Greşeala pe care o fac mai toţi părinţii şi cele 10 metode pentru a-ţi face copilul fericit - lista completă făcută de psihologi

Greşeala pe care o fac mai toţi părinţii şi cele 10 metode pentru a-ţi face copilul fericit - lista completă făcută de psihologi

Deşi nu există reţete bătute în cuie pentru a ne face copilul fericit şi mulţumit, psihologii spun că dacă ţinem cont de câteva dintre nevoile sale putem să-i asigurăm o copilărie fericită. Printre lucrurile pe care ar trebui să mizăm să îi facem fericiţi pe copii se numără spaţiul, intimitatea, alternativele şi acceptarea.

Gest eroic al unui copil de 11 ani. Şi-a scos frăţiorul de 5 ani pe geam pentru a-l salva de flăcările care au cuprins încăperea în care se aflau

Gest eroic al unui copil de 11 ani. Şi-a scos frăţiorul de 5 ani pe geam pentru a-l salva de flăcările care au cuprins încăperea în care se aflau

Un copil de 11 ani din Runcu Salvei a dat o lecţie de eroism joi noaptea. Acesta şi-a scos frăţiorul de doar 5 ani pe fereastră pentru a-l salva de flăcările care au cuprins încăperea în care cei doi se aflau şi dormeau. Salvarea frăţiorului de 5 ani l-a costat destul de scump pe băiatul de 11 ani, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la o clinică bucureşteană, din cauza rănilor grave.

La o săptămână de la moartea unui fost sportiv bătut de un agent al BGS, firma de pază comentează pentru prima dată cele întâmplate

La o săptămână de la moartea unui fost sportiv bătut de un agent al BGS, firma de pază comentează pentru prima dată cele întâmplate

De o săptămână a avut nevoie firma de pază BGS pentru a încropi un comunicat de presă în care îşi face cunoscută poziţia cu privire la incidentul din Bistriţa, în urma căruia un fost sportiv de 51 de ani şi-a pierdut viaţa. Potrivit reprezentanţilor firmei de pază, agentul în cauză era angajat legal şi avea inclusiv avizul psihologic, la zi.

Lăutar din comuna Rodna, băgat în mormânt de un consătean cu o bătaie cruntă. Întreaga localitate este terorizată de familia agresorului

Lăutar din comuna Rodna, băgat în mormânt de un consătean cu o bătaie cruntă. Întreaga localitate este terorizată de familia agresorului

În 21 aprilie după trei săptămâni petrecute în comă, Lăpuşan Radu, un lăutar de 55 de ani din Rodna era declarat decedat. Bărbatul a fost băgat în comă de un tânăr, care după ce l-a bătut bine l-a lăsat să zacă mai mult mort decât viu în plină stradă. Mai mult, familia victimei este ameninţată cu ajutorul mesajelor de apropiaţii criminalului.

Scrisoarea unei tinere specialiste în PR pentru senatoarea Steliana Miron: „Aveţi idee cât rău i-aţi făcut imaginii femeii din politica românească?”

Scrisoarea unei tinere specialiste în PR pentru senatoarea Steliana Miron: „Aveţi idee cât rău i-aţi făcut imaginii femeii din politica românească?”

După ce senatoarea Vasilica Steliana Miron şi-a comandat o insignă de senator din aur pentru care a plătit 1000 de lei şi le-a spus jurnaliştilor că nu poartă o rochie de două ori, aceasta este criticată de o tânără specialistă în PR politic. Aceasta îi cere imperativ senatoarei să le ceară scuze femeilor din politică, „doamne care nu merită această etichetă ieftină”.

Cine e Veronica, românca din Canada care zguduie internetul cu scrisori dure pentru Ponta şi Tăriceanu, „tandemul dezgustat de Diaspora” | victor ponta

Cine e Veronica, românca din Canada care zguduie internetul cu scrisori dure pentru Ponta şi Tăriceanu, „tandemul dezgustat de Diaspora”

Mii de români i-au citit textele şi s-au regăsit în cuvintele sale izvorâte dintr-un patriotism rar întâlnit. Autoarea scrisorilor deschise adresate mai-marilor politicieni ai ţării, printre care Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, care surprindeau crunta realitate din România şi care au devenit virale pe internet, este Veronica, o româncă de 34 de ani, stabilită cu familia în Canada de mai bine de 5 ani.

Veronica din Canada, mesaj dur pentru Tăriceanu: „Noi, deşi iubim micii, pentru că au gust de România, nu ne vom lăsa ţara pe mâna unora ca dumneavoastră” | calin popescu tariceanu

Veronica din Canada, mesaj dur pentru Tăriceanu: „Noi, deşi iubim micii, pentru că au gust de România, nu ne vom lăsa ţara pe mâna unora ca dumneavoastră”

Afirmaţia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căreia românii din diaspora sunt capabili să voteze „pentru un mic şi o bere” a fost aspru taxată de o tânără româncă stabilită în Canada, care îi transmite politicianului: „Noi, deşi iubim micii, pentru că au gust de România, nu ne vom vinde ţara şi nici n-o vom lăsa pe mâna unor oameni ca dumneavoastră”.

Blaga şi Gorghiu, liderii PNL: „Primarii care au plecat sunt buni plecaţi”. Aleşii care au părăsit tabăra liberală nu vor mai putea candida pe listele partidului | pnl

Blaga şi Gorghiu, liderii PNL: „Primarii care au plecat sunt buni plecaţi”. Aleşii care au părăsit tabăra liberală nu vor mai putea candida pe listele partidului

Prezenţi sâmbătă la Bistriţa, cei doi lideri ai PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, au ţinut să precizeze că încă se fac demersuri pentru ca aleşii care au părăsit partidul pe listele căruia au candidat să-şi piardă mandatele şi că primarii care au părăsit PNL nu vor mai fi primiţi să candideze în 2016 pe listele partidului.

Victor Ponta: „Primarii vor fi aleşi din primul tur, preşedinţii de Consilii Judeţene au fost sacrificaţi şi lăsaţi la mâna consilierilor” | victor ponta

Victor Ponta: „Primarii vor fi aleşi din primul tur, preşedinţii de Consilii Judeţene au fost sacrificaţi şi lăsaţi la mâna consilierilor”

În cadrul vizitei de vineri de la Beclean, prim-ministru Victor Ponta a declarat că cel mai probabil noua lege electorală va rămâne aşa cum a fost votată în comisii. Astfel, primarii vor fi aleşi din primul tur, în timp ce preşedinţii de Consilii Judeţene vor fi „sacrificaţi” şi vor rămâne la mâna consilierlor judeţeni.

La insistenţele celor dragi, mi-am pus comoditatea-n cui şi am mers, de Paşti, la Cheia, satul braşovean situat la şapte kilometri de Bran. Mai fusesem acolo în februarie 2007, într-un team-building, dar concentrat la rigorile probelor, n-am avut vreme, atunci, să bat la pas Cheia, poate cel mai încântător dintre cele cinci sate ale comunei Moieciu.

acum 2 zile · comentarii (0)

1.Nu am comentat emisiunea de vinerea trecută de la Realitatea tv în decursul căreia un număr mereu în creştere şi din ce în ce mai penibil de falşi jurnalişti au încercat din răsputeri să îl linşeze mediatic pe fostul preşedinte Traian Băsescu, făcându-i praf mandatele. Nu-i vorbă, fostul preşedinte o face zilnic, prin ieşirile sale publice, televizate şi de pe Facebook.

acum 4 zile · comentarii (12)

Fisiunea nucleară explicată simplu înseamnă că nişte neutroni liberi eliberaţi la fiecare eveniment de fisiune vor declanşa în continuare alte evenimente care, la rândul lor eliberează mai mulţi neutroni şi pot determina mai multe fisiuni ca într-un joc de biliard scăpat de sub control. Aşa şi cu şpaga, se pare că sunt politicieni care au inventat fisiunea şpăgii: o şpagă dată determină mai multe şpăgi luate şi tot aşa.

acum 2 zile · comentarii (1)

De mai bine de două luni, în emisiuni TV, în ziare şi pe bloguri, se ţes scenarii în jurul unui credit luat – legal, moral şi declarat oficial – de guvernatorul BNR, în 2006, de la Volksbank. Şi achitat integral în 2010. Ce a iscat şi cum s-a dilatat zarva în jurul acestui credit, stins în urmă cu cinci ani şi menţionat, la vremea lui, în toate declaraţiile de avere depuse de guvernator la ANI şi publicate pe site-ul Băncii Naţionale?

acum 2 zile · comentarii (2)

Studiile lui George Ciorănescu despre Basarabia mărturisesc, în opinia istoricului Matei Cazacu, pasiunea constantă cu care a încercat să explice trecutul şi prezentul Basarabiei şi nordul Bucovinei sub toate aspectele: istoric, politic, diplomatic, lingvistic şi demografic. Scrierile sale evocă emoţia conştiinţei : Basarabia,  pământ românesc.

acum 2 zile · comentarii (12)

România are două categorii sociale aflate într-o criză profundă. Pe de o parte sunt politicienii. Încet, încet ajung să le fie teamă să-şi ridice mâna, că le apare de peste umăr un procuror DNA gata să îi întrebe de ce a făcut acest lucru. La polul opus, sunt micii comercianţi care transpiră şi în somn de frica ANAF, care îl întreabă unde e bonul şi câţi bani are în casa de marcat.

acum 2 zile · comentarii (8)

Acest dialog a avut loc într-o cafenea din centrul Bucureştilor, la o masă retrasă, într-o zonă de penumbră. Înger: Propun să-i închidem pe toţi, să le confiscăm averile şi să recuperăm prejudiciile. Dracu’: Cum o să faceţi asta? Cu 80 de procurori? Glumeşti! Sunt mii de dosare şi o mână de oameni. Cam câţi ani v-ar lua?

acum 4 zile · comentarii (9)

În anii guvernării sale şi imediat după, Tăriceanu se bucura de o simpatie în rândul populaţiei similară cu cea din anii de glorie ai lui Petre Roman. Bătrânicile se înghesuiau să îl pupe în pieţe, intelectualii îi apreciau discursul, membrii PNL îl respectau, mulţi îl vedeau un prezidenţiabil cu şanse pentru epoca post Băsescu. Halul în care a reuşit să se autodistrugă în mai puţin de un an suprinde şi pe cel mai experimentat analist.

acum 4 zile · comentarii (47)

Având în vedere recenta discuţie care a ocupat ştirile săptămânilor trecute în România privind comunitatea gay sau mai degrabă LGBTI din ţara noastră, poate ar fi interesant de reamintit care este statutul acestei comunităţi în America latină şi care sunt ţările care recunosc căsătoria sau uniunea civilă între persoane de acelaşi gen.

acum 4 zile · comentarii (25)

În timp ce luptele în noroi continuă să fie servite publicului românesc şi planurile de ţară rămân uitate între pauzele publicitare, lumea se schimbă radical în jurul nostru. Dacă cineva şi-ar asuma responsabilitatea să propună societăţii româneşti răspunsuri măcar la trei întrebări, atunci, am avea poate şi o altă perspectivă pentru ce va urma, nu pe termen lung, ci în viitorul cât mai apropiat.

acum 5 zile · comentarii (32)

Informaţia că, de la 1 iunie 2015, Taxa pe Valoarea Adăugată (TVA) se va reduce la 9 la sută (de la 24 la sută) la toate produsele alimentare, la băuturile nealcoolice şi la serviciile de alimentaţie publică, aşadar, la toate alimentele, nu doar la cele de bază a generat, firesc,  comentarii, unele controversate, dar şi teamă.

acum 5 zile · comentarii (17)

Am norocul să fac bani din ce-mi place şi asta să implice şi cunoaşterea de oameni noi în mod constant. Şi aşa, să pot verifica anumite percepţii, trenduri pe care le observ în jurul meu. Unul dintre ele este că sunt mulţi oameni (prea mulţi) care nu sunt ok cu ei şi cu viaţa lor şi, cu toate astea, continuă pe aceeaşi linie.

acum 5 zile · comentarii (3)

Publicam o parte din viziunea implementarii reducerii TVA la 9% mai devreme decat era programat. Principii simple: guvernare centrata pe cresterea bunastarii populatiei; acord cu recomandările CE si FMI; reducerea inegalitatii sociale; balans intre temperarea presiunii sociale si impactul macroeconomic favorabil; incurajarea productiei interne si micsorarea evaziunii fiscale.

acum 5 zile · comentarii (2)
Postari Recente