VIDEO Protestul lui Ştefan Mandachi de Ziua Unirii: „Moldova vrea autostrăzi! Ne-am săturat de scuze! Ne-am săturat de voi!“ Ce a mai inaugurat antreprenorul 9

Antreprenorul Stefan Mandachi a organizat vineri, de Ziua Unirii, un nou protest la metrul de autostradă construit anul trecut pe marginea drumului E85, între Suceava şi Cumpărătura. De această dată, omul de afaceri a inaugurat o cutie poştala în care toţi cei care trec prin zonă şiîşi doresc autostrăzi să poată lăsa o scrisoare Guvernului.

VIDEO Protestul
lui Ştefan Mandachi de Ziua Unirii: „Moldova vrea autostrăzi!
Ne-am săturat de scuze! Ne-am săturat de voi!“ Ce a mai inaugurat antreprenorul Vezi comentarii 9

Peste 1.000 de dascăli au protestat la Suceava după declaraţia unui şef din Inspectoratul Şcolar: „80% dintre profesori vin nepregătiţi la cursuri“

Peste 1.000 de dascăli au protestat la Suceava după declaraţia unui şef din Inspectoratul Şcolar: „80% dintre profesori vin
nepregătiţi la cursuri“

Pentru prima dată în ultimele două decenii, profesorii din Suceava protestează împotriva unui şef al Inspectoratului Şcolar (IŞJ). Miercuri, 22 ianuarie, peste 1.000 de dascăli au purtat banderole de doliu în semn de nemulţumire faţă de declaraţia inspectorului general adjunct Ioan Puiu, care ar fi spus că 80% dintre dascălii din Suceava vin nepregătiţi la cursuri.

Cum se manipulează comunicarea pe Facebook: Zeci de conturi false sau ale postacilor pentru promovarea conducerii unei primării

Cum
se manipulează comunicarea pe Facebook: Zeci de conturi false sau ale postacilor pentru promovarea conducerii unei primării

Conducerea PNL a Primăriei Suceava are succes pe Facebook, în sensul că aproape fiecare postare a primarului Ion Lungu şi a viceprimarului Lucian Harşovschi adună sute de reacţii pozitive. Comentariile critice la adresa administraţiei locale sunt adesea şterse şi, evident, este plin de laude şi aprecieri. Întrebarea este din partea cui?

Este subiectul la ordinea zilei de multe săptămâni, şi va mai fi încă o perioadă de timp. S-au scris şi se scriu zeci de articole pe această temă, şi tot atâtea comentarii la posturile de tv şi radio. Care este, până la urmă, adevărul din spatele acestor alegeri anticipate? Ce-i motivează pe susţinători? Dar pe adversari? Ar fi momentul să încercăm o analiză a ce-i mână în luptă pe unii si pe ceilalti.

acum 11 zile · comentarii (7)

Cum guvernul Dăncilă a fost demis prin moţiune de cenzură şi este guvern interimar, nu are sens ca PSD să tergiverseze numirea noului guvern. Nevoile ţării sunt mari şi urgente, solicită un guvern valid în cel mai scurt timp. În cazul în care PSD ar prelungi procedurile de instalare a noului guvern, va fi perceput ca acţionând împotriva intereselor populaţiei.

acum 3 luni · comentarii (10)

„Un om la locul lui“ a debutat azi la festivalul de la San Sebastian în prezenta regizorului Hadrian Marcu şi a actorului în rolul principal Bogdan Dumitrache, acesta din urmă premiat la San Sebastian anul trecut pentru cea mai bună interpretare masculină. Filmul a intrat în competiţia Tineri Regizori, ceea ce nu e rău, pentru că această secţiune are faimă bună la San Sebastian, poate chiar mai bună decât selecţia oficială.

acum 1 an · comentarii (0)

Nimeni, cred că nici măcar cei mai bine de 40 de rectori care, la începutul lunii ianuarie, din oportunism, laşitate sau prostie, şi-au pus nedemna semnătură pe pronunciamentul ce-i susţinea candidatura la postul de ministru al Educaţiei, nu are nici cel mai mic motiv ca să regrete demisia forţată a d-lui prof.univ.dr. ing. Valentin Popa dintr-o poziţie în vederea ocupării căreia nu-l îndreptăţea nimic.

acum 1 an · comentarii (10)

Domnule ministru al Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, pentru că puneţi la îndoială impactul comportamentului deviant al profesorului asupra elevilor şi pentru că giraţi pedepsirea victimelor care reclamă abuzurile, vă sancţionez cu mustrare scrisă şi nota scăzută la purtare!

acum 2 ani · comentarii (25)

Credeţi că fentând statul toată lumea câştigă? Fals! Toată lumea pierde. Încetaţi băşcălia! Războiul cu evaziunea fiscală chiar începe şi cu un singur leu, pentru că este un leu pe care îl furaţi din buzunarul meu de onest contribuabil la bugetul statului.

acum 5 ani · comentarii (160)

Din vârful buzelor e uşor să fii solidar cu Charlie Hebdo în timp ce la noi presa moare încet-încet. Pe tarabă numeri publicaţiile pe degetele de la o mână. Televiziuni, ziare şi agenţii de presă, câte au mai rămas, au mari probleme financiare. Multe sunt în insolvenţă. Oamenii sunt mai prost plătiţi, industria se deprofesionalizează, calitatea produsului scade.

acum 5 ani · comentarii (16)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 6 ani · comentarii (22)

Ucraina este în pragul războiului civil. Scindarea ţării între vestul proeuropean şi estul filorus nu este deloc exclusă. Este pregătită România să intervină şi să apere românii din Regiunea Cernăuţi şi sudul Basarabiei?

acum 6 ani · comentarii (142)
Postari Recente