Cele mai bune momente din Revelioanele de altădată: să râdem cu Toma Caragiu, Amza Pellea şi Marin Moraru VIDEO

Cele mai bune momente din Revelioanele de altădată: să râdem cu Toma Caragiu, Amza Pellea şi Marin Moraru VIDEO

Cândva programele speciale pregătite de Televiziunea Română pentru noaptea dintre ani erau aşteptate cu nerăbdare de români şi nu doar pentru că reprezentau o gură de aer proaspăt, ci şi pentru că aveau şansa să-i admire pe marii actori ai epocii şi să se bucure de umorul lor de calitate. În amintirea acelor artişti, vă propunem o trecere în revistă a celor mai bune momente din Revelioanele de altădată.

Viralele care au făcut anul 2016 mai suportabil: de la omagii pentru Harambe la poznele lui Biden şi Obama | joe biden

Viralele care au făcut anul 2016 mai suportabil:
de la omagii pentru Harambe la poznele lui Biden şi Obama

Anul 2016 nu a fost cel mai fericit, date fiind dispariţiile din această lume ale unor personalităţi, în special din lumea muzicii, dar şi din cauza numeroaselor atentate teroriste sau tragedii aviatice. Însă internetul le-a oferit un răgaz plin de umor, prin meme-uri, celor care au devenit cinici şi au obosit, prinşi fiind în mijlocul vijeliei de veşti proaste, rele sau false.

VIDEO Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România

VIDEO Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România

În România, în caz că aţi uitat ori nu ştiaţi, mersul cu trenul este un lux, afirma în iunie ministrul Transporturilor, Dan Costescu: „Preţul mai ridicat al biletelor de tren în comparaţie cu preţul biletelor pentru transportul rutier de pasageri este justificat, pentru că trenul este un lux, iar călătorii plătesc mai mult pentru a-l utiliza”. Poate că mersul cu trenul este, într-adevăr, un lux, dar nu la noi în ţară!

Sezonul 20 din „South Park“ debutează la Comedy Central: 20 de lucruri inedite pe care fanii nu le ştiu despre animaţie

Sezonul 20 din „South Park“ debutează la Comedy Central: 20 de lucruri inedite pe care fanii nu le ştiu despre animaţie

Sezonul 20 al serialului „South Park“debutează la Comedy Central, la scurt timp după premiera din Statele Unite ale Americii. Mai jos, fanii pot afla de ce a intrat animaţia în Cartea Recordurilor, de ce Biseria Scientologică i-a spionat pe creatorii serialului, cum a fost Kanye West supărat cu un episod şi cum au ghicit creatorii că Barack Obama o să iasă preşedinte.

Comedy Central se reînnoieşte româneşte: Sector 7 aduce serialul de teatru cu păpuşi „Mor toţi duşmanii“ şi premiera noul sezon „South Park“

Comedy Central se reînnoieşte româneşte: Sector 7 aduce serialul de teatru cu păpuşi „Mor toţi duşmanii“ şi premiera noul sezon „South Park“

Comedy Central, singurul canal de televiziune global dedicat comediei, îşi lansează noua grilă ce conţine programe şi producţii consacrate dedicate în mod special telespectatorilor români. Canalul va avea voice-over românesc, producţii 100% autohtone şi cel mai nou sezon al serialului de animaţie „South Park“.

Plagiatul a devenit o plagă a mediului universitar românesc din cauza lipsei unor reglementări clare de prevenire şi de pedepsire. Legea Educaţiei Naţionale a fost mutilată în ultimii ani prin ordonanţe de urgenţă şi alte acte normative, care au relaxat condiţiile necesare conducerii doctoratelor şi, implicit, au promovat impostura.

acum 1 an · comentarii (4)

Săptămâna trecută, noul guvern tehnocrat al României, condus de Dacian Cioloş, a dat prima măsură a competenţei sale, prin prezentarea proiectului bugetului de stat pe 2016. O măsură completată şi de o etapă media, menită să-i facă mai bine cunoscuţi pe membri Executivului şi proiectele acestora, dar, în special, să-şi atragă simpatia şi susţinerea opiniei publice.

acum 1 an · comentarii (3)

Sfântul Ierarh Nicolae este unul dintre cei mai importanţi sfinţi ai calendarului creştin. Tradiţia spune că a trăit în partea de est a Imperiului Roman, mai precis în partea asiatică a Turciei de astăzi, în Lycia. S-a născut la sfârşitul secolului III p.Chr., într-o familie bogată.  nevoiaşilor.

acum 1 an · comentarii (0)

După prezentarea proiectului de buget al Guvernului Cioloş, în spaţiul public s-a remarcat cel mai tare dezbaterea despre banii alocaţi Bisericii. Unii şi-au aruncat spre tavan pălăriile de fericire: S-au luat banii de Catedrală! Apoi şi-au tras fesurile pe ochi, furioşi: S-au dat mai mulţi bani pentru salariile preoţilor! Nicicum nu pare să fie bine, nici o variantă nu-i poate încânta pe toţi nemulţumiţii.

acum 1 an · comentarii (94)

Neînţelegerile dintre liderii PLDM şi PDM cu privire la resetarea alianţei pro-europene AIE 3 alături de PL şi de PPEM  menţine Republica Moldova în zona gri a instabilităţii politice interne şi externe, în lipsa unui guvern legitim care să continue implementarea reformelor de modernizare a statului convenite cu oficialii UE.

acum 1 an · comentarii (2)

Amploarea tragediei sângeroase petrecute în seara zilei de 13 noiembrie la Paris pare să înceapă să-i trezească la realitate pe actorii implicaţi într-o măsură sau alta în războiul haotic purtat împotriva Statului Islamic, soldat până în prezent cu sute de mii de morţi şi de refugiaţi. Spun „pare”, deoarece nimic nu este sigur într-un conflict care durează de prea multă vreme şi care nu dă semne că va înceta prea curând.

acum 1 an · comentarii (3)

Zic ăştia tot mai des în ultimul timp că vine cutremuru’ ăl’ mare peste noi. „O să se facă totul praf şi o să plătim pentru relele pe care le facem de treij’ de ani încoace.” Şi nimeni din Bucureşti nu are vreo şansă să scape; e o zonă mlăştinoasă, iar constructorii, toţi, nişte bandiţi. Ca şi ăia din Taiwan, care au pus PET‑uri în betoanele pentru stîlpi. Dacă pînă ş‑ăia!

acum 6 luni · comentarii (6)

Am scris şi eu o carte, ca tot omu-n ziua de azi. Nu, nu poezie, aici i-am lăsat pe ceilalţi 86%. Au urmat nenumărate cereri în căsătorie, toate de la top-modele cu IQ de peste 270, Sharon Stone ar păli de ruşine, propuneri de întîlniri romantice, dar evident serioase, cafele cu vorbăria aferentă şi plimbări pe sub clar de lună prin toate locurile cu ştaif din Centrul Vechi.

acum 7 luni · comentarii (2)

Ce poate fi mai frumos decît să stai întins pe iarbă pe malul lacului din Herăstrău, lîngă o persoană dragă, să vorbiţi mult, mîncaţi cireşe şi să aruncaţi sîmburii în apă – cu varianta ecologică, hrănit raţele din sendvişul ei nemîncat la serviciu – îmbrăţişat şi ascultat din poeziile ei, ferit cînd trece vaporaşul, lumea e rea şi indiscretă, îmbrăţişat din nou, asfinţit, lună...

acum 9 luni · comentarii (0)

Toată lumea ştie deja că bancnota de un dolar american are o mulţime de mesaje criptate şi simboluri ciudate, precum piramida care aminteşte constant de cei care conduc, cu adevărat, lumea. Cercetătorii apatrizi din toate ţările au constatat, însă, că şi bancnotele româneşti au fost pângărite cu aceeaşi ură de către aceşti duşmani eterni ai neamului.

acum 2 ani · comentarii (7)