Elon Musk spune că ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală înainte de orice luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg

0
Publicat:

Bătălia miliardarilor ar putea fi pusă în așteptare în viitorul apropiat. Elon Musk spune că ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală, ridicând semne de întrebare cu privire la meciul în cușcă propus cu Mark Zuckerberg.

Elon Musk și Mark Zuckerberg FOTO arhivă Adevărul
Elon Musk și Mark Zuckerberg FOTO arhivă Adevărul

Musk a notat pe X (fostul Twitter) duminică seara că azi va efectuat un RMN la gât și partea superioară a spatelui.

El va afla mai târziu în această săptămână dacă va avea nevoie de o intervenție chirurgicală înainte de a se confrunta cu Zuckerberg, ceea ce cu siguranță nu este o încercare de a contramanda meciul.

Nu numai că intervenția chirurgicală ar amâna acea luptă pe termen nelimitat, dar ar putea afecta munca lui Musk la diferitele sale companii.

După cum notează CNBC, prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu peste două procente luni dimineață. Pe lângă conducerea producătorului auto, Musk este și proprietarul și directorul tehnic al X și CEO al SpaceX.

Nu a fost confirmată o dată certă pentru lupta dintre cei doi miliardari. Zuckerberg spune că a propus ca lupta să aibă loc pe 26 august, dar susține că Musk nu a răspuns.

Ambii miliardari s-au antrenat pentru potențiala confruntare și s-au atacat public între timp. Dacă și când se va întâmpla, Musk a spus că lupta va fi transmisă pe X, toate veniturile fiind destinate unei organizații caritabile pentru veterani.

Zuckerberg nu a putut rezista să îl atace pe Musk și pe acest subiect. „Nu ar trebui să folosim o platformă mai fiabilă, care poate strânge, de fapt, bani pentru caritate?”, a întrebat el.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite