Mark Zuckerberg este tată pentru a treia oară: ce nume i-a pus copilului

0
Publicat:

Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Facebook, a devenit oficial tatăl a trei fete. Acesta a anunțat fericitul eveniment printr-o postare publicată atât pe Facebook, cât și pe Instagram, relatează The Independent.

Mark Zuckerberg împreună cu fiica lui.
Mark Zuckerberg a devenit tatăl a trei fete. Foto Facebook/ Mark Zuckerberg

CEO-ul Facebook și soția sa Priscilla Chan au anunțat vineri, 24 martie, venirea pe lume a fetiței lor, Aurelia Chan Zuckerberg. 

Zuckerberg a publicat două fotografii pe Facebook și pe Instagram. În prima, CEO-ul Facebook își privește cea de-a treia fiică, iar în a doua poate fi văzută soția sa în timp ce își ține pruncul la piept. 

Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare", se arată în postarea publicată pe Facebook de Mark Zuckerberg.  

Zuckerberg și Priscilla Chan s-au căsătorit pe 19 mai 2012 la reşedinţa lor din Palo Alto, California, și mai au împreună două fete: Max, în vârstă de 7 ani, și August, în vârstă de 5 ani. 

CEO-ul Facebook şi soția sa au anunţat în luna septembrie a anului trecut că vor fi din nou părinți. 

În luna decembrie a anului 2015, cuplul a anunțat venirea pe lumea a primului lor copil, Maxima „Max” Chan Zuckerberg. La fel ca în prezent, Zuckerberg a anunțat fericitul eveniment printr-o postare publicată pe Facebook. 

De asemenea, în luna august a anului 2017, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite