Monica Ungur, femeia care a lăsat un job de vis la un hotel pentru a le învăţa pe proaspetele mămici cum să alăpteze corect 0

Alegerea Monicăi Ungur, o mămică de 38 de ani din Bistriţa este greu de înţeles pentru multe femei care îşi canalizează întreaga atenţie pentru a face paşi importanţi în carieră. Bistriţeanca a renunţat la industria hotelieră, unde câştiga sume frumuşele pentru a consilia proaspetele mămici în alăptare.

Monica Ungur, femeia care a lăsat un job de vis la un hotel pentru a le învăţa pe proaspetele mămici cum să alăpteze corect Vezi comentarii 0

Mai multe containere pentru gunoiul menajer

Mai multe containere pentru gunoiul menajer

După ce timp de o lună şi jumătate întreg judeţul a fost îngropat în gunoi, Vitalia a găsit o soluţie pentru această problemă: dublarea numărului de containere pentru gunoiul menajer. Cu alte cuvinte, Vitalia vrea să transforme o parte din containerele pentru sticlă, carton sau plastic în containere pentru gunoi mixt.

Comuna bistriţeană care a atras atenţia Financial Times cu vilele impunătoare şi numărul mare de emigranţi, „campioană” la elevi săraci

Comuna bistriţeană care a atras atenţia Financial Times cu vilele impunătoare şi numărul mare de emigranţi, „campioană” la elevi săraci

Două dintre cele mai mari şi bogate comune din Bistriţa-Năsăud Maieru şi Feldru, care înregistrează numărul cel mai mare de emigranţi din judeţ sunt campioane la cerut bani de liceu, potrivit datelor oferite de către Ministerul Educaţiei, care a publicat lista cu elevii săraci care primesc bani de la stat pentru a-şi continua studiile.

Au pornit de la catedră şi din alimentaţie publică şi au ajuns să tragă sforile în Bistriţa-Năsăud | psd

Au pornit de la catedră şi din alimentaţie publică şi au ajuns să tragă sforile în Bistriţa-Năsăud

Două personaje încă trag sforile în Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre Radu Moldovan (PSD), care din 2012 este oficial conducătorul judeţului şi Ioan Oltean (PDL), parlamentar de câteva decenii, a cărui influenţă nu este ignorată nici de cei din tabăra adversă. Dacă Ioan Oltean a pornit de la catedră, fiind învăţător, Radu Moldovan a pornit din industria alimentară, fiind şef de sală la un restaurant.

Încrederea în armată a românilor a ajuns la 70%

Încrederea în armată a românilor a ajuns la 70%

Prezent duminică la Bistriţa, Mircea Duşa, ministrul Apărării Naţionale, a ţinut să precizeze că gradul de încredere al românilor în Armată a ajuns la 70%. Proporţia este comparativă cu încrederea avută de români în Biserică. Cu această ocazie, Mircea Duşa a înmânat Drapelul de luptă Batalionului Sprijin Logistic „Năsăud”.

Ministrul Agriculturii le-a pus gând rău intermediarilor – aceştia mai primesc finanţare pentru depozite şi vor fi mai scumpi la vedere în pieţe | daniel constantin

Ministrul Agriculturii le-a pus gând rău intermediarilor – aceştia mai primesc finanţare pentru depozite şi vor fi mai scumpi la vedere în pieţe

Potrivit ministrului Agriculturii Daniel Constantin, intermediarii vor fi văzuţi mai rar în pieţe, întrucât într-o lună vor fi gata normele de aplicare ale legii care reglementează această zonă. Acesta a mai spus că intermediarii nu vor mai fi finanţaţi nici dacă vor să facă depozite pentru fructe şi legume, întâietate având asociaţiile de producători.

Mii de afacerişti din domeniul lemnului „s-au evaporat” după intrarea în vigoare a radarului pădurii

Mii de afacerişti din domeniul lemnului „s-au evaporat” după intrarea în vigoare a radarului pădurii

Prezentă sâmbătă la Bistriţa, Doina Pană, ministrul Apelor şi Pădurilor, a făcut o scurtă analiză a rezultatelor înregistrate de când a intrat în vigoare radarul pădurilor. Potrivit acesteia, mii de afacerişti din domeniul lemnului pur şi simplu s-au evaporat după intrarea în vigoare a acestuia. De asemenea, au fost depistate 172 de transporturi ilegale, cele mai multe în judeţul Braşov.

Deşi Mercur nu mai este în mers retrograd, prima zi din ultima săptămână de campanie a debutat anost în materie de comunicare. O noutate ar fi, totuşi, după jocul online promovat de echipa Monicăi Macovei, care te provoacă să arestezi corupţi, un altul care te îndeamnă să o "dezbraci" pe Elena Udrea.

acum 3 zile · comentarii (42)

Autorul cărţii „Francmasoneria. Relaţiile dintre cultele religioase – masonerie şi alte conspecte”, apărute la editura clujeană Grinta, se defineşte ca fiind un „ucenic tradiţionalist”, care „a cioplit piatra în ateliere”, cu „uneltele artei regale”, timp de „peste două decenii”. Un autor cu o cultură masonică de excepţie, vastă şi foarte bine structurată, pe care nu foarte mulţi dintre confraţii săi ar putea, în momentul de faţă, să o egaleze.

acum 5 zile · comentarii (5)

Sasha Meret este unul dintre cei mai apreciaţi artişti plastici din America la ora actuală. De origine română, Sasha a reuşit prin lucrările sale să-i impresioneze pe mai-marii modei, astfel că, în 2014, străzile New York-ului au fost invadate de creaţiile sale cu ocazia „Săptămânii Modei“ din oraşul american. Am stat la poveşti cu artistul chiar în atelierul lui din Manhattan.

acum 5 zile · comentarii (6)

Călătoria fantastică a profesorului de pian Gavrilescu la ţigănci încape cum se vede şi în spaţiul de câţiva metri de la Unteatru. Loc tot mai căutat pe harta teatrală a Bucureştiului, acest teatru independent păstorit cu talent de soţii Grosu, Andreea şi Andrei e găzduit de o clădire veche al cărui interior, aproape în paragină e parcă inspirat din lumea Mântulesei.

acum 6 zile · comentarii (0)

Mare parte din spaţiul public, comun, al marilor oraşe din România este dedicat infrastructurii rutiere, în timp ce pieţele şi spaţiile pentru oameni ocupă un loc rezidual. Efectele nocive ale poluării din transporturi asupra mediului şi scăderea calităţii vieţii odată cu timpii din ce în ce mai mari petrecuţi în trafic, cer producerea unei schimbări de paradigmă în mobilitatea urbană.

acum 3 zile · comentarii (1)

Mâine intrăm în ultima săptămână de campanie electorală. Nu ştim ce torpile de campanie vor lansa candidaţii pe ultima sută de metri, dar bănuim că nu va fi linişte. Astăzi, în schimb, a fost o zi de campanie la fel de fadă ca restul zilelor.

acum 4 zile · comentarii (25)

RATEU Filmul „Înainte să adorm“, cu Nicole Kidman şi Colin Firth, are un punct de plecare interesant, dar nu reuşeşte să-şi actualizeze toate potenţialităţile. Din păcate, chiar dacă filmul începe bine, este realizat îngrijit şi are actori buni, aceste lucruri nu pot compensa subţirimea scenariului. În clipa catharsisului final chiar nu mai empatizezi deloc cu personajul chinuit al lui Kidman.

acum 6 zile · comentarii (0)

Vreau-nu vreau, eşti partenerul meu. Nu pot să nu te iau în serios. Vei înţelege însă că n-ar fi rezonabil să crezi că trebuie (şi sunt în stare) să răspund prompt sutelor de comentarii cu care mă onorezi de-atîta vreme. Ar însemna să nu fac decît asta cît e ziulica de mare; or, fie că mă crezi sau nu, am (încă) şi (multe) alte treburi.

acum 3 zile · comentarii (313)
Postari Recente