Elon Musk îl provoacă la o luptă în cușcă pe Mark Zuckerberg. Disputa a început pe rețelele sociale

0
Publicat:

Elon Musk, proprietarul miliardar al Twitter, vrea să lupte cu Mark Zuckerberg, iar șeful Facebook este pregătit pentru asta.

Elon Musk și mark Zuckerberg
Elon Musk și mark Zuckerberg

Elon Musk, proprietarul miliardar al Twitter, se luptă cu Mark Zuckerberg, iar șeful Facebook este pregătit pentru asta, scrie politico.eu

Cearta a început miercuri, pe Twitter, Musk râzând de încercarea lui Zuckerberg de a lansa Meta, un microblogging concurent al Twitter, "condus în mod sănătos".

"Sunt sigur că Pământul abia așteaptă să fie exclusiv sub degetul mare al lui Zuck, fără alte opțiuni", a spus Musk. "Cel puțin va fi "sănătos"."

Antreprenorul de origine sud-africană a adăugat apoi: "Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă el este lol."

Zuckerberg a răspuns pe Instagram (care este deținut de Meta) cu o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, cu o legendă: "Trimiteți-mi locația".

"Dacă este pe bune, o voi face", a scris Musk pe Twitter ca răspuns la o captură de ecran a poveștii Instagram Story a lui Zuckerberg. Mai târziu, el a postat pe Twitter "Vegas Octagon", referindu-se la o locație folosită pentru luptele din Ultimate Fighting Championship.

Dacă cei doi miliardari ajung să se dueleze, oficierea meciului ar putea fi o sarcină pentru comisarul european pentru piața internă, Thierry Breton, care urmează să se întâlnească atât cu Musk, cât și cu Zuckerberg în timpul unei călătorii în SUA în această săptămână - și care dorește ca Big Tech să îl numească "The Enforcer".

Întrebat dacă schimbul a fost serios, un purtător de cuvânt al Meta a declarat pentru The Verge: "Povestea vorbește de la sine".

Musk, al cărui stil de management imprevizibil de când a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari în octombrie anul trecut a inclus mii de concedieri, este cunoscut pentru gafele pe platforma pe care o deține.

"M-am împușcat în picior cu tweet-uri de mai multe ori? Da", a declarat Musk într-un interviu acordat BBC în aprilie. "Cred că n-ar trebui să nu mai scriu pe Twitter după ora 3 dimineața".

Într-adevăr, Zuckerberg ar putea avea un avantaj în cazul în care cearta miliardarilor se va transforma efectiv în ceva fizic: CEO-ul Meta s-a apucat de jiu-jitsu brazilian în timpul pandemiei COVID-19, câștigând luna trecută primul său turneu local în California.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite