Astra Film organizează un atelier de film documentar pentru studenți. Care sunt condițiile de participare

0
Publicat:

Astra Film Festival 2023 împreună cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, secția Master Film Documentar, organizează, în cadrul celei de-a 30-a ediții, un atelier de film documentar pentru studenți cu vârste între 18 și 25 de ani.

image

12 participanți vor avea ocazia să fie parte dintr-un atelier de film documentar, unde vor învăța de la profesioniști din domeniu cum se realizează un film documentar.

Studenții vor lucra în atelier pe baza unor materiale video din arhiva Astra Film Festival. Rezultatele workshop-ului vor fi prezentate la AFF 30, în cadrul unei discuții moderate de regizorul și profesorul Copel Moscu.

Aplicațiile (un self tape cu o scurtă prezentare și motivare de intenție, de ce vor să participe și de ce îi interesează filmul documentar) pot fi trimise până pe 8 octombrie, la adresele de e-mail ana.vlad@unatc.ro și ioana.grigore@unatc.ro. Nu este necesară experiența în realizare de film documentar. Participanții vor beneficia de cazare și mese gratuite.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite