Cine este martorul-cheie în cazul asasinatului omului de afaceri Adrian Kreiner. Criminalii ar fi părăsit țara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un martor-cheie, infractor de meserie, le-ar fi mărturisit poliţiştilor filmul atacului în stil mafiot în schimbul unei pedepse mai blânde. Criminalii lui Adrian Kreiner ar fi părăsit țara.

Martorul-cheie în moartea omului de afaceri
Martorul-cheie în moartea omului de afaceri

UPDATE Cei trei autori ai crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu au fost identificaţi, însă ei nu au fost reţinuţi de anchetatori, existând posibilitatea ca aceştia să fi părăsit ţara, informează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei trei bărbaţi sunt din judeţul Dolj.  


Anchetatorii au percheziţionat fiecare colţ al locuinţei în care bărbatul de 37 de ani i-ar fi cazat, potrivit surselor Observator, pe doi dintre ucigaşii omului de afaceri din Sibiu.

Apartamentul în care locuia bărbatul bănuit că i-ar fi găzduit pe ucigaşi a fost atent percheziţionat de către poliţişti. Locuința este situată în Dumbrăviţa, o localitate de lângă Timișoara. Nici proprietarului apartamentului nu i s-a părut nimic suspect la chiriaşul său. Omul a asistat şi el întreaga seară la percheziţii.

După ore întregi în care au luat amprente din apartament şi au sigilat în saci mai multe obiecte din locuinţă, martorul-cheie al crimei din Sibiu a plecat împreună cu poliţiştii la o nouă rundă de audieri.

Individul ar fi încercat să ajute şi la vânzarea ceasurilor furate, în valoare de 200.000 de euro.

Tragedia de la Sibiu a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, într-o vilă situată pe strada Moldoveanu. Trei bărbați cu cagule au pătruns în casa omului de afaceri Adrian Kreiner pentru a fura mai multe bunuri. Proprietarul locuinței, iubita și fiica acestuia dormeau când, la un moment dat, în casă s-au auzit zgomote.

Adrian Kreiner
Adrian Kreiner

Adrian Kreiner s-a trezit și i-a surprins pe hoți în flagrant, în timp ce scotoceau prin casă. Pentru a nu suna la poliție, aceștia s-au năpustit asupra bărbatului cu pumnii și picioarele. L-au bătut atât de crunt încât omul și-a pierdut cunoștința. Apoi, l-au legat de mâini și de picioare și l-au acoperit cu un covor.

Pentru că nu găseau ce căutat, atacatorii au trecut la amenințări la adresa iubitei dar și fetei afaceristului. Pe aceasta din urmă, în vârstă de 23 de ani, au amenințat-o cu pistolul cerându-i să le spună unde ține tatăl ei banii.

La scurt timp după, indivizii au plecat și nu mâna goală. Au luat din casa lui Adrian Kreiner bunuri în valoare de aproape un milion de euro. Printre acestea, mai multe ceasuri de lux.

Bărbatul a fost găsit de salvatori mutilat, într-o baltă de sânge și în comă profundă. A fost transportat de urgență la spitalul județean, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața.

Cu toate eforturile depuse, medicii nu au reușit însă să-l țină în viață, iar Adrian Kreiner s-a stins câteva ore mai târziu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite