Selfie-ul care i-a sfârşit cariera. Artistul spune că celebra poză a maimuţei care s-a fotografiat singură l-a ruinat 4

David Slater, fotograf care deţine multe premii internaţionale, se afla în Indonezia când, la un moment dat, un macac negru curios a împrumutat aparatul şi şi-a făcut un selfie. De atunci, fotograful a început o luptă asupra drepturilor de autor pentru fotografie, multe grupuri spunând că poza i-ar aparţine maimuţei, relatează Daily Mail.

Selfie-ul care i-a sfârşit cariera. Artistul spune că celebra poză a maimuţei care s-a fotografiat singură l-a ruinat Vezi comentarii 4

Cele mai bune momente din Revelioanele de altădată: să râdem cu Toma Caragiu, Amza Pellea şi Marin Moraru VIDEO

Cele mai bune momente din Revelioanele de altădată: să râdem cu Toma Caragiu, Amza Pellea şi Marin Moraru VIDEO

Cândva programele speciale pregătite de Televiziunea Română pentru noaptea dintre ani erau aşteptate cu nerăbdare de români şi nu doar pentru că reprezentau o gură de aer proaspăt, ci şi pentru că aveau şansa să-i admire pe marii actori ai epocii şi să se bucure de umorul lor de calitate. În amintirea acelor artişti, vă propunem o trecere în revistă a celor mai bune momente din Revelioanele de altădată.

Viralele care au făcut anul 2016 mai suportabil: de la omagii pentru Harambe la poznele lui Biden şi Obama | joe biden

Viralele care au făcut anul 2016 mai suportabil:
de la omagii pentru Harambe la poznele lui Biden şi Obama

Anul 2016 nu a fost cel mai fericit, date fiind dispariţiile din această lume ale unor personalităţi, în special din lumea muzicii, dar şi din cauza numeroaselor atentate teroriste sau tragedii aviatice. Însă internetul le-a oferit un răgaz plin de umor, prin meme-uri, celor care au devenit cinici şi au obosit, prinşi fiind în mijlocul vijeliei de veşti proaste, rele sau false.

VIDEO Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România

VIDEO Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România

În România, în caz că aţi uitat ori nu ştiaţi, mersul cu trenul este un lux, afirma în iunie ministrul Transporturilor, Dan Costescu: „Preţul mai ridicat al biletelor de tren în comparaţie cu preţul biletelor pentru transportul rutier de pasageri este justificat, pentru că trenul este un lux, iar călătorii plătesc mai mult pentru a-l utiliza”. Poate că mersul cu trenul este, într-adevăr, un lux, dar nu la noi în ţară!

Mi-a spus cineva că insecticidul ăla revoluţionar, e propus şi la Nobel, pe care i l-a adus cu greu şi ilegal un fost amic din copilărie a’ lu’ frate-su, tocmai din Taiwan, e o porcărie şi că nu-şi merită banii, că nu omoară deloc. Da, am verificat, e adevărat, acelaşi efect e şi la oameni. Omul avea dreptate iar colegul meu poate să o confirme, uitaţi-vă la el, trăieşte.

acum 24 zile · comentarii (0)

M-am bucurat şi eu ca toată lumea de minivacanţa asta venită de la Partid. Chiar dacă pentru jumatea aia de zi în care lucram va trebui să recuperez din greu aproape două săptămîni în cap, să „iese” orele. Şi am valorificat-o din plin, adică am stat acasă şi n-am făcut nimic. Iar luni după-masă am ieşit pînă-n Grădina Botanică.

acum 2 luni · comentarii (0)

Zic ăştia tot mai des în ultimul timp că vine cutremuru’ ăl’ mare peste noi. „O să se facă totul praf şi o să plătim pentru relele pe care le facem de treij’ de ani încoace.” Şi nimeni din Bucureşti nu are vreo şansă să scape; e o zonă mlăştinoasă, iar constructorii, toţi, nişte bandiţi. Ca şi ăia din Taiwan, care au pus PET‑uri în betoanele pentru stîlpi. Dacă pînă ş‑ăia!

acum 9 luni · comentarii (6)

Am scris şi eu o carte, ca tot omu-n ziua de azi. Nu, nu poezie, aici i-am lăsat pe ceilalţi 86%. Au urmat nenumărate cereri în căsătorie, toate de la top-modele cu IQ de peste 270, Sharon Stone ar păli de ruşine, propuneri de întîlniri romantice, dar evident serioase, cafele cu vorbăria aferentă şi plimbări pe sub clar de lună prin toate locurile cu ştaif din Centrul Vechi.

acum 9 luni · comentarii (2)

Ce poate fi mai frumos decît să stai întins pe iarbă pe malul lacului din Herăstrău, lîngă o persoană dragă, să vorbiţi mult, mîncaţi cireşe şi să aruncaţi sîmburii în apă – cu varianta ecologică, hrănit raţele din sendvişul ei nemîncat la serviciu – îmbrăţişat şi ascultat din poeziile ei, ferit cînd trece vaporaşul, lumea e rea şi indiscretă, îmbrăţişat din nou, asfinţit, lună...

acum 1 an · comentarii (0)

Toată lumea ştie deja că bancnota de un dolar american are o mulţime de mesaje criptate şi simboluri ciudate, precum piramida care aminteşte constant de cei care conduc, cu adevărat, lumea. Cercetătorii apatrizi din toate ţările au constatat, însă, că şi bancnotele româneşti au fost pângărite cu aceeaşi ură de către aceşti duşmani eterni ai neamului.

acum 2 ani · comentarii (7)

Sfântul Ierarh Nicolae este unul dintre cei mai importanţi sfinţi ai calendarului creştin. Tradiţia spune că a trăit în partea de est a Imperiului Roman, mai precis în partea asiatică a Turciei de astăzi, în Lycia. S-a născut la sfârşitul secolului III p.Chr., într-o familie bogată.  nevoiaşilor.

acum 2 ani · comentarii (0)

După prezentarea proiectului de buget al Guvernului Cioloş, în spaţiul public s-a remarcat cel mai tare dezbaterea despre banii alocaţi Bisericii. Unii şi-au aruncat spre tavan pălăriile de fericire: S-au luat banii de Catedrală! Apoi şi-au tras fesurile pe ochi, furioşi: S-au dat mai mulţi bani pentru salariile preoţilor! Nicicum nu pare să fie bine, nici o variantă nu-i poate încânta pe toţi nemulţumiţii.

acum 2 ani · comentarii (94)

Neînţelegerile dintre liderii PLDM şi PDM cu privire la resetarea alianţei pro-europene AIE 3 alături de PL şi de PPEM  menţine Republica Moldova în zona gri a instabilităţii politice interne şi externe, în lipsa unui guvern legitim care să continue implementarea reformelor de modernizare a statului convenite cu oficialii UE.

acum 2 ani · comentarii (2)
Postari Recente