De ce să ţinem cont când ne promovăm afacerea pe Facebook. Pozele de calitate şi mesajele creative, detalii obligatorii | facebook

De ce să ţinem cont când ne promovăm afacerea pe Facebook. Pozele de calitate şi mesajele creative, detalii obligatorii

Reţelele de socializare ocupă un rol tot mai mare în vieţile noastre. Acestea au început să fie folosite intens şi în zona de business, însă economiştii ne atrag atenţia că trebuie să avem grijă cum transmitem mesajul şi ce instrumente folosim. Sfatul lor este să îi lăsăm pe profesionişti să facă asta, chiar dacă pare simplu.

„Câinii Domnului”, călugării cu „cagule” care au pus bazele Inchiziţiei. Ce a ascuns una dintre cele mai vechi mănăstiri dominicane din Transilvania

„Câinii Domnului”, călugării cu „cagule” care au pus bazele Inchiziţiei. Ce a ascuns una dintre cele mai vechi mănăstiri dominicane din Transilvania

La Bistriţa, a fost ridicată una dintre primele mănăstiri dominicane din zona Transilvaniei. Influenţa pe care călugării numiţi şi „câinii lui Dumnezeu” o aveau în zonă era destul de mare, judecând după donaţiile substanţiale şi bunurile numeroase deţinute. Istoricii spun că aceşti călugări cu glugi negre au fost cei care au pus bazele Inchiziţiei.

Cum rezolvă primarul Bistriţei problema celor care au locuinţe sociale şi nu plătesc chiria şi utilităţile: le cere oamenilor de afaceri să plătească datoriile locatarilor

Cum rezolvă primarul Bistriţei problema celor care au locuinţe sociale şi nu plătesc chiria şi utilităţile: le cere oamenilor de afaceri să plătească datoriile locatarilor

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu a adus în discuţie şi despre problema locuinţelor sociale, multe dintre ele fiind pur şi simplu distruse de locatarii, care refuză şi să-şi plătească chiria şi cheltuielile. Acesta a făcut apel la oamenii de afaceri care să „adopte” câte o familie şi să o ajute să-şi plătească datoriile care ajung şi la 11.000 de lei.

Cum a reuşit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania să atragă medici de top. Unul dintre specialişti, convins cu reţeaua de socializare Facebook | facebook

Cum a reuşit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania să atragă medici de top. Unul dintre specialişti, convins cu reţeaua de socializare Facebook

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa a fost până în urmă cu câţiva ani una dintre cele mai evitate unităţi spitaliceşti din Transilvania. Starea jalnică a spitalului şi lipsa de specialişti i-au alungat pe cei care ar fi dorit să vină la Bistriţa. În ultimul an şi jumătate nu mai puţin de 22 de medici au venit din Bucureşti sau Cluj-Napoca, unul dintre ei mărturisind că a fost atras cu pozele postate de spital pe Facebook.

Cum au transformat doi bărbaţi cea mai veche meserie din lume într-o afacere. Printre victime s-au numărat şi adolescente de 15 ani

Cum au transformat doi bărbaţi cea mai veche meserie din lume într-o afacere. Printre victime s-au numărat şi adolescente de 15 ani

Doi bărbaţi din Bistriţa şi respectiv Lechinţa au fost reţinuţi joi de către poliţiştii bistriţeni, după ce ar fi determinat şi favorizat practicarea prostituţiei de către 10 femei, în schimbul unor sume de bani. Cei doi au fost reţinuţi. Se pare că printre victimele exploatate se numărau şi adolescente de doar 15 ani.

Cum „ocolea” legea o grupare de contrabandişti de ţigări şi alcool din Mureş. Ţigările şi alcoolul, produse în fabrici ilegale din Bistriţa-Năsăud

Cum „ocolea” legea o grupare de contrabandişti de ţigări şi alcool din Mureş. Ţigările şi alcoolul, produse în fabrici ilegale din Bistriţa-Năsăud

Poliţiştii mureşeni au efectuat joi 17 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Mureş şi Bistriţa-Năsăud, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool. Ţigările şi alcoolul erau produse în Bistriţa-Năsăud, în fabrici ilegale şi comercializate printr-o reţea specializată de contrabandişti în judeţul Mureş.

Abdelhamid Abaaoud (cunoscut şi sub numele de Abdel-Hamid Abu Oud, Abou Omar el-Belgiki, Abou Omar Soussi sau Abu Umar al-Baljiki) este în acest moment cel mai căutat terorist pe teritoriul european, aflat în continuare în libertate în ciuda eforturilor fără precedent ale poliţiei belgiene ajutată de această dată de Interpol şi având sprijinul necondiţionat al serviciilor de informaţii şi de poliţie din toate ţările vecine.

acum 6 zile · comentarii (4)

Gheorghe a intrat în bar şi s-a aşezat la o masă. Nu, nu-i un banc, e aievea. S-a întâmplat la Terasa Fericirii, zilele trecute desigur, pentru că acum ploaia şi viforul au spălat şi ultimii clienţi curajoşi. Aşadar, Gheorghe, supranumit de prietenii de pahar Gorganul, a ajuns pe terasă şi s-a aşezat la una dintre cele patru mese, fără să se gândească prea mult la care, pentru că oricum îi cunoştea pe toţi muşterii.

acum 4 zile · comentarii (21)

Mulţi dintre cei care locuiesc la bloc nu au timp sau nu vor să se implice (din păcate) în activitatea curentă din cadrul asociaţiilor de proprietari. De multe ori, lipsa implicării şi informării duc la derapaje, abuzuri sau decizii unilaterale din partea celor ce conduc asociaţia de proprietari.

acum 4 zile · comentarii (5)

La mai bine de zece zile de la atacurile teroriste din Franţa, de când Parisul a redevenit, cum cu sensibilitate şi inspiraţie îl numea Paul Eluard în vremea Ocupaţiei, „Capitale de la douleur”, de când spaima unor noi atentate a pus stăpânire pe întreaga Lume, nici America nerămânând indiferentă, trăiesc o acută senzaţie de déjà vu.

acum 6 zile · comentarii (1)

Societatea românească se află astăzi într-un punct de minim, adusă şi menţinută aici într-un mod pervers de generaţii întregi de guvernanţi şi politicieni ai ultimului secol. Încă din perioada interbelică discursul public a început să se despartă de logica naturală trecând prin distopicul comunismului şi ajungând, confiscat, în buzunarul adânc al sălbaticului post-decembrist.

acum 6 zile · comentarii (9)

Una peste alta, primul interviu televizat al lui Dacian Cioloş din postura de prim-ministru ne face să credem că metafora cea mai potrivită este cea legată de pisica lui Schrödinger. Dacian Cioloş este în acelaşi timp şi mulţumit şi nemulţumit să fie un Premier-plombă, doar pentru un an, are şi nu are în acelaşi timp o viziune politică asupra administraţiei, are şi nu are un plan politic pentru după alegerile din 2016.

acum 7 zile · comentarii (6)

Din câte ştiu eu, România are cea mai mare rată de eşec la angajare din UE, adică de abandon sau de separare în primele 3 luni de la preluarea unui job într-o nouă companie. E şi normal să fie astfel, de vreme ce România are cel mai redus indice de încredere generalizată dintre toate ţările europene în care s-au făcut aceste studii.

acum 7 zile · comentarii (11)

Acum, şi nu altădată, e momentul să vorbim de prostia lucie europeană. Nu prostia în general, ci prostia europeană faţă cu barbaria musulmană. În 1915, un ministru rus uitat, sătul de prostia ţaristă faţă cu barbarie bolşevică, aşternea pe hîrtie o cugetare de neuitat: paraliticii de la guvernare se bat fără vlagă cu epilepticii revoluţionari.

acum 7 zile · comentarii (128)

Este realitatea crudă pe care INS (Institutul Naţional de Statistică) a prezentat-o zilele trecute. Iată citatul din Comunicatul de presă: „învăţământul profesional a înregistrat cea mai semnificativă creştere (+24,3 mii elevi), ajungând la 50,8 mii elevi, dar fiind în continuare nivelul educaţional cel mai puţin reprezentat în totalul opulaţiei şcolare (1,4%).”

acum 6 zile · comentarii (10)

În ultimele 12 luni, am solicitat regulat ca planificarea Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă să se facă prin implicarea cetăţenilor. Am trimis petiţii chiar şi la Cotroceni pentru „a organiza, sub patronajul instituţiei prezidenţiale, o serie de întâlniri între reprezentanţi ai societăţii civile, oameni politici, experţi şi reprezentanţi ai presei pe tema Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă ce se pregătesc în acest moment.”

acum 7 zile · comentarii (0)

Atentatele teroriste de la Paris au reconfigurat lumea în care trăim, îndoliind familii, îngrozind naţiuni şi demolând fundamentele stângii (de fapt, ale stângăciei) politice. „Problema orientală” a redevenit una europeană, iar agresorul de la Kremlin a îmbrăcat mantia salvatorului. Din acest moment nu există cale de întoarcere – alea iacta est (zarurile au fost aruncate).

acum 7 zile · comentarii (23)

A apărut o lege care interzice desfăşurarea unor activităţi publice în clădirile cu risc seismic. Teatrul Nottara şi-a suspendat activitatea, unele cluburi, baruri şi restaurante s-au închis din iniţiativa patronilor, restul aşteaptă aplicarea legii. Foarte bine!, vor zice unii. Siguranţa cetăţenilor e mai importantă decât orice. Numai că legea e neclară şi s-ar putea să complice, nu să rezolve lucrurile.

acum 4 zile · comentarii (4)

Guvernul de tehnocraţi într-o ţară unde partidele au alunecat pe panta populismului şi corupţiei este o idee bună, iar Dacian Cioloş e cel mai bun om care îl putea conduce. Guvernul de tehnocraţi trebuia făcut încă din ianuarie trecut, când PSD se delegitimase prin felul în care organizase alegerile, Klaus Iohannis era la şaptezeci la sută încredere şi majoritatea românilor credeau că ţara merge într-o direcţie bună.

acum 5 zile · comentarii (0)
Postari Recente