Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: „I-am ciuruit” 4

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, cecetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, a câştigat încă un mandat. ”Deci, i-am ciuruit”, a afirmat primarul, care a ieşit apoi în faţa sediului primăriei unde s-au adunat sute de oameni care au cântat, au ascultat muzică şi l-au felicitat.

Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: „I-am ciuruit” Vezi comentarii 4

VIDEO Orban îi oferă toată susţinerea lui Jenor, candidatul care a bătut o femeie pe stradă: „Îmi pun obrazul pentru el, e ok“ | pnl

VIDEO Orban îi oferă toată susţinerea lui Jenor, candidatul care a bătut o femeie pe stradă: „Îmi pun obrazul pentru el, e ok“

Jenor Beudean, candidatul PNL pentru fotoliul de primar într-o localitate bistriţeană, a fost achitat de Judecătoria Bistriţa pentru c-a îmbrâncit şi a lovit o femeie în miezul zilei, pe stradă. Recent, premierul Ludovic Orban s-a deplasat în comuna în care Beudean candidează pentru a-şi arăta susţinerea faţă de el.

Bistriţa-Năsăud: O fată de 12 ani a intrat cu mopedul pe care îl conducea într-un stâlp de beton; ea şi pasagerul, în vârstă de 16 ani, au fost răniţi

Bistriţa-Năsăud: O fată de 12 ani a intrat cu mopedul pe care îl conducea într-un stâlp de beton; ea şi pasagerul, în vârstă de 16 ani, au fost răniţi

O fată de 12 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a intrat, duminică seară, cu mopedul pe care îl conducea, într-un stâlp de beton din localitatea Mintiu. Ea a plecat de la locul accidentului, fiind găsită acasă de poliţişti. Fata, dar şi pasagerul de pe moped, un adolescent de 16 ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Bistriţa Năsăud: Nouă cadre didactice, doi elevi, un angajat de la o creşă de stat şi o asistentă de la o grădiniţă privată, confirmaţi cu COVID-19

Bistriţa Năsăud: Nouă cadre didactice, doi elevi, un angajat de la o creşă de stat şi o asistentă de la o grădiniţă privată, confirmaţi cu COVID-19

Nouă cadre didactice, doi elevi, un angajat de la o creşă de stat şi o asistentă de la o grădiniţă privată, se numără printre persoanele confirmate cu COVID-19, anunţă autorităţile din acest judeţ. Cu opt infectări raportate sâmbătă, Bistriţa Năsăud se numără printre judeţele cu cel mai mic număr de bolnavi de COVID-19.

Soţia primarului care şi-a umilit fiica: „Cei trei minunaţi copii ai noştri au parte de toată iubirea şi grija pe care eu şi Traian putem să le-o oferim“

Soţia primarului care şi-a umilit fiica: „Cei trei minunaţi copii ai noştri au parte de toată iubirea şi grija pe care eu şi Traian putem să le-o oferim“

Soţia primarului din Sângeorz-Băi, care a apărut în presă după ce şi-a umilit fiica, punând-o dezbrăcată la perete, a publicat pe Facebook un comentariu în care spune că cei care judecă situaţia ar trebui să cunoască omul şi să nu se mai folosească de video în timpul campaniei electorale.

O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea. „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” | pnl

O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea. „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

O înregistrare video cu primarul PNL al oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în care acesta şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, a ajuns în spaţiul public şi a provocat un val de critici la adresa edilului. Între timp, joi, a apărut şi o înregistrare audio cu acesta, în care-şi terorizează familia.

Peste 155.000 de tineri sunt aşteptaţi la BAC. Nu avem o abordare psihoeducaţională în care în mod structurat prin cursuri din programă să abilităm copiii cum să înveţe eficient, cum să-şi gestioneze stresul înainte de examen, care sunt cele mai bune tehnici de memorare, etc. Parţial eşecul este explicabil şi din acest motiv. Scriu doar câteva recomandări pentru elevi şi părinţi desigur.

acum 4 luni · comentarii (4)

Cele două incidente cărora le-a căzut victimă dl. Nicuşor Dan, candidatul oficial şi comun al PNL şi al USR la Primăria Capitalei, mi se par mai mult decât îngrijorătoare. E implicat în ele până în gât PSD care şi-a mai dovedit o dată natura comunistoidă. Faptul că, precum PMR în anii 1945-1946, nu se poate despărţi de ghioagă.

acum 4 luni · comentarii (41)

În ultimii 30 de ani interesul faţă de absolvirea unei facultăţi tehnice a scăzut, iar acest lucru se datorează în general superficialităţii şi uşurinţei cu care universităţile private au eliberat diplome către "specialişti" care nu au dat o singură zi pe la cursuri sau examene. Vă voi prezenta mai jos câteva argumente, spun eu solide, care vă pot da de gândit.

acum 4 luni · comentarii (12)

Sebastian Constantinescu a înfiinţat touroperatorul Travel Planner în urmă cu 12 ani. A început activitatea în vara anului 2008, în pragul crizei economice şi a avut un parcurs cel puţin interesant. Din acest interviu vom afla cum se poate reinventa turismului, în contextul unei noi crize şi mai puternice, apărută, de data aceasta, peste noapte.

acum 4 luni · comentarii (0)

Este îngrijorător să vezi cum instituţiile fundamentale ale statului se atacă între ele, îşi aduc acuzaţii grave, din interese mai degrabă electorale, care nu ţin de bunăstarea şi siguranţa societăţii româneşti. Politicienii care le conduc sunt total lipsiţi de responsabilitatea funcţiei alese sau numite pe care o deţin. Ştiu doar să-şi aducă acuzaţii reciproce, să se împartă  în buni şi răi, după criterii numai de ei ştiute.

acum 4 luni · comentarii (16)

Ce este cu acest grup? Auzim tot mai mult de membrii lui, care sunt aleşi în Parlamentul României pe listele unor partide. Aparent, totul este minunat: politicieni care se roagă, poţi crede. E de bine. Se roagă şi organizează periodic în Parlament ”micul dejun cu rugăciune”. Frumos, oamenii sunt pioşi – aşa am putea presupune.

acum 4 luni · comentarii (99)

Echipa de la Facebook a ales să elimine din reţea unul dintre mesajele semnate de echipa de campanie a candidatului Donald J. Trump. În sine, textul nu are ceva nou, mai degrabă este unul perfect obişnuit în linia acuzaţiilor privind un complot naţional organizat de extremiştii de stânga din ANTIFA împotriva statului de drept.

acum 4 luni · comentarii (72)

Am cântărit, am măsurat, am adunat, am scăzut, am înmulţit şi-am împărţit. Am comparat mere cu pere şi stânga cu dreapta. Am pus faţă în faţă pe alba cu neagra şi pe tanda cu manda. Concluzia este un mic rezumat al istoriei românilor: să se dea, că altfel n-avem cum.

acum 4 luni · comentarii (36)

În aceste vremuri tulburi, schimbarea este ceea ce oamenilor le este cel mai greu să asimileze, angajaţii preferând să nu o experimenteze deloc, dacă se poate. Dar iată că, deşi trăim un moment pe care nimeni dintre noi nu l-a mai trăit vreodată, aş vrea să vă arăt de ce pentru noi metodologia Agile şi comunicarea continuă pot fi de mare ajutor şi îmbunătăţesc productivitatea în situaţii de incertitudine precum cea pe care o traversăm acum.

acum 4 luni · comentarii (4)

La începutul lunii aprilie, cu toată Europa aflată în lockdown, vedeam imagini stupefiante de pe aeroportul din Cluj, unde mii de români erau înghesuiţi, fără nicio precauţie şi fără nicio grijă pentru distanţare, pentru a pleca cu avioane speciale în Germania, la fermele de sparanghel.

acum 4 luni · comentarii (2)

Da, cetăţeni, l-am descoperit pe dumnezeul Miliţiei Române! Gata, el e! E tătuca tuturor miliţienilor aroganţi şi parveniţi ajunşi, naiba ştie cum!, să conducă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud. De fapt, ştiu cum a ajuns tovarăşul Jurcan Claudiu Petru să se cocoaţe pe scaunul de şefuleţ de Miliţie, plătit din banii munciţi de noi şi aruncaţi aiurea în buzunarele unor funcţionăraşi ca el.

acum 4 ani · comentarii (39)
Modifică Setările