Bucătărie


articol publicitar
Cu o istorie care se întinde pe mai bine de 500 de ani, Halloumi este o parte din identita-tea Ciprului. Având denumire protejată la nivel european, această brânză poate fi comer-cializată sub numele „Halloumi” doar dacă este produsă în Cipru.








Cât de sănătos este să folosim ulei de măsline la prăjit. Cum să alegem uleiul potrivit pentru gătit
Rafturile supermarketurilor sunt pline cu uleiuri, de la sticle ieftine de ulei de floarea-soarelui și ulei vegetal până la uleiuri mai scumpe de măsline, avocado și cocos, care pretind că au beneficii pentru sănătate.


articol publicitar
Transformarea preparatelor tradiționale românești prin intermediul tehnologiei moderne nu înseamnă renunțarea la autenticitatea gustului, ci mai degrabă o adaptare inteligentă la ritmul vieții contemporane.




articol publicitar
Ninja România a lansat oficial pe piața locală Ninja CRISPi 4 în 1, primul airfryer portabil cu recipiente din sticlă rezistentă la temperaturi ridicate, care aduce tehnologia de gătit inteligent într-un format compact, sigur și ușor de transportat.
















Cele mai citite din Bucătărie

Zacuscă moldovenească a la „Mihai Viteazul”. Rețeta din bătrâni care transformă o tocană banală de legume într-un festival irezistibil de arome
0

Delicatesele românești care dau clasă omletei. Preparatele tradiționale moldovenești și ardelenești care transformă micul dejun în dezmăț
0

articol publicitar


Cât de sănătos este să folosim ulei de măsline la prăjit. Cum să alegem uleiul potrivit pentru gătit
0

