Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Sibiu | bacalaureat 2015

Subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică Sibiu

Examenul de Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică are loc vineri, elevii urmând să primească dimineaţa la ora 9:00 variantele de subiecte Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, pe site-ul adevarul.ro. De asemenea, subiectele la Bacalaureat Geografie, Biologie, Chimie, Fizică vor fi publicate pe adevarul.ro, imediat după începerea examenului.

Bacalaureat 2015 Matematică Sibiu. Elevii spun că au primit subiecte nesperat de uşoare

Bacalaureat 2015 Matematică Sibiu. Elevii spun că au primit subiecte nesperat de uşoare

Examenul de Bacalaureat 2015 matematică a fost nesperat de uşor, iar elevii sibieni au ieşit zâmbitori din sălile de clasă. La porţile liceelor s-au discutat variantele de rezolvare, elevii putând ieşi cu foile cu subiecte bacalaureat 2015 matematică abia după două ore şi jumătate. Şi părinţii au venit să afle ce subiecte s-au dat. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte matematică bacalaureat pe site-ul adevarul.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Sibiu

Subiecte Bacalaureat 2015 Istorie Sibiu

Bacalaureat 2015 Istorie. Examenul de Bacalaureat 2015 Istorie începe miercuri, 1 iulie, la ora 9.00. Subiectele la Bacalaureat 2015 Istorie vor fi prezentate pe site-ul adevarul.ro, la puţin timp după ce începe examenul. De asemenea, pe site vor fi disponibile şi rezolvările subiectelor la Istorie Bacalaureat 2015.

Bacalaureat 2015 Limba Maternă Germană Sibiu: „Examenul a fost mai greu decât la limba română“

Bacalaureat 2015 Limba Maternă Germană Sibiu: „Examenul a fost mai greu decât la limba română“

Proba de Bacalaureat 2015 germană scris a fost una surprinzător de grea, spun candidaţii din Sibiu, oraş unde învăţământul în limba germană este unul cu tradiţie. Aceştia au putut ieşi cu foile cu subiecte bacalaureat 2015 germană abia după două ore şi jumătate, iar puţinii elevi care au ieşit înainte de 11:30 au povestit emoţionaţi ce subiecte s-au dat. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte germană bacalaureat pe site-ul adevarul.ro.

Subiecte Bacalaureat 2015 Limba Maternă Maghiară şi Germană Sibiu

Subiecte Bacalaureat 2015 Limba Maternă Maghiară şi Germană Sibiu

Examenul de Bacalaureat 2015 la Limba Maternă se desfăşoară marţi, 30 iunie. Află primul subiectele la Limba Maternă. Adevarul.ro prezintă, de la ora 11.00, subiectele la Bacalaureat 2015 limba maghiară şi subiectele la Bacalaureat 2015 limba germană. Pe site veţi putea citi în cel mai scurt şi rezolvările subiectelor la limba maternă maghiară şi germană la Bacalaureat 2015.

Bacalaureat 2015 la română. O sibiancă dă BAC-ul la 42 de ani. „Eu zic că, dacă faci nişte meditaţii şi pui un pic mintea la contribuţie, treci”

Bacalaureat 2015 la română. O sibiancă dă BAC-ul la 42 de ani. „Eu zic că, dacă faci nişte meditaţii şi pui un pic mintea la contribuţie, treci”

Examenul de Bacalaureat 2015 română scris a fost unul destul de uşor, spun candidaţii din Sibiu. Aceştia au putut ieşi cu foile cu subiecte bacalaureat 2015 română abia după două ore şi jumătate, iar până atunci părinţii şi profesorii care îi aşteptau emoţionaţi i-au „chestionat” pe elevii care ieşiresă deja din examen, pentru a afla ce subiecte s-au dat. Aflaţi totul despre rezolvări subiecte română bacalaureat pe site-ul adevarul.ro.

Ordonanţa de urgenţă care obligă la impozitarea bacşişului îmi aminteşte, prin resorturile psihologice ale iniţiatorilor, de Legea 29 din 1977 privind normele de adresare în relaţiile dintre cetăţenii Republicii Socialiste România, cu care Nicolae Ceauşescu ne-a obligat să vorbim între noi cu „tovarăş” şi „tovarăşă”.

acum 2 luni · comentarii (59)

„Ştii ce mi-o făcut? Mi-o trimis doi borfaşi la masă, eram cu un tip şi din ăştia, prieteni ai Cordunenilor, şi i-o zis să plece într-o oră din Iaşi, că fata asta nu e singură”. Sună bine, nu? O fi cool, onorată instanţă, să-ţi vină nişte golani la masă, în buricul târgului, să-ţi spună să dispari rapid din oraş? Din oraşul lor!

acum 2 luni · comentarii (130)

Ştie cineva cine a fost cu ideea impozitării bacşişului, care face exact invers de ce ar trebuie să facă reformele bunei guvernări, creşte birocraţia de pe capul întreprinzătorului în loc să o scadă? Fără riscul de a greşi, putem răspunde: un neavizat, un pseudoeducat care atunci când încearcă să aplice ceea ce citeşte devine un pericol public.

acum 2 luni · comentarii (0)

Înscris cu chiu cu vai în cursa pentru statutul de capitală culturală europeană, Iaşul nu a reuşit să se impună în opinia publică cu ceva menit a-i spori şansele în această competiţie, ci cu un primar cu comportament de borfaş. În doisprezece ani de când a avut neşansa de a intra pe mâna unui asemenea personaj politic, Iaşul este într-o cădere liberă, singurele semne de vitalitate venind dinspre domeniile în care nu se implică primarul.

acum 2 luni · comentarii (15)

Salutări în această existenţă încă intrauterină a ta. Peste puţin timp o să vezi lumina, aşa că deocamdată ziua ta probabil este la fel de somnoroasă ca o noapte de noiembrie. (O să te rog să mă laşi câteva secunde să-mi verific buricul, acolo unde acum vreo 30 de ani aveam şi eu un cablu prin care făceam schimb de viaţă cu mama mea).

acum 2 luni · comentarii (5)

ANAF atacă în acest week-end micii şi berea de pe litoral în loc să descindă la marile lanţuri de supermarketuri care şi-au inventat modalităţi ingenioase de a scoate milioane de euro nefiscalizate din ţară. Una dintre tehnicile supermarketurilor este să declare furturi imense ca să aibă pierderi în contabilitate şi astfel să scape de impozite.

acum 2 luni · comentarii (22)

Istoricul Lucian Boia de la Bucureşti s-a declarat convins că Ştefan cel Mare vorbea moldoveneşte şi că „dacă i-am fi spus că e român, n-ar fi înţeles ce spunem”. Ce limbă vorbea Ştefan cel Mare şi ce limbă credea voievodul că vorbea? Sunt întrebări la care nu se poate răspunde simplu şi asta din mai multe motive.

acum 2 luni · comentarii (122)

Se pregăteşte o mare schimbare. Nu una de etapă, aşa cum au fost multe până acum. Mai mult sau mai puţin reuşit, departe sau foarte departe de România care, în continuarea, pare să rămână ancorată doar în scandalurile, urile, intoleranţele şi comportamentul cretinoid al unei clase politice auto-suficiente şi abulice.

acum 2 luni · comentarii (29)

La-nceput râdeam şi eu, dar deja sunt revoltat, ba chiar gelos pe talentul lui. Premierul Victor Ponta a pus pumnul în gură comedianţilor. Şi nu oricum, ci depăşind barierele umane, fiind capabil să scoată poantă după poantă, glumă bună după glumă bună. N-ai cum să te baţi cu el. Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Amza Pellea, ori dintre comedianţii generaţiei mele, nimeni n-are şi n-a avut vreodată atâta avânt în a face show-uri de calitate.

acum 2 luni · comentarii (18)

Era ’84 sau ’85, nu-mi mai amintesc foarte bine, dar ce ştiu era că încă nu mă dăduseră ai mei la şcoală. Era un noiembrie târziu şi cenuşiu. În ziua aia ca mai în toate zilele, în jurul prânzului, la noi în bloc mirosea a cartofi prăjiţi. I-am zis maică-mii că vreau şi eu. Mama s-a uitat la mine şi mi-a spus scurt: nu avem cartofi, îţi dau varză călită.

acum 2 luni · comentarii (4)

În frământaţii ani '€˜90, Biserica Ortodoxă Română inaugura ampla campanie de asanare morală a societăţii româneşti cerând pedeapsa cu închisoare a homosexualilor. Lucrurile erau clare. Descinderea pedepsitoare şi cu zarvă a lui Hristos printre noi era iminentă dacă dumnealor, parlamentarii, îndrăzneau să abroge deja-faimosul articol 200 din Codul penal (de esenţă pur stalinistă).

acum 2 luni · comentarii (49)

Prin 2003, primăvara, ambiţionat să înfrumuseţez pajiştea din faţa Navei Amiral a Teatrului românesc, sufocată de parcările vestite sub firma Dali (pe care nu le putusem înlătura, oricât m-am zbătut) şi înaintea începerii lucrului la reîntinerirea faţadei iniţiale, Horia Maicu, a Naţionalului, poveste imaginată pe planşeta arhitectului Belea din echipa din urmă cu decenii (vezi imaginea de azi),

acum 2 luni · comentarii (2)

Când comentează politica, oamenii au ciudata şi nefasta tendinţă de a închide cu forţa ochii raţiunii. Nu contează faptele, ci voinţa individului de a avea dreptate. Chiar dacă rezultatul e catastrofal, situaţiunea se împute şi moare capra proprie, important e să poţi roti ochii în cap, decretând, cu o voce funebră: „Vedeţi? V-am spus eu“.

acum 2 luni · comentarii (77)

Politicienii noştri sunt îndrăgostiţi de traficul de influenţă. Cel mai bun exemplu pentru incapacitatea lor de a face diferenţa dintre negocierea politică şi traficul de influenţă este alegerea primarului din primul tur. Oarecum forţaţi de alegerile din noiembrie, parlamentarii au ales să schimbe ceva în legea electorală, dar în aşa fel încât să nu îşi distrugă pârghiile de control.

acum 2 luni · comentarii (9)

Prietenul de care mă leagă un viu sentiment al recunoştinţei pentru sensibilitatea cu care mi-a fost alături în clipe decisive ale biografiei mele însufleţită neostenit şi nu o dată riscant de idealul identităţii naţionale şi de spirit, hotărât împotriva instalării nefericite, ca doctrină de stat a tranzacţionismului social-politic, cu lozincile lui păgubos justificatoare ale laşităţii

acum 6 luni · comentarii (3)
Postari Recente