Atenţionare pentru şeful Poliţiei Sibiu după ce i-a spus unui agent de la Circulaţie „Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis «cu greutate»?” 0

Comisarul şef Tiberiu Ivancea, şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, a fost atenţionat de ofiţerii de la Control Intern din cadrul IGPR, după ce i-a spus unui agent de la Circulaţie, care îi luase permisul unui primar urmărit penal de DNA într-un dosar cu peste 100 de milioane de euro prejudiciu estimat, „Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis «cu greutate»?. Măsura nu este inclusă în categoria sancţiunilor disciplinare.

Atenţionare pentru şeful Poliţiei Sibiu după ce i-a spus unui agent de la Circulaţie „Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis «cu greutate»?” Vezi comentarii 0

Povestea emoţionantă a tatălui care creşte doi copii excepţionali într-un grajd: „Ei sunt totul, altceva nu am în afară de copii, absolut nimic“

Povestea emoţionantă a tatălui care creşte doi copii excepţionali într-un grajd: „Ei sunt totul, altceva nu am în afară de copii, absolut nimic“

Un bărbat de 37 de ani îşi creşte singur, de opt ani, cei doi copii, după ce soţia l-a părăsit. Pensionat medical după un accident vascular, tatăl şi-a luat şi un serviciu cu jumătate de normă, iar Nicoleta şi Andrei au rezultate foarte bune la şcoală, chiar dacă toţi trei duc o extraordinară luptă pentru supravieţuire.

Şeful Poliţiei Române, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut şi despre cazul Gigină. „Nu am vorbit niciodată cu părinţii lui Bogdan“

Şeful Poliţiei Române, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut şi despre
cazul Gigină. „Nu am vorbit niciodată cu părinţii
lui Bogdan“

Peste 1 milion de dosare penale sunt instrumentate în acest moment în România, dintre care aproximativ 600.000 au rămas cu autor necunoscut (AN), ceea ce înseamnă că în aproximativ jumătate din dosarele penale existente astăzi la nivel naţional nu se cunoaşte autorul. Despre problema dosarelor cu autor necunoscut vorbeşte chestorul Bogdan Despescu, inspector general al Poliţiei Române.

Şeful Poliţiei Capitalei, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut, ce s-a schimbat după moartea lui Gigină şi care este vina Sistemului în relaţia cu ţara

Şeful Poliţiei Capitalei, despre sutele de mii de dosare cu autor necunoscut, ce s-a schimbat după moartea lui Gigină şi care este vina Sistemului în relaţia cu ţara

Chestorul Mihai Marius Voicu, şeful Poliţiei Capitalei, vorbeşte, într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, despre cele peste 200.000 de dosare penale cu autor necunoscut din Bucureşti, despre problemele din Sistem, despre situaţia de la Brigada Rutieră după moartea poliţistului Bogdan Gigină şi lămureşte, printre altele, „relaţia de rudenie”, vehiculată mult timp în spaţiul public, cu fostul ministru de Interne Petre Tobă.

Nu mai e nimic sfânt în ţara asta. A reuşit Mafia penalo-securistă să injecteze cu ura ei şi cele mai curate credinţe din noi. Un marş care se anunţa a fi unul frumos, paşnic, cinstit, făcut de români pentru o Românie unită, s-a transformat în jocul murdar al celor mai penali şi dubioşi politruci ai neamului.

acum 5 zile · comentarii (157)

Mare diferenţă între cele trăite, de mine, la manifestaţia unioniştilor, şi cele povestite de alţii, la televiziuni cunoscute. Cum a fost la marşul pentru reîntregirea naţională? Până la Piaţa Victoriei frumos, emoţionant, un miting paşnic. În faţa palatului premierului a început diversiunea, care a reuşit macularea unui ideal frumos.

acum 6 zile · comentarii (89)

Ceea ce şochează în afacerea tenebroasă a morţii tânărului poliţist Bogdan Cosmin Gigină, afacere în care este implicat nu doar până peste epoleţii câştigaţi la apelul de seară, nu doar până în gât, nu numai peste fălcile tot mai proeminente, ci şi până peste chipiu ministrul de Interne şi vicepremierul Gabriel Oprea, este atitudinea sfidătoare a demnitarilor noştri.

acum 7 zile · comentarii (21)

La ora la care citiţi acest text, începe reuniunea Parlamentului wallon care trebuie să dea votul final asupra „scrisorii politice” care va motiva fie acceptarea, fie, destul de probabil, refuzul Tratatului de liber-schimb cu Canada. Ieri, până târziu în noapte, a avut loc şedinţa guvernului regiunii wallone în care s-au analizat ultimele concesii pe textul acordului, considerate însă nu îndestul de importante şi convingătoare.

acum 7 zile · comentarii (52)

În oraşul meu de poveste, dincolo de poveste şi de toate pozele de pe pliantele turistice, se întâmplă o grămadă de lucruri de care unii se fac că uită. Miercuri a murit aiurea un urs, altădată au murit pe stradă oameni. Pe toţi i-a ucis cu zile „operativitatea” care dă impecabil la sfânta statistică bună de aruncat la gunoi.

acum 15 zile · comentarii (17)

E mişto să vorbeşti cu preşedintele pe Facebook, nu? Sau cu miniştrii. Cu şefii de partid. Ai, aşa, parcă un sentiment de normalitate, simţi că le zici şi tu direct ce ai de zis. Iar ei, uneori, îţi şi răspund. Dar hai să privim direct în faţă bătaia de joc! Puţin curaj, e doar Sistemul pur. Sistemul ăla care te scuipă între ochi, care te înnebuneşte o viaţă, care te bagă în mormânt.

acum 23 zile · comentarii (82)

Am să vă povestesc în textul ăsta, pe care am simţit că trebuie să-l scriu exact astăzi, când un om extrem de curajos ne-a vorbit deschis despre mizeria din sistem, despre cum am ajuns aici. Şi despre cum, cu VOI alături, putem merge mult, mult mai departe.

luna trecuta · comentarii (10)

Ţinând seama de moştenirea actualului preşedinte al Romaniei la Sibiu, desi incitant, nu e chiar simplu şi confortabil să îi urmezi la Primărie. Ne convine sau nu, timp de 14 ani, Klaus Iohannis a condus Sibiul cum a ştiut el, obţinând ultima dată, în 2012, 77,9% din voturile sibienilor, în acel an când peste 48% din aceştia au ieşit la vot. Nu cred că viitorul primar, oricine ar fi, va mai obţine un procent atat de ridicat.

acum 6 luni · comentarii (8)

Prietenul de care mă leagă un viu sentiment al recunoştinţei pentru sensibilitatea cu care mi-a fost alături în clipe decisive ale biografiei mele însufleţită neostenit şi nu o dată riscant de idealul identităţii naţionale şi de spirit, hotărât împotriva instalării nefericite, ca doctrină de stat a tranzacţionismului social-politic, cu lozincile lui păgubos justificatoare ale laşităţii

acum 2 ani · comentarii (3)
Postari Recente