Stiri despre jocuri de noroc

  255 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În ianuarie, afacerile cu maşini au scăzut, cele din turism au crescut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ianuarie, afacerile cu maşini au scăzut, cele din turism au crescut

  Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu autovehicule şi motociclete a scăzut ca serie brută cu 0,4%, a anunţat azi-dimineaţă Institutul Naţional de Statistică (INS). În schimb, afacerile din domeniul hoteluri-restaurante au crescut cu 9%, dar per ansamblu facturările din serviciile de piaţă prestate populaţiei (care mai cuprind jocuri de noroc şi curăţătoriile de hai

 • Criza îngraşă industria jocurilor de noroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza îngraşă industria jocurilor de noroc

  Cu cât se degradează mai mult situaţia economică şi scade puterea de cumpărare, cu atât creşte numărul celor care joacă în cazinouri sau cumpără bilete la Loto, scrie "Le Figaro".

 • Copiii, afectaţi mai uşor de jocurile de noroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii, afectaţi mai uşor de jocurile de noroc

  Copiii ar putea să dezvolte o dependenţă pentru jocurile de noroc mult mai uşor decât adulţii. Un studiu britanic a arătat că unul din 50 de copii au declarat că sunt dependenţi de jocurile de noroc, cele mai preferate fiind pariurile.

 • Facebook ar putea găzdui cazinouri online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook ar putea găzdui cazinouri online

  Facebook ar putea găzdui pe site-ul său cazinouri online în viitorul apropiat, anunţă presa britanică. Cazinourile ar urma să fie aplicaţii reale, cu bani reali, nu simple jocuri în interiorul platformei.

 • Organizatorii de pariuri vor să elimine discriminarea din piaţa jocurilor de noroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Organizatorii de pariuri vor să elimine discriminarea din piaţa jocurilor de noroc

  Asociaţia Organizatorilor de Pariuri din România („Romanian Bookmakers“) a adresat Consiliului Concurenţei un set de propuneri pentru modificarea actualului cadru de reglementare al domeniului jocurilor de noroc. Pariorii cer eliminarea discriminării între diversele categorii de administratori ai sistemelor de jocuri de noroc.

 • Românii, „aşii“ Europei la jocurile de noroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, „aşii“ Europei la jocurile de noroc

  Tinerii români sunt cei mai predispuşi dintre europeni în a dezvolta o adicţie faţă de ruletă, „păcănele“, zaruri sau orice alt joc de noroc, arată mai multe cercetări recente. Cel puţin 2% din populaţia globului este dependentă de jocuri de noroc, iar jumătate dintre câştigurile companiilor de profil sunt asigurate de această categorie.

 • Piaţa jocurilor de noroc, urmărită de ghinioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa jocurilor de noroc, urmărită de ghinioane

  În România, cel puţin 450.000 de oameni joacă online în jur de 100 de euro de persoană pe lună, ceea ce înseamnă că într-un an sunt investiţi aici aproximativx 500 de milioane de euro.

 • Orădeni trimişi în judecată pentru că organizau jocuri de noroc fără autorizaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orădeni trimişi în judecată pentru că organizau jocuri de noroc fără autorizaţie

  Doi orădeni au fost trimişi în judecată după ce au fost descoperiţi de către poliţiştii de investigare a fraudelor că organizau jocuri de noroc fără autorizaţie. Pentru a putea participa la turneele organizate, fiecare participant ar fi achitat diverse sume de bani în schimbul cărora primea jetoane de joc.

 • Episcopia Sălajului a găsit ac de cojocul amatorilor de păcănele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Episcopia Sălajului a găsit ac de cojocul amatorilor de păcănele

  La Asociaţia Filantropia Porolissum funcţionează un centru de consiliere şi informare în problema dependenţei de jocurile de noroc. Episcopia a încheiat un parteneriat cu Poliţia de Proximitate, prin care oamenii legii se obligă să-i îndrume spre centru pe copiii şi pe tinerii găsiţi în localurile cu jocuri de noroc.

 • Jocurile de noroc îngraşă conturile statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocurile de noroc îngraşă conturile statului

  Impozitele şi taxele încasate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Cluj, doar din activităţile de jocuri de noroc, s-au ridicat la 18.795.512 de lei în anul 2010. Suma, spun reprezentanţii instituţiei, este cu aproape 300% mai mare faţă de 2009.

 • Satu Mare: UPDATE: Autorul tâlhăriei de la sala de jocuri a fost prins
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: UPDATE: Autorul tâlhăriei de la sala de jocuri a fost prins

  Attila C., un bărbat în vârstă de 33 de ani din Satu Mare, fost client fidel al sălii de jocuri, a fost prins în această după-masă de poliţiştii sătmăreni. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat cel târziu joi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile - informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

 • “Mă numesc Radu şi am fost dependent de jocuri de noroc”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Mă numesc Radu şi am fost dependent de jocuri de noroc”

  Persoanele dependente de jocuri de noroc se pot vindeca, spun specialiştii. Singura clinică în care se face terapie pentru acest tip de dependenţă este la Bucureşti. Zeci de persoane au cerut ajutorul specialiştilor clinicii în ultimul an. Psihiatrii spun că rata de succes a terapiei este de 50%-80%  şi că aproape toţi dependenţii sunt bărbaţi.

 • Barurile cu păcănele au pus stăpânire pe Capitala Moldovei (AUDIO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barurile cu păcănele au pus stăpânire pe Capitala Moldovei (AUDIO)

  În ultimele luni, spaţiile cu jocuri de noroc s-au răspândit în toate cartierele din municipiul Iaşi. Chiar dacă ştiu că nu există nicio strategie de câştig, împătimiţii de „păcănele" revin mereu în căutarea potului cel mare.

 • Ghinion! A fost filmat în timp ce fura bani dintr-o sală de jocuri VIDEO!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghinion! A fost filmat în timp ce fura bani dintr-o sală de jocuri VIDEO!

  S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta, însă a omis camera de supraveghere amplasată în colţul localului. Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost surprins de cameră chiar în momentul în care a şterpelit 400 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc. Acesta a profitat de lipsa vânzătoarei, s-a furişat în spatele tejghelei şi a furat banii.

 • Jocurile de noroc: Soluţia pe timp de criză?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocurile de noroc: Soluţia pe timp de criză?

  O încăpere luxoasă cu oameni stilaţi şi cu bani, cu personal săritor gata să-şi satisfacă clienţii şi o atmosferă veselă, aceasta este imaginea cazinourilor proiectată de filmele de la Hollywood, însă realitatea nu este mereu astfel.

 • A scăpat de patima jocurilor de noroc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A scăpat de patima jocurilor de noroc

  Fotbalistul Oţelului Adrian Sălăgean, autor al primului gol cu Dinamo, era dator vândut cămătarilor din Galaţi. Adrian Sălăgean este socotit unul dintre cei mai buni jucători de bandă stânga din România, el fiind dorit insistent în această vară de Victor Piţurcă la Steaua.

Modifică Setările