UPDATE Gafă majoră a anchetatorilor în cazul crimei de la Sibiu. Bărbatul reținut nu era unul dintre autori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE: O gafă majoră a fost comisă de anchetatori în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu. La câteva ore după încătușarea bărbatului despre care au spus că este primul suspect reținut, au fost nevoiți să-l elibereze, din lipsă de probe.

S-a dovedit că bărbatul a fost arestat din greșeală. FOTO Știri pe Surse
S-a dovedit că bărbatul a fost arestat din greșeală. FOTO Știri pe Surse

Parchetul de pe lângă Tribunalului Sibiu, care inițial confirmase reținerea primului suspect, a transmis că „din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor” . În cele din urmă „nu a dispus nicio măsură față de acesta”.

Soția bărbatului a declarat că întreaga familie este în stare de șoc și că bărbatul, fost boxer, a fost acasă în ziua când a avut loc oribila crimă.

Bărbatul reținut din greșeală vrea să ceară daune în instanță.

Știrea inițială: Au apărut primele imagini cu suspectul reținut în cazul crimei de la Sibiu. Surse din anchetă spun că bărbatul nu a opus rezistență atunci când a fost prins de polițiști, potrivit antena3.ro.

Stiripesurse.ro a publicat primele imagini cu capturarea

Momentul capturării. FOTO captură video Știri pe Surse
Momentul capturării. FOTO captură video Știri pe Surse

Bărbatul a fost prins în comuna Valea Stanciului din județul Dolj.

Este singurul dintre cei trei care a rămas în România, potrivit declarațiilor anchetatorilor făcute în urmă cu scurt timp, potrivit antena3.ro.

Bărbatul va fi dus în fața procurorilor pentru a fi audiat.

Momentul capturării. FOTO captură video Știri pe Surse
Momentul capturării. FOTO captură video Știri pe Surse

Anchetatorii încearcă să ajungă și la ceilalți doi suspecți. Surse din anchetă susțin că cei trei ar fi împărțit între ei ceasurile furate de la Adrian Kreiner sau ar fi încercat să scape de ele.

Bărbatul arestat din greșeală. FOTO Știri pe Surse. FOTO: Antena 3
Bărbatul arestat din greșeală. FOTO Știri pe Surse. FOTO: Antena 3

Amintim că prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat joi seara că a fost prins unul dintre cei trei autori ai jafului din casa omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, care a fost bătut şi a decedat ulterior la spital, potrivit Agerpres, după ce, tot joi, mai fusese reținut un bărbat, pentru favorizarea infractorului.

„Confirmăm că a mai fost prins unul dintre autori", a transmis prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu,

Chestorul Tiberiu Ivancea - șeful IPJ Sibiu - anunţase vor fi prinşi toţi cei trei suspecţi.

„Cu siguranţă vor fi prinşi. Dacă peste o săptămână sau peste o lună, dar cu siguranţă vor fi prinşi", a afirmat Tiberiu Ivancea.

Potrivit sursei citate, doi dintre cei trei autori au cazier pentru furturi şi tâlhărie.

Cei trei autori sunt din judeţul Dolj.

La momentul atacului în casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite. Fiica a fost ameninţată cu un pistol să spună unde sunt banii ascunşi, însă aceasta nu a ştiut să le spună hoţilor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite