Mark Zuckerberg îl ia peste picior pe Elon Musk și renunță la lupta în cușcă. „Nu este serios”

0
Publicat:

Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Facebook, a anunțat printr-o postare publicată duminică, 13 august, pe Threads că marea confruntarea dintre el și Elon Musk nu va mai avea loc fiindcă CEO-ul Tesla și SpaceX „nu este serios”, relatează BBC.

Mark Zuckerberg și Elon Musk
Marea confruntare dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk nu va mai avea loc. FOTO Profimedia (Arhivă)

Miliardarii ar fi căzut de acord în luna iunie în privința bătăliei, când Elon Musk a transmis pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, că este „gata pentru o luptă în cușcă”. 

Șeful Facebook a răspuns provocării pe Instagram cu o captură de ecran a tweet-ului lui Elon Musk, spunând: „Trimite-mi adresa”

Cred că putem fi cu toţii de acord că Elon nu este serios şi că este timpul să mergem mai departe. Am oferit o dată reală. Dana White (şeful UFC) s-a oferit să facă din asta o competiţie legitimă în scop caritabil. Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operaţie, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb. Dacă Elon devine vreodată serios în privinţa unei date reale şi a unui eveniment oficial, ştie unde să mă găsească. În caz contrar, este momentul să mergem mai departe. Mă voi concentra să înfrunt oameni care iau acest sport în serios”, se arată în postarea publicată duminică pe Threads de Mark Zuckerberg. 

image

În urmă cu câteva zile, Elon Musk dădea de înțeles că bătălia ar urma să aibă loc în Italia. 

Ambii miliardari s-au antrenat pentru potențiala confruntare și s-au atacat public între timp. Astfel, în luna iulie, Twitter a transmis că ia în considerare o acțiune în justiție împotriva Meta în legătură cu aplicația rivală Threads. Avocatul Twitter a trimis o scrisoare către Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, în care acuză compania de „însușirea sistematică, intenționată și ilegală a secretelor comerciale și a altor proprietăți intelectuale ale Twitter" pentru a crea Threads. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite