Aproximativ o sută de persoane au protestat, joi, la Ploieşti împotriva amnistiei şi graţierii. Mesajul ploieştenilor către guvernanţii penali: „Să vă fie frică, ţara se ridică!”

Aproximativ o
sută de persoane au protestat, joi, la Ploieşti împotriva amnistiei şi
graţierii. Mesajul ploieştenilor către guvernanţii penali: „Să vă fie frică,
ţara se ridică!”

Aproape o sută de persoane, au protestat, joi, în Ploieşti în piaţeta din faţa Palatului Administrativ. Mulţi dintre protestatari au venit în centrul oraşului împreună cu copiii lor, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de intenţia guvernanţilor de a modifica prevederile Condului Penal în favoarea politicienilor corupţi.

VIDEO O familie s-a mutat în gară: părinţii fac sex în sala de aşteptare, iar copilul lor de 2 ani doarme în ger. Autorităţile dau din umeri

VIDEO O familie s-a mutat în gară: părinţii fac sex în sala de aşteptare, iar copilul lor de 2 ani doarme în ger. Autorităţile dau din umeri

Situaţie dramatică în gara din Câmpina, unde un băieţel în vârstă de doar doi ani este târât de părinţii săi prin viscol, ger şi zăpadă, iar autorităţile stau cu mâna în sân. Mama, o femeie de aproximativ 30 de ani, din Suceava, este însărcinată în luna a doua, iar tatăl, de vârstă apropiată, este extrem de agresiv şi refuză să colaboreze cu cei care vor să le întindă o mână de ajutor.

Tentativă de suicid la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Un elev din primul an de studii s-a înjunghiat cu un briceag

Tentativă de
suicid la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Un elev din primul an de studii s-a
înjunghiat cu un briceag

Gest şocant al unui tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în primul an de studii, la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina. Tânărul a vrut să-şi pună capăt vieţii, pe fondul unor probleme de familie. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina, iar starea lui este stabilă.

Procurorii DIICOT Ploieşti deţin o avere în camera de corpuri delicte. Diamantul lui Ploscaru, evaluat la 1.8 milioane de euro, cel mai scump dintre bijuteriile furate din Paris

Procurorii DIICOT Ploieşti deţin o avere în camera de
corpuri delicte. Diamantul lui Ploscaru, evaluat la 1.8 milioane de euro, cel
mai scump dintre bijuteriile furate din Paris

1,8 milioane de euro este suma la care a fost evaluat inelul cu diamante şi pietre preţioase recuperat de procurorii DIICOT Ploieşti de la Geroge Ploscaru, principalul suspect al jafului comis la Paris în data de 30 decembrie. Bijuteria se află în prezent în custodia autorităţilor de la Ploieşti şi urmează să fie înapoiată proprietarului .

Bicarbonatul de sodiu, otravă sau leac magic? Medic: „E ca şi când ai consuma un pahar de ţuică pentru a te încălzi“

Bicarbonatul de sodiu, otravă sau leac magic? Medic: „E ca
şi când ai consuma un pahar de ţuică pentru a te încălzi“

Suntem invadaţi, în special în mediul online, de sute de reţete miraculoase în care bicarbonatul de sodiu este prezentat drept singurul leac ce poate vindeca orice boală, de la ulcer până la temutul cancer. Cei care recomandă consumul de bicarbonat în diverse combinaţii, ne prezintă acest compus chimic drept un remediu secret bine păstrat de medici şi de producătorii de medicamente, care ar face orice ca pacientul de rând să nu-l afle.

Suntem „Martorii Erei Trump”. Pe 20 ianuarie 2017, Donald Trump, multimiliardarul multimedia, va deveni în mod oficial preşedintele Statelor Unite. Al patruzeci şi cincilea preşedinte american marchează o nouă eră în istoria politică a lumii. Nu e doar o nouă administraţie a SUA, ci este şi o nouă epocă în politica globală, în care destinele umanităţii pot fi schimbate definitiv. Ce este „trumpismul” şi ce presupune „trumpizarea”?

acum 2 zile · comentarii (60)

Aseară am fost în stradă. Nu m-a plătit nimeni, nu m-a rugat nimeni. Pur şi simplu ştiu că o democraţie înseamnă lupta fiecăruia dintre noi, zi după zi, pentru principii şi valori. Şi pentru acel „LI-BER-TA-TE” din decembrie 1989, scăldat în sânge, fără de care astăzi n-am putea striga nici pentru noi, nici pentru alţii.

acum 2 zile · comentarii (11)

Pentru a ajuta dezbaterea publică lansată de Ministerul Justiţiei privind cele două ordonanţe de urgenţă, referitoare la graţiere şi la modificarea legislaţiei penale, precum şi pentru o completă informare a opiniei publice, cotidianul „Adevărul” i-a adresat ministrului Florin Iordache câteva întrebări, în aşteptarea unor răspunsuri complete. Dezbaterea publică se derulează până pe 24 ianuarie.

acum 2 zile · comentarii (126)

Prima dată când am fost la circ aveam vreo cinci ani. Am stat pe băncuţele alea de lemn, între maică-mea şi taică-miu, încântată de mirosul de balegă şi de rumeguş, şi mi-am dorit să pot mângâia şi eu coamele poneilor. Circul avea şi un elefant, unul singur, care era, cel mai probabil, foarte bătrân, poate chiar orb, aşa îmi imaginam.

acum 2 zile · comentarii (34)

Prima dată când am fost la circ aveam vreo cinci ani. Am stat pe băncuţele alea de lemn, între maică-mea şi taică-miu, încântată de mirosul de balegă şi de rumeguş, şi mi-am dorit să pot mângâia şi eu coamele poneilor. Circul avea şi un elefant, unul singur, care era, cel mai probabil, foarte bătrân, poate chiar orb, aşa îmi imaginam.

acum 2 zile · comentarii (34)

Într-o imagine fabuloasă a acestuia, asemănătoare cu a predecesorului său în fruntea României, tovarăşul împuşcat la Târgovişte. Sprijinit şi parcă împins de avocaţi, cel poreclit „Ilici”, a cărui judecare s-a cerut ani de zile de către opinia publică, cu căciula de blană într-o parte, ironia sorţii, semăna cu Ceuşeascu, tot cu căciula pe o ureche, atunci când a fost coborât din Tab.

acum 2 zile · comentarii (0)

Este o întrebare care priveşte şi România dar, evident, nu numai ţara noastră, parte, ca întotdeuna, din marile aranjamente de securitate. Un pachet care se renegociază în acest moment. Este un dialog anunţat a se desfăşura la cel mai înalt nivel asupra problematicilor globale şi care, fundamental, poate să evolueze în două sensuri.

acum 2 zile · comentarii (30)

Este o întrebare care priveşte şi România dar, evident, nu numai ţara noastră, parte, ca întotdeuna, din marile aranjamente de securitate. Un pachet care se renegociază în acest moment. Este un dialog anunţat a se desfăşura la cel mai înalt nivel asupra problematicilor globale şi care, fundamental, poate să evolueze în două sensuri.

acum 2 zile · comentarii (30)

S-au adunat suficiente date şi evenimente care să justifice afirmaţia din titlu. De prea multe ori Liviu Dragnea, susţinut de membri din echipa sa, a făcut declaraţii din care rezultă clar: L’Etat, c’est moi! Ultima şi cea mai elocventă dovadă rămâne epopeea încercării de a trece OUG-urile privind graţierea şi modificarea Codurilor Penale.

acum 2 zile · comentarii (16)

„Creşterea economică trebuie să se vadă în buzunarul cetăţeanului român”, a spus dl Dragnea. Zis şi făcut. Abia instalat, guvernul a mărit salarii şi pensii, a tăiat taxe şi accize. Nu-i normal să-şi îndeplinească promisiunile electorale? Ba da. Dar s-ar putea să ne coste cât nu face. Şi nu numai la buzunar.

acum 3 zile · comentarii (30)

Iarna nu dă semne să se lase dusă prea curând, aşa că de voie, de nevoie, trebuie să o înfruntăm. Sunt zile în care doar ochii ne rămân descoperiţi pentru a vedea drumul. Nu e în puterea noastră să schimbăm ceva! Ţine însă de noi cum ne conservăm energia şi temperatura corpului astfel încât să ieşim sănătoşi din sezonul geros.

acum 3 zile · comentarii (0)

A fost nevoie de prezenţa preşedintelui Iohannis la şedinţa de guvern pentru a stopa, momentan, proiectele graţierii şi amnistiei. Majoritatea parlamentară şi interfaţa sa executivă se comportă ca o Armată Roşie gata să calce în picioare legi şi instituţii. Singura opoziţie faţă de tăvălugul nelegiuiţilor a rămas şeful statului. Dar nu pentru mult timp, dacă românii nu ies urgent în stradă, împotriva dezmăţului bandiţilor dezlănţuiţi.

acum 3 zile · comentarii (23)

Nu ştiu cum va primi lumea teatrului din România vestea trecerii în nefiinţă a actorului Ion Besoiu. Desigur, nu îi pun la socoteală pe cei câţiva abonaţi la necroloage de convenienţă, ale căror numere de telefon sunt întotdeauna la îndemâna realizatorilor de televiziune şi care au întotdeauna cuvinte de regret şi preamărire retroactivă la purtător

acum 3 zile · comentarii (5)

Fiind singurul şef de instituţie din România care a făcut două plîngeri contra SRI anul trecut, pe lîngă o serie de articole în care criticam imixtiunea lor cu totul exagerată în guvernul Cioloş (unde erau cei mai mari actori invizibili, deşi se mai împiedicau de STS, DIPI etc.), nu cred că mă bănuie nimeni de vreo mare simpatie cu serviciile. Şi nici reciproc.

acum 8 zile · comentarii (0)

Ciprian Susanu, Managing Partner Dare Digital, agenţia de strategie online şi performance marketing responsabilă pentru strategiile online ale unor clienţi de renume de pe piaţa românească şi internaţională, a organizat şi susţinut în 2016 peste 20 de workshop-uri şi training-uri pe unele dintre cele mai importante teme de marketing online, ca parte a unui program educaţional pe termen mediu şi lung.

acum 3 zile · comentarii (0)
Postari Recente