Sibian în stare critică la spital după ce a fost prins într-o balotieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost adus în stare critică, luni dimineaţa, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce a fost prins într-un utilaj de făcut baloţi de paie, în cursul nopţii, pe un câmp din apropierea oraşului Ocna Sibiului, a anunţat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul a fost transportat în stare critică la spital FOTO arhivă Adevărul

„SAJ Sibiu a intervenit cu un echipaj cu medic în apropiere de localitatea Ocna Sibiului, drumul spre Topârcea, unde un bărbat a fost prins într-o balotieră, se pare din cursul serii trecute!. La sosirea echipajului, bărbatul de 47 de ani se afla în hipotermie şi prezenta mari traumatisme şi plăgi ale membrelor inferioare, superioare, ale toracelui şi abdomenului cauzate de utilajul de balotat", se precizează în mesajul SAJ Sibiu.

Potrivit SAJ Sibiu, echipajul medical l-a stabilizat „hemodinamic şi respirator pe pacient, transportând-ul în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu".

Echipajul de la SAJ a intervenit după ce fiica bărbatului rănit a sunat la 112. Acesta a fost găsit pe câmp de soţia sa, susţin cei de la SAJ Sibiu.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite