Accident cu şase autoturisme, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie: un sugar printre victime. A fost activat Planul roșu de intervenție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Sibiu au declanşat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care sunt implicate şase maşini, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie. 

image

La accidentul rutier care s-a produs pe A1 la ieşirea spre localitatea Cisnădie au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere.

De asemenea intervin şi trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

Din primele informaţii, în accident sunt implicate 6 autovehicule în care se află opt adulți, toți conștienți, şi un sugar de 6 luni.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a informat că accidentul a avut loc pe sensul Sebeş-Boiţa al autostrăzii, în zona ieşirii spre Cisnădie, iar pe banda 2 a autostrăzii se circulă cu dificultate.

"Poliţiştii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea - Deva intervin la un accident de circulaţie, soldat cu victime, produs pe A1, la km. 238, sensul Sebeş - Boiţa, în zona ieşirii spre Cisnădie. În accident sunt implicate mai multe autovehicule. Traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.   

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite