Bucătărie


articol publicitar
Transformarea preparatelor tradiționale românești prin intermediul tehnologiei moderne nu înseamnă renunțarea la autenticitatea gustului, ci mai degrabă o adaptare inteligentă la ritmul vieții contemporane.




articol publicitar
Ninja România a lansat oficial pe piața locală Ninja CRISPi 4 în 1, primul airfryer portabil cu recipiente din sticlă rezistentă la temperaturi ridicate, care aduce tehnologia de gătit inteligent într-un format compact, sigur și ușor de transportat.



















articol publicitar
Un robot de bucatarie eficient te poate ajuta să faci economii financiare considerabile, deși poate implica inițial un cost mai mare, dar vine și cu alte beneficii.


articol publicitar
Produsele San Fabio aduc în România esența gastronomiei italiene, printr-o selecție variată și accesibilă, disponibilă exclusiv în rețeaua de magazine PENNY.

articol publicitar
Vara aceasta începe cu un plus de prospețime, tehnologie și creativitate în bucătărie: Ninja SLUSHi, cel mai nou aparat de băuturi înghețate de la SharkNinja, este acum disponibil și în România.

articol publicitar
Sunt gusturi care rămân în memorie pentru totdeauna. Gusturi care ne duc cu gândul la vacanțele de vară petrecute la bunici, la mesele simple și la deserturile făcute în casă.


Trucul genial al unui bucătar. De ce să pui coji de banană peste carne înainte de a o băga la cuptor
Un bucătar a stârnit valuri pe internet cu un truc neașteptat care transformă cojile de banană într-un aliat de nădejde în bucătărie. Află cum te pot ajuta aceste resturi aparent inutile să prepari o friptură suculentă și gustoasă.
Cele mai citite din Bucătărie
articol publicitar
De la sarmale la cozonac: cum să folosești airfryer-ul și robotul de bucătărie pentru preparate clasice
0

Misterul hamburgerului de aproape 10.000 de euro care a stârnit fascinația lumii culinare: acord de confidențialitate și fotografierea interzisă!
0

30 de alimente care nu expiră niciodată – ghidul complet pentru cămara ta de urgență. Unele te vor surprinde
0

Scandal la Roma, după ce bucătarii britanici au pus smântână într-o rețetă tradițională italiană: „Este groaznic, pentru numele lui Dumnezeu!”
0

Ciorba Candrenarilor, rețetă păstrată de părintele Artemie, de la Schitul Sfântul Ilie. Care sunt ingredientele secrete
0

Zacusca, delicatesa din cămările românilor. Povestea aperitivului și rețetele care l-au făcut faimos ca preparat românesc
0
