Musk vs. Zuckerberg pe Colosseum? Miliardarul i-a cerut prim-ministrei italiene să găsească un „loc istoric” pentru luptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confruntarea dintre Elon Musk şi Mark Zuckerberg ar putea avea loc în Italia. Musk i-a cerut prim-ministrei italiene Giorgia Meloni să găsească un loc istoric pentru anunţata luptă cu fondatorul Facebook, transmite dpa, citată de Agerpres.

Mark Zuckerberg și Elon Musk s-ar putea lupta în Italia FOTO Profimedia
Mark Zuckerberg și Elon Musk s-ar putea lupta în Italia FOTO Profimedia

Elon Musk a precizat pe platforma X (fostă Twitter) pe care o deţine că a discutat atât cu Meloni, cât şi cu ministrul culturii din guvernul condus de aceasta, Gennaro Sangiuliano, şi susţine că aceştia au căzut de acord asupra unui sit „epic".

Speculaţii că ar putea fi vorba despre Colosseumul din Roma 

Miliardarul a adăugat că „totul din cadru va fi Roma antică, deci nimic modern".

Musk nu a dezvăluit care este exact locul respectiv, declanşând astfel speculaţii că ar putea fi vorba despre Colosseumul din Roma, unde se desfăşurau în antichitate luptele de gladiatori.

Gennaro Sangiuliano a dezminţit însă această versiune, afirmând că meciul dintre Musk şi Zuckerberg „nu va avea loc la Roma", însă a confirmat că a purtat „o conversaţie lungă şi amicală" cu miliardarul care deţine companii cum ar fi Tesla sau SpaceX. Meloni nu a comentat.

Ne gândim cum să organizăm un mare eveniment caritabil şi istoric, respectând şi protejând complet în acelaşi timp siturile", a mai scris Musk pe X, unde a precizat că de managementul luptei se vor ocupa fundaţia sa şi cea a lui „Zuck".

Dpa precizează că există o dispută privind destinaţia fondurilor strânse la eveniment. Ministrul culturii a afirmat că există planuri pentru donarea unei sume mari, „de multe milioane de euro", către două spitale mari de copii din Italia, în timp ce Musk a scris în reţeaua sa socială că „toate încasările merg către veterani".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite