Accident grav pe centura Avrigului. Trei oameni şi-au pierdut viaţa / VIDEO

0
Publicat:

Un grav accident a avut loc vineri, în urmă cu puţin timp, pe DN 1 - centura Avrigului, în judeţul Sibiu, în urma căruia trei oameni şi-au pierdut viaţa. În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate.

Autocamionul a căzut de pe viaduct, foto captură video
Autocamionul a căzut de pe viaduct, foto captură video

La locul accidentului au ajuns rapid două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Pe lângă poliţiştii rutieri, la faţa locului sunt prezenţi şi polițiștii de la transporturi, potrivit sibiu100.

Traficul feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, trei persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre şoferul autocamionului prăbuşit de pe viaduct şi doi bărbaţi care se aflau în autotursmul implicat în accident.

„În urma accidentului au rezultat trei victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viața”, a declarat sublocotenent Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul. Din primele date rezultă că, din cauza unei explozii la o roată, şoferul autocamionului a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu autoturismul. Impactul a fost extrem de violent. Autoturismul a fost distrus în totalitate, iar autocamionul a rupt gardul de protecţie şi s-a prăbuşit de pe viaduct în apropierea căii ferate.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite