăraşi ca el.

acum 3 ani · comentarii (39)