ANALIZĂ De ce face audienţe mari spectacolul cu gospodari: stridenţele AneiMaria Prodan şi tradiţionalismul, principalele ingrediente de succes 0

Pro TV a tras cartea câştigătoare în grila de toamnă cu reality show-ul „Gospodar fără pereche“, prezentat de Anamaria Prodan, care scoate audienţe comparabile cu ale serialului de forţă „Las Fierbinţi“. „Adevărul“ a încercat să descifreze cu ajutorul analistului media Iulian Comănescu care sunt atuurile show-ului care i-au ţinut pe români în faţa micilor ecrane.

ANALIZĂ De ce face audienţe mari spectacolul cu gospodari: stridenţele AneiMaria Prodan şi tradiţionalismul, principalele ingrediente de succes Vezi comentarii 0
TV

Echipa Tudor, show de senzaţie în prima gală live „Vocea României“. Cine sunt concurenţii salvaţi de public VIDEO

Echipa Tudor, show de senzaţie în prima gală live „Vocea României“. Cine sunt concurenţii salvaţi de public VIDEO

Prima ediţie live „Vocea României“, de la ProTv s-a încheiat, iar primii 16 concurenţi au prezentat momente complexe de muzică, pline de dinamism. Telespectatorii şi antrenorii au ales vineri seară opt concurenţi care merg mai departe în competiţie. Un concurent din echipa Tudor a reuşit să impresioneze cel mai tare publicul, dar şi pe antrenori, prin prestaţia sa.

TV

„Vocea României“ se pregăteşte de prima ediţie LIVE. Ce obişnuiesc să facă cei patru antrenori înainte de momentele concurenţilor lor

„Vocea României“ se pregăteşte de prima ediţie LIVE. Ce obişnuiesc să facă cei patru antrenori înainte de momentele concurenţilor lor

Vinerea aceasta încep ediţiile Live la „Vocea României“, unde 16 concurenţi, câte patru din fiecare echipă, se pregătesc să cucerească publicul, dar şi pe antrenorii lor cu momentele pregătite pentru show-ul de la Pro TV. Tudor, Smiley, Lori şi Despot fac ultimele pregătiri şi le dau sfaturi preţioase concurenţilor cu care vor începe galele Live.

TV

HBO GO, disponibil în România şi prin abonare directă, iar prima lună e gratis. Cât costă abonamentul

HBO GO, disponibil în România şi prin abonare directă, iar prima lună e gratis. Cât costă abonamentul

HBO GO este disponibil şi prin abonare directă în România, începând de astăzi, dar şi în Ungaria, Republica Cehă şi Slovacia. Serviciul online premium HBO GO oferă acces la numeroase producţii HBO, seriale originale, filme şi documentare, producţii locale HBO Europe, dar şi seriale de la alţi producători de conţinut premium, filme şi programe pentru copii.

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 4 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 7 luni · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 7 luni · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 8 luni · comentarii (32)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 9 luni · comentarii (13)
Postari Recente