Surorile top-model din Bistriţa-Năsăud nu mai dau zăpada în Dâmboviţa, s-au reprofilat şi s-au pus pe creat haine 0

La jumătate de an de la scandalul iscat în jurul companiei la care erau acţionare şi care a prins un contract de două milioane de euro pentru deszăpezirea drumurilor judeţene din Dâmboviţa, surorile Salanţă, „miss-uri” de meserie, se reprofilează şi părăsesc lumea construcţiilor şi a întreţinerii de drumuri. Cele două s-au îndreptat spre lumea modei.

Surorile top-model din Bistriţa-Năsăud nu mai dau zăpada în Dâmboviţa, s-au reprofilat şi s-au pus pe creat haine Vezi comentarii 0

Cum a „lovit” justiţia în rândul aleşilor din Bistriţa-Năsăud

Cum a „lovit” justiţia în rândul aleşilor din Bistriţa-Năsăud

În această toamnă, jumătate din Consiliul Local al comunei Livezile a fost trimis în judecată pentru şantaj, instigare la delapidare şi fals în înscrisuri. Aceştia nu sunt singurii care au avut probleme cu legea în ultimii ani. Printre aleşii sau foştii aleşi trimişi în judecată sau cercetaţi se numără şi fostul preşedinte de Consiliu Judeţean Liviu Rusu, fostul secretar de stat Ioan Andreica sau chiar liderul PDL şi deputatul Ioan Oltean.

Noua Glorie Bistriţa nu va putea fi finanţată din bani publici, spune edilul municipiului

Noua Glorie Bistriţa nu va putea fi finanţată din bani publici, spune edilul municipiului

Primarul Ovidiu Creţu a precizat luni la o conferinţă de presă că Gloria Progresul Bistriţa, deşi s-a desprins din fosta Glorie Bistriţa, nu va putea fi finanţată din bani publici nici anul viitor, tocmai pentru că provine dintr-un club în insolvenţă. Pentru ca echipa bistriţeană să poată fi finanţată din bani publici ar fi necesară modificarea a trei acte normative.

Angajaţii APIA din Bistriţa lucrează şi noaptea pentru că un soft de la SIVECO ar da erori şi nu are cine să-l repare

Angajaţii APIA din Bistriţa lucrează şi noaptea pentru că un soft de la SIVECO ar da erori şi nu are cine să-l repare

Softul achiziţionat de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură dă bătăi de cap funcţionarilor din Bistriţa-Năsăud, care îşi petrec nopţile şi weekendurile în instituţie pentru a putea finaliza de procesat dosarele fermierilor, astfel încât aceştia să-şi poată primit plata în avans. Probleme sunt şi în alte judeţe. Plata a întârziat deja în Bistriţa-Năsăud cu 10 zile.

În ultima zi a ordonanţei migraţiei, liderul PC Bistriţa-Năsăud care e şi consilier judeţean s-a declarat îndependent

În ultima zi a ordonanţei migraţiei, liderul PC Bistriţa-Năsăud care e şi consilier judeţean s-a declarat îndependent

Consilierul Judeţean şi liderul PC Bistriţa-Năsăud a profitat de ultima zi a legii migraţiei şi s-a declarat independent, luându-şi adio de la conservatori. Acesta spune că va vota cum va vrea în Consiliul Judeţean. Iulian Stroe nu este singurul consilier judeţean care a schimbat taberele politice, în aceeaşi situaţie regăsinu-se 6 consilieri.

Aşa s-a trezit. În mijlocul Bucureştiului, în traficul infernal de la ora 18.00. Murdar, cu un sacou rupt în coate, cu pantalonii jigăriţi, cu părul vâlvoi şi uşor ameţit de haos. Se uita în stânga şi în dreapta. Claxoane, praf, gunoaie şi un maidanez. Era imaginea dezolantă pe care o avea în faţa ochilor.

acum 5 zile · comentarii (3)

Nu este o sărbătoare românească, dar cu siguranţă poate fi una foarte amuzantă. Mă refer la Halloween şi la partea cu costumele caraghioase. Partea întunecată nu mă pasionează, aşa că an de an fac abstracţie de ea, pentru că vreau să le ofer copiilor o experienţă distractivă. Sigur că avem ornamente cu fantome, mumii sau vrăjitoare, dar ele sunt de fiecare dată prietenoase.

acum 5 zile · comentarii (1)

Făt-Frumos, în mai toate poveştile, creşte într-o zi cât alţii în zece. Realitatea tristă pe care evităm să o vedem vine din aceea că personajul îmbătrâneşte foarte repede şi riscă să moară înainte de vreme. Priviţi evoluţia statelor emergente din ultimul timp şi vă veţi aminti de cărţile copilăriei.

acum 2 zile · comentarii (10)

În urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe 18 septembrie, în miezul scandalului Cornel Nistorescu-Sorin Avram, creat artificial de dl. Stelian Tănase cu scopul autovictimizării, preşedintele-director general al SRTV acorda un interviu ziarului Gândul. Mustind de minciuni, de falsuri, de auto-laudaţii, de iluzii bolnave, de fantasme şi dezinformări.

acum 2 zile · comentarii (0)

În cenuşa rozalie a destrămării mitului personal al celui care ar fi trebuit să îi supravieţuiască lui Ion Iliescu, Adrian Năstase şi chiar Victor Ponta, se poate citi istoria ultimilor 25 de ani. Efectele pseudo-sinuciderii lui Adrian Năstase sunt infinitezimale pe lângă posibila arestare a lui Viorel Hrebenciuc. Imaginea cu el în celulă, dotat cu un pix şi o coală de hârtie e suficientă încât să tremure tot PSD-ul.

acum 2 zile · comentarii (40)

O ţară a desenelor animate. România, cu tot circul ei cotidian, cu mascarada unei campanii electorale în care nimic nu este ce pare şi în care toate loviturile sunt permise, o ţară în care preşedintele îşi acuză premierul de a fi fost ofiţer al serviciilor secrete, iar acesta nu zice nimic, în care presa şi populaţia primesc ca hrană zilnică dosare, noi şi noi dosare de corupţie, de interes naţional, cu acuzaţi miniştri.

acum 4 zile · comentarii (84)

Puţină lume ştie că Nicolae Manolescu, criticul literar de mare prestigiu, se şi joacă uneori (când lucram împreună la „România literară“, Gabriel Dimisianu îl numea „directorul nostru ludic“). Îmi amintesc câteva farse pe care le-a făcut pe vremuri la Oneşti, la „Zilele G. Călinescu“. I-am fost de fiecare dată fie complice, fie... victimă.

acum 5 zile · comentarii (9)

Din caracatiţa retrocedărilor de păduri lipsesc liderii UDMR, cunoscuţi ca mari latifundiari şi la fel de mari defrişatori. Prevăd încă de pe acum că imediat ce UDMR va intra în vizorul DNA, vom avea un atac ”etnic” la adresa justiţiei române care va fi acuzată de atac la adresa comunităţii maghiare. Deocamdată, UDMR este singurul grup infracţional organizat ferit de justiţie. Au căzut sforarii din toate partidele, numai UDMR zburdă.

acum 5 zile · comentarii (6)

“Vino în Los Angeles! Soarele străluceşte luminos, plajele sunt late şi îmbietoare, iar păduricea de portocali se întinde cât vezi cu ochii. Slujbele sunt din belşug, iar pământul este ieftin. Orice om lucrător poate avea propria casă, iar în fiecare casă, o familie pur americană, fericită.

acum 2 zile · comentarii (0)

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, a fost lansat la Constanţa, cu ocazia celei de-a XXIV-a ediţii a Salonului Internaţional al Benzii Desenate, romanul grafic „Bărăgan 1917“ (autori- artiştii plastici Robert Obert şi Diana Necşulescu, după scenariul lui Felix Tzele). Prefaţa cărţii este semnată de către istoricul Adrian Cioroianu.

acum 2 zile · comentarii (32)

Aceste alegeri prezidenţiale 2014 mai au o mână de zile până vor ajunge la primele voturi. Candidaţii grăbesc ritmul, ies prin oraşe şi suie pe Facebook poze cu duiumul, care mai filtrate artistic, care mai naturale şi aduse din mesaj.

acum 2 zile · comentarii (13)

Dacă Victor Ponta câştigă alegerile prezidenţiale cu PSDul deţinând majoritatea absolută în Parlament, România ar cădea în plasa unei dictaturi. Aceasta este îngrijorarea Anei Blandiana, exprimată într-un interviu acordat cotidianului elveţian „Berner Zeitung“.

acum 3 zile · comentarii (20)

Am o greutate în suflet. Nu pot să mă relaxez şi nu pot dormi. Nu pot să continui nişte proiecte cu gândul că cineva are nevoie de ajutor, cerut mie printre altele, iar cei în măsură să o facă afişează indiferenţă şi nesimţire. Nu sunt socialistă, nici nu încurajez ajutoarele sociale, dar ceea ce vreau să vă povestesc astăzi este efectul unei nesimţiri fără margini.

acum 5 zile · comentarii (150)
Postari Recente