stiri despre mark zuckerberg

Depoziţia lui George Sondland, atât de influentul ambasador american la Bruxelles, însărcinat şi cu coordonarea relaţiei cu Ucraina, peste atribuţiile curente ale ambasadorului la Kiev, era aşteptată cu justificată nerăbdare, deoarece adversari şi prieteni deopotrivă ştiau că acesta putea fi un moment decisiv al procedurile deschise pentru impeachment.

acum 16 ore · comentarii (32)

‘Nea Cornel era nervos. Încă de la prima oră cineva luase nişte banane, le purtase prin tot magazinul, apoi le abandonase la apă minerală. Şi tot de la prima oră s-au petrecut următoarele: o sticlă de ulei plesnită a curs pe tot raftul de jos, un copil a vomitat la raionul de conserve şi în depozit s-a spart o ţeavă. Apoi, când s-a terminat măruntul, cineva a venit cu o hârtie de 200.

acum 12 ore · comentarii (15)

N-am văzut, n-am auzit pe nimeni însă ca să abordeze problema principală din cauza căreia urşii au luat-o razna în România, nu de acum, ci de ani buni, coborând în oraşe şi comportându-se anormal, agresiv chiar! Nici pe indignaţi, nici pe autorităţi, nici pe politicienii responsabili de faptul că nu doresc sau nu pot să rezolve problema urşilor din România. Nu că nu ar cunoaşte-o, o cunosc foarte bine!

acum 14 ore · comentarii (4)

Pe vremuri exista un întins cartier al Bucureştiului, numit plasa Gorgani, care pornea de la Cişmigiu şi se oprea aproape de Cotroceni. Era de fapt un ţinut, format din 14 mahalale, mai mari sau mai mici, adică din comunităţi strânse în jurul unei biserici. Inima acestui cartier era chiar mahalaua Gorgani, situată aproximativ vizavi de Cişmigiul de azi, în jurul marelui Gorgan, despre care tocmai am scris în romanul Homeric.

acum 15 ore · comentarii (0)

Am primit cutremurătoarea veste a morţii lui Victor Eskenasy, marţi puţin după ora prânzului. Eram în trenul care mă ducea la Cluj, la spectacolul de deschidere al „Festivalului Uniunii Teatrelor Europene”. Uitându-mă pe telefonul mobil, am fost lovit în plex de o postare de  pe o reţea socială a doamnei Monica Eskenasy Raicu. “Fratele meu drag şi-a luat abonament permanent la concertele îngerilor”.

acum 17 ore · comentarii (0)

Mai nou, nu „jurnaliştii” sunt cei care moderează dezbaterile electorale, ci chiar preşedintele în funcţie! Să inviţi „jurnalişti” aleşi pe sprînceană, ca să nu zicem chemaţi la ordin, ca să-ţi servească întrebările deja negociate pune în lumină scenariul care a fost livrat poporului în direct. Noroc cu acei studenţi care au pus întrebări gândite de ei şi care au fost cât de cât incomode!