Noul buncăr al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, bagă spaima în americani. „Ce știu ei de se pregătesc ca de Apocalipsă?“

0
Publicat:

Buncărul subteran al fondatorului Facebook, a cărui valoare este estimată la aproximativ 270 de milioane de dolari, este construit în partea de nord-est a insulei Kauai din Hawaii. Nouă proprietate a lui Zuckerberg este destul de luxoasă.

Insula Kauai din Hawaii unde Mark Zuckerberg deţine sute de hectare de pământ FOTO SHUTTERSTOCK

Zuckerberg a cumpărat terenuri în apropierea proprietății sale din Hawaii pentru a obține mai mult spațiu de construcție, potrivit Business Insider.

Buncărul subteran va include "propriile sale rezerve de energie și alimente" și "are ceea ce pare a fi o ușă rezistentă la explozii", potrivit unei investigații despre acest spațiu realizată de Wired.

Acesta are 57.000 de metri pătrați, aproximativ cât un teren de fotbal.

Spațiul va avea mai mult de o duzină de clădiri cu cel puțin 30 de dormitoare, 30 de băi, mai multe lifturi, birouri, săli de conferințe și o bucătărie de dimensiuni industriale, potrivit Wired.

De asemenea, va include o sală de sport de dimensiuni normale, piscine, o saună, o cadă cu hidromasaj, o baie rece și un teren de tenis.

Proprietatea va avea 11 căsuțe în copac cu poduri de frânghii complicate.

Muncitorii de pe șantier au fost nevoiți să semneze un document care le interzice să vorbească despre buncărul subteran al lui Zuckerberg, potrivit Wired.

Și alți miliardari vor buncăre subterane

Fondatorul PayPal, Peter Thiel, a vrut să construiască un conac apocaliptic în valoare de 10 milioane de dolari într-o zonă izolată din Noua Zeelandă în 2022, dar a fost refuzat, a relatat The Daily Mail.

Locul ar fi fost construit pe dealuri, cu un aspect foarte modern.

El a vrut ca în interior să aibă spa, o capsulă de meditație și o bibliotecă cu vedere spre lacul Wanaka, pe Insula de Sud a Noii Zeelande, o zonă virgină.

Sam Altman, directorul general al OpenAI, ar fi discutat cu Thiel pentru un buncăr. S-a zvonit și despre alte buncăre subterane, dar nimic nu a fost confirmat.

A circulat un zvon conform căruia 15 miliardari sunt în prezent în curs de a le construi, dar este nefondat.

Alți doi miliardari vor să ducă oameni în spațiu. Elon Musk, CEO-ul Tesla, a vorbit despre colonizarea Planetei Marte, potrivit CNBC.

Jeff Bezos de la Amazon, a vorbit, de asemenea, de ducerea civilizației în spațiu în capsule care plutesc liber, potrivit CNBC.

Zvonuri despre Apocalipsă

Zvonurile despre o apocalipsă au cuprins X, fostul Twitter, în urma veștii despre buncărul subteran al lui Zuckerberg.

"Stai, 15 miliardari au construit buncăre săptămâna aceasta????", a spus un utilizator.

"Asta pare foarte ironic. Este aproape ca și cum s-ar pregăti pentru al treilea război mondial sau pentru tulburări civile în SUA", a scris un al doilea utilizator.

"Dacă nu ar ști ceva, nu ar construi așa ceva", a spus un al treilea comentator.

"De ce toți acești miliardari construiesc buncăre???? Ce știu ei?", a întrebat un al patrulea utilizator.

"Miliardarii din întreaga lume își construiesc buncăre subterane. Ne poate ajuta cineva să aflăm de ce?", a întrebat altul.

Un utilizator X a spus: "Bună dimineața, oameni buni, mi-am dat seama că mulți miliardari își construiesc buncăre, ce ne așteptăm anul viitor????"

"Mai crede cineva că este ciudat că 15 miliardari tocmai și-au construit buncăre în ultima săptămână?", a adăugat o altă persoană.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite