EXCLUSIV Cu 4 zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, la Dolj a avut loc un jaf aproape tras la indigo cu cel de la Sibiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totul s-a întâmplat în comuna doljeană Sadova, dar cazul a fost ținut departe de ochii presei. Trei bărbați cu fețele acoperite au intrat în casa unui om de afaceri din localitate. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ar fi ajuns inclusiv pe masa anchetatorilor de la Sibiu.

Captura VIDEO / Jaf în comuna Sadova, Dolj
Captura VIDEO / Jaf în comuna Sadova, Dolj

În noaptea de 1/2 noiembrie, în jurul orei 2,20, exact cu 4 zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, în localitate doljeană Sadova a avut loc un jaf aproape similar cu cel de la Sibiu.

Trei bărbați încă neidentificați au intrat în casa unui om de afaceri din localitate cu fețele acoperite. Unul dintre ei se pare că ar fi avut un rucsac.

Patronul din Sadova are casa în aceeași curte cu cea a părinților, iar la stradă are un magazin. Cel mai probabil, autorii jafului primiseră pontul că omul nu era acasă.

Au intrat cu ușurință în toate cele trei imobile. În casa părintească erau tatăl și sora patronului. Din fericire, aceștia nu s-au trezit și nu au dat ochii cu hoții.

"Au avut mare noroc. Dacă se trezeau poate se întâmpla ca la Sibiu. Bieții oameni sunt în stare de șoc de atunci", povestesc vecinii din Sadova.

Ca și la Sibiu, primul lucru pe care l-au făcut hoții a fost să întrerupă curentul. Cu ajutorul lanternelor au cotrobăit prin cele două case. Au furat bunuri în valoare totală de 6.000 de lei: bani, bijuterii, tablete și patru ceasuri.

Ultima dată au mers în magazin. Aici au fost surprinși de camerele de supraveghere. Le-au văzut, dar nu le-a păsat. Aveau fețele acoperite și erau convinși că nu pot fi identificați.

Când au găsit în magazin seiful, au vrut să-l ia cu totul, dar și-au dat seama că este gol așa că l-au abandonat. Deși opriseră curentul, în timp ce căutau în magazin încasările, s-a declanșat alarma. Cei trei bărbați mascați au fugit imediat.

Anchetatorii de la Sibiu interesați de spargerea de la Sadova

După ce au stabilit că cei trei ucigași ai omului de afaceri Adrian Kreiner ar fi din Dolj, anchetatorii au solicitat imaginile de la Sadova și le-au comparat cu cele surprinse la Sibiu. Specialiștii ar fi găsit mai multe elemente comune în cele două filmări.

Conform mai multor surse, nu ar fi fost exclusă ipoteza ca autorii să fie aceiași.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite