Membru de onoare al Organizaţiei Salvaţi Copiii: „Elevii fără COVID-19 nu sunt primiţi la cursurile online“

Membru de onoare al Organizaţiei Salvaţi Copiii: „Elevii fără COVID-19 nu sunt
primiţi la cursurile online“

Un voluntar cu state vechi al Organizaţiei „Salvaţi Copiii” România atrage atenţia că unele şcoli nu îi primesc la cursurile online pe elevii care nu sunt infectaţi cu noul virus. Sunt situaţii în care elevii au piciorul rupt sau au probleme de altă natură, însă nu li se permite să participe la ore în spaţiul virtual, alături de colegii lor infectaţi.

O ştire lansată de către Financial Times de sâmbătă a făcut înconjurul lumii, cu un impact major: China ar fi lansat în august o rachetă hipersonică care a făcut înconjurul lumii şi a lovit la o distanţă de peste 32 km de ţintă, după cum reiese dintr-un raport despre care se spune că „a luat prin surprindere comunitatea americană de informaţii”.

acum 4 zile · comentarii (29)

În măsura în care asta ar putea interesa pe cineva dintre noii noştri coordonatori de sectoare guvernamentale, instalaţi recent pe scaunul pus la dispoziţie de partid, pe criterii de oportunitate politică, respectiv în chip de contribuitori conştiincioşi ce suntem, chiar ar trebui să ne pese în ce măsură se pregătesc guvernanţii pentru accesarea banilor salvatori din puşculiţa europeană.

acum 10 luni · comentarii (26)

Pandemie. Auto-izolare. Distanţare socială. Sunt acestea cele mai des auzite cuvinte din anul 2020? Probabil că da. Sunt cuvintele care definesc anul 2020? Nu. Nu trebuie să le lăsăm să fie. Încheiem un an complicat. Dificil. În care am fost asaltaţi de necunoscut, de imprevizibil şi de prea multe decizii grele.

acum 10 luni · comentarii (9)

Aşa cum vă anunţam, liderii europeni şi preşedintele Chinei au ajuns la "un acord de principiu" asupra Acordului global privind investiţiile care apare în acest moment drept cel mai important, valoros şi deschizător de perspective din economia mondială. Un acord de principiu care finalizează ani mulţi de negocieri şi aduce pe masă o primă realizare comună dătătoare de speranţă: acordul politic.

acum 10 luni · comentarii (20)

Pe parcursul anului 2020 au tot venit semnale şi avertismente din toate părţile: de la BNR, Consiliul Fiscal, UE, experţi independenţi români şi străini. Care spuneau la unison că bugetul României merge într-o direcţie greşită şi va sfârşi în prăpastie. Preşedintele Iohannis a declarat că „l-am întrebat pe ministrul de Finanţe dacă avem bani şi mi-a spus că da”. Ce să cred, că s-a lăsat dus de nas de Florin Cîţu?

acum 10 luni · comentarii (79)

Domnule ministru al Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, pentru că puneţi la îndoială impactul comportamentului deviant al profesorului asupra elevilor şi pentru că giraţi pedepsirea victimelor care reclamă abuzurile, vă sancţionez cu mustrare scrisă şi nota scăzută la purtare!

acum 4 ani · comentarii (25)

Credeţi că fentând statul toată lumea câştigă? Fals! Toată lumea pierde. Încetaţi băşcălia! Războiul cu evaziunea fiscală chiar începe şi cu un singur leu, pentru că este un leu pe care îl furaţi din buzunarul meu de onest contribuabil la bugetul statului.

acum 7 ani · comentarii (160)

Din vârful buzelor e uşor să fii solidar cu Charlie Hebdo în timp ce la noi presa moare încet-încet. Pe tarabă numeri publicaţiile pe degetele de la o mână. Televiziuni, ziare şi agenţii de presă, câte au mai rămas, au mari probleme financiare. Multe sunt în insolvenţă. Oamenii sunt mai prost plătiţi, industria se deprofesionalizează, calitatea produsului scade.

acum 7 ani · comentarii (16)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 8 ani · comentarii (22)

Ucraina este în pragul războiului civil. Scindarea ţării între vestul proeuropean şi estul filorus nu este deloc exclusă. Este pregătită România să intervină şi să apere românii din Regiunea Cernăuţi şi sudul Basarabiei?

acum 8 ani · comentarii (142)
Postari Recente
Modifică Setările