VIDEO Autobuzele, vehicul de Covid-19. Călătorii merg înghesuiţi în Suceava, unde rata de infectare a ajuns la 3 la mia de locuitori. Taxatoarele s-au îmbolnăvit 2

Creşterea numărului de infectări cu SARS-CoV-2 nu-i înspăimântă pe suceveni. De multe ori, mijlocele de transport în comun din municipiul Suceava sunt pline ochi. Angajaţii societăţii de transport nici nu mai îndrăznesc să le ceară călătorilor să respecte regulile de distanţare de teamă să nu fie bătuţi. Marţi, un individ a vrut să agreseze o taxatoare pentru că i-a cerut să poarte corect masca de protecţie.

VIDEO Autobuzele, vehicul de Covid-19. Călătorii merg înghesuiţi în Suceava, unde rata de infectare a ajuns
la 3 la mia de locuitori. Taxatoarele s-au îmbolnăvit Vezi comentarii 2

Terapia Intensivă din Moldova, arhiplină. Ce se întâmplă cu coronascepticii infectaţi care refuză tratamentul

Terapia Intensivă din Moldova, arhiplină. Ce se întâmplă cu coronascepticii infectaţi care refuză tratamentul

Pacientul care trebuia transferat avea o formă gravă de COVID-19. Din păcate, Spitalul Suceava nu a reuşit să-i găsească un loc liber la Terapie Intensivă în cele 9 spitale contactate. Pe de altă parte, sunt pacienţi şi rude ale acestora care le îngreunează munca salvatorilor. La spital ajung tot mai mulţi coronasceptici, care neagă existenţa noului virus şi refuză tratamentul. Din acestă cauză, unii bolnavi au murit.

Trei copile care locuiau singure, găsite inerte în casă. Una dintre ele a murit, celelalte două au fost resuscitate

Trei
copile care locuiau singure, găsite inerte în casă. Una dintre ele a
murit, celelalte două au fost resuscitate

Tragedie în satul Bogata, din comuna Baia a judeţului Suceava. În după-amiaza zilei de duminică, 25 octombrie, trei fete minore, care locuiau singure, s-au intoxicat, cel mai probabil, cu monoxid de carbon. Cea mai mare dintre ele, o adolescentă de 16 ani, a decedat. Nepoatele ei, de 12 şi 8 ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

Cum chiulesc elevii de la orele online: „Deschid doar sunetul camerei de filmat şi fac ce vor ei“

Cum
chiulesc elevii de la orele online: „Deschid doar sunetul camerei
de filmat şi fac ce vor ei“

Cadrele didactice din Suceava se plâng că ora de 50 de minute a fost comprimată la doar 30 de minute şi nu le ajunge timpul să parcurgă toată programa şcolară. Pe de altă parte, părinţii sunt nevoiţi să îşi facă programul zilnic în funcţie de orarul copiilor şi nu reuşesc, nici ei, de fiecare dată. Drept dovadă, o mamă care nu a vrut să rateze programare de la coafor şi-a luat copilul cu ea. Elevul s-a conectat din salonul de înfrumuseţare.

Ştirea de ieri, conform căreia Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii CJ Bihor, îmi confirmă justeţea celor susţinute   în alte articole. Aparatul bugetar este peste tot supradimensionat, iar restructurarea lui ar fi eliberat fonduri uriaşe, necesare în investiţii, sănătate, educaţie. Nici  argumentul electoral nu stă în picioare. PNL pierde voturile a 5 milioane de pensionari, pentru că nu a avut bani să le mărească pensiile cu 40%.

acum 22 ore · comentarii (30)

Întrebarea este urgentă, gravă, pe măsura unei situaţii fără precedent care riscă să dinamiteze coerenţa NATO. Este vorba despre un avertisment de securitate lansat de Ambasada Franţei în Turcia. Se adresează cetăţenilor francezi care vizitează Turcia, ţară aliată din NATO, aceştia fiind sfătuiţi "să dea dovadă de o mare vigilenţă în cadrul deplasărilor lor şi să evite orice manifestaţie sau adunare care se desfăşoară în locuri publice".

Acum câteva zile cetăţenii României erau îndemnaţi de politicienii din toate partidele politice să meargă cu încredere la vot, căci votul este sigur şi nimic nu li se va întâmpla. Imediat după ziua alegerilor a început să crească semnificativ numărul de persoane raportate ca fiind infectate şi ştirile apocaliptice au început să apară.

acum 16 zile · comentarii (9)

Cazul Baranga capătă proporţii incredibile. În 2016 instanţa i-a anulat toate dimplomele, începând cu aceea de Bac, iar dl Laurenţiu Baranga a continuat să ocupe funcţii importante în statul român, ultima fiind şeful  Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, funcţie în care a fost numit de către premier acum o lună. În 4 ani, nicio institute a statului român n-a aflat de decizia instanţei din 2016!

acum 17 zile · comentarii (84)

Ce este cu acest grup? Auzim tot mai mult de membrii lui, care sunt aleşi în Parlamentul României pe listele unor partide. Aparent, totul este minunat: politicieni care se roagă, poţi crede. E de bine. Se roagă şi organizează periodic în Parlament ”micul dejun cu rugăciune”. Frumos, oamenii sunt pioşi – aşa am putea presupune.

acum 4 luni · comentarii (99)

Echipa de la Facebook a ales să elimine din reţea unul dintre mesajele semnate de echipa de campanie a candidatului Donald J. Trump. În sine, textul nu are ceva nou, mai degrabă este unul perfect obişnuit în linia acuzaţiilor privind un complot naţional organizat de extremiştii de stânga din ANTIFA împotriva statului de drept.

acum 4 luni · comentarii (72)

Am cântărit, am măsurat, am adunat, am scăzut, am înmulţit şi-am împărţit. Am comparat mere cu pere şi stânga cu dreapta. Am pus faţă în faţă pe alba cu neagra şi pe tanda cu manda. Concluzia este un mic rezumat al istoriei românilor: să se dea, că altfel n-avem cum.

acum 4 luni · comentarii (36)

Domnule ministru al Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, pentru că puneţi la îndoială impactul comportamentului deviant al profesorului asupra elevilor şi pentru că giraţi pedepsirea victimelor care reclamă abuzurile, vă sancţionez cu mustrare scrisă şi nota scăzută la purtare!

acum 3 ani · comentarii (25)

Credeţi că fentând statul toată lumea câştigă? Fals! Toată lumea pierde. Încetaţi băşcălia! Războiul cu evaziunea fiscală chiar începe şi cu un singur leu, pentru că este un leu pe care îl furaţi din buzunarul meu de onest contribuabil la bugetul statului.

acum 6 ani · comentarii (160)

Din vârful buzelor e uşor să fii solidar cu Charlie Hebdo în timp ce la noi presa moare încet-încet. Pe tarabă numeri publicaţiile pe degetele de la o mână. Televiziuni, ziare şi agenţii de presă, câte au mai rămas, au mari probleme financiare. Multe sunt în insolvenţă. Oamenii sunt mai prost plătiţi, industria se deprofesionalizează, calitatea produsului scade.

acum 6 ani · comentarii (16)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 7 ani · comentarii (22)

Ucraina este în pragul războiului civil. Scindarea ţării între vestul proeuropean şi estul filorus nu este deloc exclusă. Este pregătită România să intervină şi să apere românii din Regiunea Cernăuţi şi sudul Basarabiei?

acum 7 ani · comentarii (142)
Modifică Setările