Suspectul prins lângă Craiova s-a căsătorit cu o săptămână înainte de uciderea lui Adrian Kreiner. „Nu plecăm în luna de miere, rămân să muncesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurențiu Lăcătușu a fost capturat de polițiștii craioveni joi seara în localitatea doljeană Valea Stanciului. Bărbatul a fost dus la Sibiu, acolo unde procurorii anchetează uciderea afaceristului Adrian Kreiner. Când a fost prins, bărbatul nu a opus rezistență.

FOTO Facebook / Laurențiu Lăcătușu
FOTO Facebook / Laurențiu Lăcătușu

  Polițiștii doljeni îl filau de două zile pe doljeanul Laurențiu Lacătușu. Joi seara au reușit sa-l prindă in localitatea natală Valea Stanciului. Bărbatul se deplasa prin comună cu o motocicleta. A fost blocat în trafic, pus la pământ și încătușat. În fața polițiștilor din Craiova, Laurențiu Lăcătușu a susținut că nu ar avea nicio legătură cu uciderea omului de afaceri din Sibiu. După ce l-au capturat, polițiștii craioveni l-au dus la sediul IPJ Dolj și, ulterior, bărbatul a fost predat  colegilor de la Sibiu.

Cine este Laurențiu Lăcătușu

Laurențiu Lăcătușu, in vârsta de 31 de ani, lucrează de ani de zile în construcții. Cel mai mult a muncit in Italia. Bărbatul obișnuia să posteze pe rețelele de socializare imagini cu el când era la muncă.

FOTO Facebook / Laurențiu Lăcătușu
FOTO Facebook / Laurențiu Lăcătușu

Când venea în țară, Laurențiu Lăcătușu  punea gresie, faianță  și zugrăvea. Anchetatorii nu exclud ca, prin meseria pe care o avea, doljeanul să obțină multe informații despre familiile unde lucra și vecinii acestora.

Deși pare greu de crezut, pe data de 28 octombrie a.c., cu o săptămâna înainte de crima de la Sibiu, Laurențiu Lăcătușu s-a căsătorit. Nu a plecat în luna de miere cu soția sa. Le-a spus vecinilor că preferă să rămână acasă. "Nu plecăm n luna de miere. Rămân să muncesc. Vedem mai târziu", ar fi spus suspectul în cazul crimei de la Sibiu.

Petrecerea a făcut-o in comuna natală Valea Stanciului. Laurențiu

FOTO Facebook / Laurențiu Lăcătușu
FOTO Facebook / Laurențiu Lăcătușu

Lăcătușu a jucat box și nu are antecedente penale.  

Conform anchetatorilor, la Sibiu a plecat alți doi doljeni. Se pare că cei doi complici ar fi reușit să fugă din țară imediat după ce au aflat că omul de afaceri Adrian Kreiner a murit la spital.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite