Stiri despre sibiu

  12883 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sibiu: Un sibian a chemat pompierii să-l găsească spânzurat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Un sibian a chemat pompierii să-l găsească spânzurat

  Cu un caz neobişnuit s-au confruntat miercuri dimineaţă pompierii în nordul judeţului Sibiu. În jurul orei 4, un apel la 112 anunţa un incendiu la o fostă cabană silvică, acum părăsită, cunoscută drept cabana Fetea.

 • Sibiu: Octogenari premiaţi de primărie la Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Octogenari premiaţi de primărie la Mediaş

  Municipalitatea medieşeană doreşte ca în cursul acestei luni să premieze înainte de sărbătorile de iarnă pe locuitorii oraşului care au împlinit în acest an vârsta de 80 de ani.

 • Sibiu: Cupluri de aur şi argint, sărbătorite la Copşa Mică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Cupluri de aur şi argint, sărbătorite la Copşa Mică

  Locuitorii din Copşa Mică s-au obişnuit deja ca Nunta de Argint şi Nunta de Aur, organizate de Primăria oraşului aflat la 13 kilometri de Mediaş, prin Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanelor, să devină aproape o sărbătoare tradiţională ce va fi celebrată în fiecare an.

 • Sibiu: Gripa nouă a închis şapte clase din Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Gripa nouă a închis şapte clase din Sibiu

  Cursurile au fost întrerupte în această dimineaţă şi vor fi reluat în 7 decembrie, după ce medicii au confirmat prezenţa virusului A H1N1 la şapte elevi de la unităţi de învăţământ diferite.  Potrivit medicilor şi mama unuia dintre bolnavi este suspectă că ar fi contactat virusul gripal. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu gripa nouă a ajuns la 44

 • Sibiu: Porci cu trichineloză la Hoghilag
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Porci cu trichineloză la Hoghilag

  Direcţia Sanitar Veterinară Sibiu a anunţat ieri după amiază, că în cursul zilei de luni dimineaţă, au fost diagnosticate cu trichineloză, prin examen trichineloscopic trei capete porcine sacrificate în gospodăria unui sibian ce locuieşte la numărul 239 în comuna Hoghilag, din nordul judeţului.

 • Sibiu: Blocaj auto din cauza unei grămezi de balast
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Blocaj auto din cauza unei grămezi de balast

  De parcă nu ar fi destul de „sugrumat” din cauza lucrărilor care se fac pe o seriei de străzi, Sibiul a fost paralizat în zona centrală preţ de mai bine de patru ore pe parcursul zilei de luni.

 • Sibiu: Ziua Naţională, sărbătorită fără fast la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Ziua Naţională, sărbătorită fără fast la Sibiu

  În timp ce la Alba Iulia, Ziua Naţională a României va fi marcată şi anul acesta prin ample festivităţi, care cuprind parade militare, parade ale portului popular spectacole de muzică populară şi uşoară, dar şi un impresionant foc de artificii, sibienii vor avea parte  şi în aceste an de manifestări la fel „anemice“ ca şi până acum.

 • Sibiu: Profesioniştii folclorului fac spectacol la Festivalul Ioan Macrea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Profesioniştii folclorului fac spectacol la Festivalul Ioan Macrea

  După o amânare neprevăzută, a  XI-a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor Ioan Macrea, va avea loc în perioada 2-4 decembrie. Festivalul devenit de referinţă pentru ansamblurile folclorice profesioniste din ţară şi specialiştii în domeniul folclorului va oferi prilejul sibienilor meargă la spectacolele de dansuri şi muzică populară desfăşurate la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 • Sibiu: Naista Petruţa Cecilia Dorca la un pas de finala concursului „Das Super Talent“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Naista Petruţa Cecilia Dorca la un pas de finala concursului „Das Super Talent“

  Sibianca Petruţa Cecilia Dorca, căsătorită Kupper, a intrat în semifinala concursului RTL „Das Super Talent“. Juriul, din care face parte şi cunoscutul muzician german Dieter Bohlen, a fost impresionat până la lacrimi de interpretarea naistei românce, la preselecţia desfăşurată în urmă cu o lună de zile şi a decis să o propulseze în semifinala concursului de talente.

 • Sibiu: Peste o tonă de produse în Banca de Alimente şi un nou partener
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Peste o tonă de produse în Banca de Alimente şi un nou partener

  Proiectul Crucii Roşii, „Banca de Alimente“ are din această săptămână un nou partener. Pe lângă Hypermarketul Carrefour, după două luni de la lansarea Băncii de Alimente, la campania de ajutorare a familiilor nevoiaşe se alătură ca partener şi Real Hypermarket.

 • Sibiu: Banner reclamat la BEJ pentru chirie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Banner reclamat la BEJ pentru chirie

  O sibiancă din Şeica Mare a cerut joi, Biroului Electoral Judeţean să o ajute să ia chirie 10 euro pe zi pentru un banner electoral afişat pe poarta ei, pentru care nu şi-a dat acordul.

 • Sibiu: Terenuri gratuite pentru tineri şi la Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Terenuri gratuite pentru tineri şi la Mediaş

  Primăria din Mediaş a decis atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

 • Sibiu: Gripa nouă face alte cinci victime la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Gripa nouă face alte cinci victime la Sibiu

  În cursul zilei de joi cinci sibieni, patru femei şi un băiat, au fost confirmaţi cu virusul AH1N1. Vaccinul pandemic urmează a ajunge la începutul săptămânii viitoare la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.

Modifică Setările