EXCLUSIV Încă un scandal la Serviciul Rutier Sibiu. O fostă angajată, cercetată de DNA pentru posibile infracţiuni de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi abuz în serviciu

EXCLUSIV Încă un scandal la Serviciul Rutier Sibiu. O fostă angajată, cercetată de DNA pentru posibile infracţiuni de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi abuz în serviciu

După ce numele unei foste agente de la Serviciul Rutier a apărut într-un dosar având ca obiect infracţiuni de fals, uz de fals şi abuz în serviciu, un alt scandal iese la iveală. O fostă angajată de la Rutieră este cercetată într-un dosar instrumentat de către Direcţia Naţională Anticorupţie.

Tot ce trebuie să ştim despre brânză. Care sunt brânzeturile „bune“ şi cele „rele“, câte calorii au, în ce cantităţi şi combinaţii e indicat să le consumăm

Tot ce trebuie să ştim despre brânză. Care sunt brânzeturile „bune“ şi cele „rele“, câte calorii au, în ce cantităţi şi combinaţii e indicat să le consumăm

Brânzeturile pot fi un ingredient de bază în alimentaţia sănătoasă, însă la fel de bine se pot transforma într-o sursă de grăsimi nesănătoase pentru organism. Un medic specialist a explicat, pentru „Adevărul”, ce brânzeturi sunt sau nu recomandate, în ce cantităţi şi în ce combinaţii e bine să le consumăm.

M-am tot întrebat, în ultimele luni, dacă i se va putea face vreodată, cu adevărat, dreptate fetei violate de cei şapte masculi din Văleni (imposibil de considerat bărbaţi, de orice minte sănătoasă). Şi n-am crezut nici pentru o clipă că ar putea fi pe lume ceva, vreo pedeapsă dată violatorilor, un leac sau orice altceva, care să îi ofere tinerei viaţa de dinaintea tragediei.

acum 4 luni · comentarii (113)

Maşina era o Dacia 1100 veche, impecabil întreţinută de infirmieri, singura care avea privilegiul să fie parcată în faţa scărilor de la pavilionul Unu Femei. O dată pe zi, o vedeam pe infirmera şefă coborând pe uşa din spate cu o geantă mare. Deschidea portbagajul, care nu era încuiat, şi punea geanta plină acolo. A doua zi dmineaţa, tot ea, înainte de raportul de gardă, o lua de acolo, goală, şi o ducea în cabinetul ei.

acum 3 luni · comentarii (0)

Simona Bernat, o profesoară de 41 de ani din Cluj-Napoca, a fost găsită moartă în apartamentul ei, la cinci zile după ce sunase la 112 pentru a anunţa că se simte rău şi că are nevoie de asistenţă medicală. Reprezentanţii Ambulanţei spun că medicii trimişi la faţa locului au sunat la uşă timp de 15 minute, după care au plecat. Femeia locuia singură. Ştirea asta e tot ce poate fi mai rău pentru cineva anxios (ca mine).

acum 3 luni · comentarii (30)

Vor urma schimbări majore în legislaţia europeană în atât de disputata problemă a accesului la ajutoarele sociale. Devenită, din discuţia economică acum câţiva ani, o temă de dezbatere şi acerbă luptă politică, acum parte componentă esenţială a poziţiilor exprimate în Consiliul European de unele ţări care cer reguli cu mult mai clare şi mai severe la nivelul ansamblului Uniunii Europene.

acum 3 luni · comentarii (4)

„Căpitanii au plecat deîndată să îndeplinească ordinul dat de General şi, furişându-se cât mai pe ascuns şi fără zgomot, au ajuns la Pavilionul său, care era, faţă de acela al lui Basta, la o aruncătură de săgeată. Acolo, făcând mai multe tăieturi în pânze cu cuţitele, au intrat pe furiş în interior prin mai multe părţi, şi l-au găsit pe Valah discutând cu multă ardoare cu Rákóczi, pe care .... încerca să-l convingă să plece împreună cu el”

acum 4 luni · comentarii (23)

Am depus astăzi la Parlament proiectul de lege prin care să abrogăm OUG 31/2002, cu modificările suferite prin Legea 217, prin care s-a instituit un Index Librorum Prohibitorum de inspiraţie stalinistă prin care o întreagă pleiadă de intelectuali români a devenit interzisă după ce mai fusese condamnată o dată în perioada comunistă sub acelaşi pretext. Această lege care interzice cultura română modernă trebuie abrogată de urgenţă!

acum 4 luni · comentarii (6)

Partea hazlie a analizelor politice e că nu se potrivesc cu realitatea decât în momentul în care, pârdalnica, îşi face mendrele. La desluşit trecutul suntem foarte tari. Nu ne-ntrece nimeni. Ştim cine a lansat bomba atomică, unde şi cum a murit Bin Laden, sau cu cine s-a-ntâlnit, la ceas de taină, Cătălin Botezatu. După război, mulţi viteji se-arată.

acum 3 luni · comentarii (45)

În ultimele zile premierul Victor Ponta promite măriri salariale medicilor şi profesorilor, fără să demonstreze capacitatea de susţinere financiară a acestor costuri suplimentare. Singura explicaţie plauzibilă este că premierul este conştient că guvernul PSD nu mai are viaţă lungă şi vrea să mineze viitoarea guvernare liberală.

acum 3 luni · comentarii (92)

Lui Dumnezeu îi face plăcere să avem raporturi sexuale cu o sclavă. Această frază şocantă este mârâită frecvent de jihadiştii ISIS tinerelor captive yazidi. Spunând o rugăciune înainte şi după ce au violat fetiţe de numai 11 ani, combatanţii jihadişti le asigură că aceste practici sexuale nu numai că sunt binevenite în ochii lui Dumnezeu, ci că ei se apropie astfel tot mai mult de divinitate. O distorsionare fanatică a religiei fără precedent...

acum 3 luni · comentarii (26)

Una dintre ţările cele mai vulnerabile în faţa imensului val de refugiaţi, care a cuprins Europa, este Ungaria. Traseul imigranţilor, dintre care trei sferturi cel puţin sunt ilegali, provenind mai ales din Siria şi Afganistan este Grecia-Macedonia-Serbia-Ungaria, cei mai mulţi trecând aşa-numita graniţă verde prin ocolirea punctelor de frontieră.

acum 3 luni · comentarii (79)

Dacă tot se umblă la majorarea pedepselor legate de activitatea poliţiştilor, de ce să crească doar pedepsele pentru infracţiunile comise împotriva lor şi nu şi pedepsele pentru infracţiunile comise de poliţişti împotriva cetăţenilor? O protecţie mărită a unei categorii de persoane ar trebui dublată de o mai severă sancţionare a abuzurilor comise de aceeaşi categorie.

acum 3 luni · comentarii (1)

O propunere de lege, care dorea să împiedice, cel mai probabil*, arborarea steagurilor maghiar şi secuiesc, a ajuns în atenţia monarhiştilor români. Se pare că legea ar afecta nu doar arborarea publică a drapelelor identitare, ci şi ridicarea drapelului Regatului României. Ύn timp ce unii se umplu de teamă sau indignare, prietena noastră Daria Găƒnescu vine cu nişte rânduri, din suflet, despre steaguri, libertate, interdicţii şi iubire.

acum 3 luni · comentarii (33)

Rareori anchetatorii au şansa audierii unui martor ocular, a unui om care pur şi simplu a văzut cine şi cum a comis o infracţiune de viol. De cele mai multe ori, singura persoană care descrie modul în care a fost săvîrşită fapta este victima. Asta pentru că, de regulă, autorul sau autorii duc victima într-un loc cît mai îndepărtat de eventuali martori.

acum 3 luni · comentarii (38)

Prietenul de care mă leagă un viu sentiment al recunoştinţei pentru sensibilitatea cu care mi-a fost alături în clipe decisive ale biografiei mele însufleţită neostenit şi nu o dată riscant de idealul identităţii naţionale şi de spirit, hotărât împotriva instalării nefericite, ca doctrină de stat a tranzacţionismului social-politic, cu lozincile lui păgubos justificatoare ale laşităţii

acum 11 luni · comentarii (3)
Postari Recente