Articol publicitar

OsteoZONE- Soluţia completă pentru tulburările de metabolism cauzate de lipsa calciului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toţii asistăm în ultima perioadă la o tendinţă de schimbare a stilului de viaţă datorată urbanizării, caracterizată prin alimentaţie dezechilibrată de tip fast food, mâncat pe fugă, stres.

Cu toate ca opţiunile alimentare sunt multiple, de multe ori ele nu asigură un aport optim de vitamine şi minerale atât de necesar organismului.
Pentru menţinerea stării de sănătate, calciul este un element esenţial. Deşi aportul de calciu în perioada copilariei şi adolescenţei trebuie sa fie mai mare, studiile arată că, pierdem din el pe parcursul vieţii. Pierderea de masă osoasă este mai accentuată la femei după menopauză ca urmare a reducerii nivelului de estrogen. De aceea, femeile după menopauză au nevoie de un aport considerabil de calciu pentru a preîntampina efectele nedorite ale osteoporozei.
Pentru a se putea fixa pe oase şi dinti, calciul  nu acţioneaza singur ci, are nevoie de alte vitamine şi minerale:
Vitamina D3 este necesară în absorbţia calciului în intestin, în dezvoltarea armonioasă a oaselor la copii şi favorizează formarea şi menţinerea unei bune musculaturi.
Magneziul se regăseste în proporţie de până la 60% din cantitatea totala din organism în oase şi dinţi, contribuind la mineralizarea acestora . Magneziul intervine şi în sănătatea sistemului muscular, fiind implicat în funcţionarea normală a contracţiei musculare ( inclusiv a muşchiului inimii)
Vitamina B6 controlează echilibrul sistemului muscular şi osos precum şi buna funcţionare a măduvei osoase.  Vitamina B6 are de asemenea un rol important în formarea hemoglobinei ( de aceea aportul său este benefic în anemie)
Vitamina C intervine în formarea colagenului din oase, cartilaje, gingii.
Vitamina K1 este implicată în mineralizarea osoasă, fiind responsabilă de sinteza osteocalcinei, proteina cu rol în fixarea calciului în oase.
Zincul intră în structura enzimelor cu funcţii in metabolismul oaselor, fiind esenţial pentru integritatea oaselor şi diviziunea celulelor. În plus, Zincul susţine activitatea intelectuală, în special concentrarea şi memoria.
 
 
Ce este şi ce conţine gama OsteoZONE
Gama combină concentraţii echilibrate de Calciu cu minerale (Mg, Zn) şi vitamine (vit. C,vit D3, vit.K) pentru a a susţine sistemul osos la persoanele cu viaţă activă, dar şi în perioadele de creştere sau la vârstnici.
 

Preţuri recomandate:  
OsteOZONE Senior : 16 RON
OsteOZONE Junior: 18 RON
OsteOZONE Vital: 20 RON
OsteOZONE Optimizer: 20 RON

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite