Descoperire șocantă în Sibiu: Bărbat ucis de un animal sălbatic pe un câmp din comuna Alma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tragic incident a avut loc în apropierea localității Alma, din județul Sibiu, unde un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost descoperit mort pe un câmp. Autoritățile presupun că a fost ucis de un animal sălbatic.

Descoperire macabră pe un câmp din județul Sibiu FOTO Arhivă
Descoperire macabră pe un câmp din județul Sibiu FOTO Arhivă

Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic, care a alertat imediat autoritățile prin apelul de urgență 112. La fața locului au sosit polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu pentru a investiga cazul.

„Din primele cercetări efectuate cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul nu au reieșit indicii că bărbatul ar fi fost victima săvârșirii unei infracțiuni. Leziunile suferite au survenit cel mai probabil în urma atacului unui animal sălbatic”, a declarat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul, originar din localitatea Alma, dispăruse de la o stână din apropiere, în data de 9 ianuarie.

Până în prezent, nu au fost găsite indicii care să arate că moartea bărbatului ar fi rezultat dintr-o infracțiune comisă de o altă persoană. Autoritățile au exclus ipoteza criminalității, în urma primelor cercetări.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei. Natura exactă a animalului care ar fi putut provoca moartea tragică a bărbatului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

Se speculează că ar putea fi vorba despre un urs, iar autoritățile locale și specialiștii din domeniul protecției mediului vor colabora pentru a identifica și gestiona eventualele pericole asociate cu prezența unor astfel de animale în apropierea localității.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite