Alexandra Constanda Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.
TV

Pătraru îi dă replica lui Prelipceanu: „Vreţi să vă ascundeţi incompetenţa. Ameninţarea cu judecata este ridicolă. Cât de jenant puteţi fi?“ VIDEO

Pătraru îi dă replica lui Prelipceanu: „Vreţi să vă ascundeţi incompetenţa. Ameninţarea cu judecata este ridicolă. Cât de jenant puteţi fi?“ VIDEO

Jurnalistul Dragoş Pătraru îi dă o replică tăioasă lui Cosmin Prelipceanu, redactorul-şef al Digi24, care l-a somat să prezinte „lista cu jurnalişti acoperiţi“, în caz contrar îl va da în judecată. Realizatorul „Starea Naţiei“ a subliniat că nu a afirmat niciodată că există jurnalişti acoperiţi la postul de ştiri, precizând că Prelipceanu manipulează, debitează prostii şi a dat dovadă de incompetenţă în cazul Bendei-DNA.

Kit Harington îşi doreşte „câţiva ani de obscuritate“ după terminarea filmărilor pentru „Game of Thrones“: ce planuri are actorul, alături de iubita sa

Kit Harington îşi doreşte „câţiva ani de obscuritate“ după terminarea filmărilor pentru „Game of Thrones“: ce planuri are actorul, alături de iubita sa

Actorul Kit Harington (30 de ai), interpretul lui Jon Snow în seria „Game of Thones/Urzeala Tronurilor“, a declarat că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o vreme, după terminarea contractului cu HBO, timp în care plănuieşte să se mute cu iubita sa, actriţa Rose Leslie, care i-a fost parteneră în serial.

TV

Cu ce îşi „cârpeşte“ B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, în care promite să „ridice vălul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani“

Cu ce îşi „cârpeşte“ B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, în care promite să „ridice vălul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani“

Luis Lazarus (50 de ani), cunoscut pentru apariţiile în emisiuni tabloide, revine pe micile ecrane în ipostaza de moderator al unei noi emisiuni care abordează subiecte de tip OTV, ce va fi difuzată începând de sâmbătă, 27 mai, de la ora 23:00, pe postul B1 TV, a anunţat chiar el pe contul lui de Facebook.

Antonio Banderas şi mai tânăra iubită Nicole Kimpel, fermecători la Cannes 2017: s-au sărutat, iar ea a întors privirile cu rochiile semitransparente FOTO

Antonio Banderas şi mai tânăra iubită Nicole Kimpel, fermecători la Cannes 2017: s-au sărutat, iar ea a întors privirile cu rochiile semitransparente FOTO

Actorul spaniol Antonio Banderas, în vârstă de 56 de ani, şi consultanta financiară de origine olandeză Nicole Kimpel, în vârstă de 37 de ani, au atras toate privirile pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes prin eleganţă şi tandreţe. Cei doi au avut o serie de apariţii fără cusur din punct de vedere vestimentar şi au făcut deliciul jurnaliştilor sărutându-se pătimaş în faţa camerelor de luat vederi.

Scrisoarea emoţionantă a văduvei rockerului Chris Cornell: „Regret nespus că nu am realizat ce se întâmplă cu tine“

Scrisoarea emoţionantă a văduvei rockerului Chris Cornell: „Regret nespus că nu am realizat ce se întâmplă cu tine“

Vicky Cornell, văduva rockerului Chris Cornell, care s-a sinucis săptămâna trecută, semnează o scrisoare emoţionantă în care vorbeşte despre soţul ei, precizând că atât ea, cât şi cei doi copii ai cuplului au înţeles că nu este vina artistului pentru cele întâmplate. De altfel, recent, Vicky a susţinut că decesul cântăreţului a fost provocat de un medicament împotriva anxietăţii.

TV

Toate indiciile preţioase despre ce urmează să se întâmple, din noul trailer pentru sezonul 7 Game of Thrones VIDEO

Toate indiciile preţioase despre ce urmează să se întâmple, din noul trailer pentru sezonul 7 Game of Thrones VIDEO

Scene memorabile de luptă şi dragoni uriaşi, alianţe, trădări şi răzbunări – toate sunt în primul trailer extins al sezonului 7 „Game of Thrones“, care va avea premiera pe 17 iulie la HBO. Aşa cum ne-am obişnuit deja, trailerul ridică multe întrebări şi oferă puţine răspunsuri, însă există şi câteva indicii cu privire la ce urmează să se întâmple.

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.

acum 22 zile · comentarii (5)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 25 zile · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

luna trecuta · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 2 luni · comentarii (32)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 2 luni · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 3 luni · comentarii (15)

Aplicaţia Biziday îi ocupă mai tot timpul lui Moise Guran, mai ales în ultima vreme, de când aceasta a trimis accidental o alertă de cutremur cu magnitudinea 10 pe scara Richter. De cealaltă parte, pentru că „trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul”, cetăţeanul Badea Mircea a făcut o plângere penală fostului coleg, acuzându-l că este un „pericol pentru ordinea publică”.

acum 3 luni · comentarii (59)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 3 luni · comentarii (1)

Un lucru pe care ar trebui să îl înveţe şi românii, sau cel puţin cei care îi conduc pe români: un festival mare de film nu e doar un eveniment unde se uită lumea la marile ecrane, şi nici un prilej de campanie de imagine pentru politicieni. E un business care poate să meargă chiar foarte bine şi un PR excelent.

acum 3 luni · comentarii (2)

Dacă prezenţa fermecătorului Alec Secăreanu (din Minte-mă frumos în Centrul vechi) o ochisem deja în distribuţia unui film englezesc deja premiat la Sundance: God’s Own Country, în foarte nostima şi sofisticata comedie austriacă: Wild Mouse/ Wilde Maus, apare ca personaj, Nicoleta, respectiv Crina Semciuc, care deja a postat că #Rezistă, pe covorul roşu de la Berlinală!

acum 3 luni · comentarii (0)

Capitolul 1. Părea că n-am să mai plec nicicând de la Bucureşti la Berlin, (deşi aveam şi sponsor, pe Rompetrol, fără de care n-aş putea trimite nicio corespondenţă), din pricina vremii, zăpadă ca-n poveşti – de coşmar, de astă dată, racord cu Shining, probabil, care e în program, la ediţia 67-a, crezând iniţial că de asta se anulase zborul AirBerlin.

acum 3 luni · comentarii (0)

Strategia de schimbare editorială a Antenei 3, care a uimit analiştii media şi despre care am scris de curând, devine destul de previzibilă: în spatele unei imparţialităţi şi a unei campanii de „împăcare” a celor două „tabere”, din Piaţa Victoriei şi Cotroceni, se află de fapt dorinţa anteniştilor de a-şi recăpăta publicitatea pierdută, o gaură serioasă în bugetul televiziunii.

acum 4 luni · comentarii (13)

Ianuarie 2017. O lună plină de evenimente: formarea guvernului, ninsori, viscole, ordonanţa Grindeanu care i-a scos pe români în stradă, instalarea preşedintelui Trump la Casa Albă. Cine s-a uitat la televiziunile noastre de ştiri? În luna abia încheiată, audienţa medie la nivel naţional a canalului România TV, în prime – time (orele 19:00 – 24:00), a fost de 574.000 de telespectatori pe minut, cea mai mare de pe nişa celor cinci televiziuni de ştiri monitorizate de Kantar Media.

acum 4 luni · comentarii (7)

Regulile jocului sunt enunţate clar de eroină de la bun început: interviul pe care urmează sau nu să îl acorde există sau ar putea exista pentru că în spaţiul public circulă deja multiple versiuni privind viaţa, activitatea şi mai ales moartea soţului ei, John F. Kennedy, pe care aceasta nu le-a aprobat şi cu care nu e de acord. O versiune oficială lipseşte. Interviul va fi forma fostei Prime Doamne de a remedia această lipsă, cu limitele aferente, printre care se numără nu doar autocenzura, ci şi cenzura propriu-zisă.

acum 4 luni · comentarii (0)

Am urmărit România TV timp de o lună, încercând să-mi dau seama cum funcţionează acest instrument media de manipulare. E ca o jucărie stricată, cu rotiţele date peste cap, dar care încă funcţionează când o loveşti. Cu sunetul unei lovituri în moalele capului, ecranul devine galben preţ de câteva secunde. Breaking News, Acuzaţii-Şoc. „Bună ziua, sunt dezvăluiri fără precedent despre implicarea reţelei Soroş în tragedia de la Colectiv. Hackerii de la cea mai cunoscută organizaţie mondială Anonymous aduc acuzaţii foarte grave.”

acum 4 luni · comentarii (73)

Dacă La La Land, marele favorit de anul acesta de la Oscaruri, mizează pe existenţa unor experienţe prealabile de vizionare pentru ca noi să putem completa informaţiile lipsă din film şi ne emoţionăm, eventual să suspinăm sau să lăcrimăm, la comandă, fără ca realizatorii filmului să fi depus prea mare efort, Hacksaw Ridge se situează în extrema opusă. Gibson îşi gândeşte filmul cu siguranţa de nezdruncinat a inventatorului care doarme cu brevetul sub pernă, altfel spus, cu aerul că ăsta e primul film de război din istorie şi, deocamdată, singurul.

acum 4 luni · comentarii (0)