Podul dintre Suceava şi Botoşani început în 1995 şi neterminat nici acum. Cum se învinuiesc reciproc politicienii din cele două judeţe 1

În anul 1995 au fost începute lucrările la podul care ar trebui să lege localităţile Zamostea (Suceava) de Talpa (Botoşani). Lucrările au fost sistate în mai multe rânduri, iar din 2004 nu s-a mai mişcat nimic. De atunci şi până în prezent, autorităţile judeţene din Suceava şi Botoşani se învinuiesc reciproc pentru nefinalizarea podului.

Podul dintre Suceava şi Botoşani început în 1995 şi neterminat nici acum. Cum se învinuiesc reciproc politicienii din cele două judeţe Vezi comentarii 1

PSD-iştii suceveni îl susţin pe Dragnea: „Acest mandat nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului paralel“

PSD-iştii
suceveni îl susţin pe Dragnea: „Acest mandat nu poate fi pus în
discuţie sub presiunea străzii sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului
paralel“

În urma condamnării lui Liviu Dragnea, PSD Suceava a transmis un comunicat de presă prin care susţine că sentinţa este umbrită de anumite circumstanţe nefireşti şi că social-democraţii suceveni îl vor susţine în continuare pe Liviu Dragnea, al cărui mandat „nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului paralel”.

Dosarul ciobanului care şi-a omorât copilul de 9 luni, rejudecat cu criminalul în libertate: „A lovit victima pentru că plângea în momente nepotrivite“

Dosarul ciobanului care şi-a omorât copilul de 9 luni, rejudecat cu criminalul în
libertate: „A lovit victima pentru că plângea în
momente nepotrivite“

Un individ de 22 de ani şi-a bătut în nenumărate rânduri fiul în vârstă de nouă luni, care în urma bătăilor încasate a decedat. Tribunalul Suceava l-a condamnat la şase ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă Curtea de Apel Suceava a dispus rejudecarea dosarului, cu criminalul în libertate sub control judiciar.

Scandal între Primăria, Consiliul Judeţean şi Poliţia din Suceava din cauza piraţilor de pe maxi – taxi

Scandal între Primăria,
Consiliul Judeţean şi Poliţia din Suceava din cauza piraţilor de pe maxi –
taxi

Vehiculele de tip maxi – taxi nu mai au voie să transporte călători pe raza municipiului Suceava, în baza unei hotărâri de Consiliu Local. Totuşi, firmele de maxi – taxi au obţinut de la CJ Suceava o autorizaţie de transport pentru judeţ, însă nu efectuează cursele conform autorizaţiei primite şi continuă să efectueze ilegal curse pe raza oraşului, producând o pagubă firmei de transport local, înfiinţată de Primărie.

Cum a ajuns să coste 7 milioane de euro un kilometru de şosea de centură. Construcţia a început în urmă cu 11 ani şi este în continuare neterminată

Cum a ajuns să coste 7 milioane de euro un kilometru de şosea de centură. Construcţia a început în urmă cu 11 ani şi este în continuare neterminată

Guvernul României a stabilit că şoseaua de centură a municipiului Suceava mai are nevoie de 113 milioane de lei pentru a fi terminată. Astfel, suma totală ce va fi investită în centura Sucevei ajunge la 400 de milioane de lei. Practic, un kilometru a ajuns să coste 32 de milioane de lei, adică aproximativ 7 milioane de euro.

Povestea lui „Whisky Man“, românul care a spart zeci de bănci în Ungaria: „E o cale greşită cea pe care am mers eu“

Povestea lui
„Whisky Man“, românul care a spart zeci de bănci în Ungaria: „E o cale greşită cea pe care am mers eu“

În perioada 1993 – 1999, Ambrus Attila, originar din Fitod – Harghita, a jefuit aproape 30 de bănci din Ungaria, producând o pagubă de peste 500.000 de dolari. El a fost condamnat la 17 ani de închisoare şi a fost eliberat după 12 ani pentru bună purtare. Se spune că Ambrus consuma un pahar de whisky înainte de comiterea fiecărui jaf.

PSD Suceava, despre mitingul de la Bucureşti: „A participat imaginea reală a societăţii româneşti, nu hipsterii adunaţi de pe reţelele de socializare“

PSD Suceava,
despre mitingul de la Bucureşti: „A participat imaginea reală a
societăţii româneşti, nu hipsterii adunaţi de pe reţelele de socializare“

Filiala PSD Suceava a transmis un mesaj cu privire la mitingul organizat pe 9 iunie la Bucureşti. PSD-iştii suceveni au arătat că la miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenţi, ţărani, orăşeni, vârstnici, tineri, care reprezintă imaginea reală a societăţii româneşti.

Şapte întrebări pe marginea acestei „mari victorii a comunităţii trans” reprezentată de faptul că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a eliminat „incongruenţa de gen” din lista bolilor mintale; motivul ar fi acela că „nu există dovezi că incongruenţa de gen este o tulburare mentală”.

acum 2 zile · comentarii (6)

Chiar dacă e adevărat că dl. Liviu Dragnea se bucură de răul doamnei Firea, de ruşinea încercată de aceasta în clipa în care şi-a văzut orgoliul făcut zob de huiduielile încasate pe merit pe Arena Naţională, preşedintele PSD nu se prea poate bucura de propriul lui bine. Pentru simplul motiv că acesta nu prea mai există. Cel puţin deocamdată.

acum 2 zile · comentarii (15)

MAFIE Deşi nu este vreo capodoperă, filmul spaniol „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar“, despre viaţa ieşită din comun a traficantului de droguri columbian Pablo Escobar, cu Javier Bardem şi Penélope Cruz în rolurile a doi amorezi care mai mult se urăsc, decât se iubesc, pică în România la ţanc, arătând ce-nseamnă un „stat mafiot“, cel spre care PSD-ul încearcă, cu orice preţ, să-ndrepte ţara.

acum 2 zile · comentarii (0)

Cu Liviu Dragnea s-a terminat. Şi-a primit pedeapsa, chiar dacă în primă instanţă. Situaţia imposibilă s-a transferat acum asupra PSD. Un partid serios, mare, cu pretenţii în spectrul politic european, acceptă să fie condus de un condamnat penal de două ori? Ultima condamnare, prin contopire cu prima, la 3 ani şi jumătate cu executare.

acum 3 zile · comentarii (34)

Dacă reluăm firul evenimentelor din 1990, constatăm că PSD şi aliaţii lor, sub diverse forme,  au adoptat întotdeauna acelaşi tip de atitudine politică faţă de mişcările de contestare. Le-au lansat acuzaţii de anarhie, de fascism, manifestanţii au fost încadraţi într-o subcategorie naţională precum „golani“, „animale“, „şobolani“.

acum 3 zile · comentarii (4)

În data de 9 iunie 2018, preşedinţii parlamentelor din Ucraina, Republica Moldova şi Georgia au semnat la Kiev documentul privind crearea Asambleei Parlamentare dintre cele trei state, structura propunându-şi să creeze o platformă  de promovare internaţională a intereselor membrilor semnatari dar şi de cooperare între aceştia privind provocările de securitate, proiectele energetice comune sau combaterea dezinformării şi a fenomenului fake news.

acum 3 zile · comentarii (3)

Un parlamentar român obţine anual o leafă brută de 136.600 lei, la care se adaugă alţi 416.112 lei pentru acoperirea unor cheltuieli cum ar fi: chirie locuinţă, carburant auto, diurnă şi funcţionarea cabinetelor parlamentare. Culmea, pentru a justifica banii ei nu trebuie să prezinte facturi, ci doar declaraţii pe propria răspundere cum că au folosit banii în interesul funcţiei.

acum 3 zile · comentarii (19)

Este un pericol imens pentru toată lumea. Jandarmeria trebuie să revină la menirea ei în slujba poporului, nu la ordinele penalilor din fruntea ţării. Conducătorii actuali ai Jandarmeriei ar trebui să aibă onoarea, demnitatea şi judecata de a nu fi părtaşi, de a nu pune în aplicare ordinele politice, ce ar duce la tensiuni şi violenţe împotriva cetăţenilor care manifestă paşnic faţă de legalizarea corupţiei în România.

acum 3 zile · comentarii (8)

După ani în care ai mei au trăit, rând pe rând, în grajd, într-o cameră cu chirie şi undeva într-o anexă a casei unui unchi, pentru  a strânge ban pe ban să-şi cumpere o casă, visul le-a devenit realitate. Cu multe eforturi, şi cu împrumuturi la CAR şi cunoscuţi, au reuşit să cumpere o casă mică de paiantă, cu 2 camere, într-un cartier de oameni muncitori de pe strada Libertăţii.

acum 3 zile · comentarii (54)

Domnule ministru al Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, pentru că puneţi la îndoială impactul comportamentului deviant al profesorului asupra elevilor şi pentru că giraţi pedepsirea victimelor care reclamă abuzurile, vă sancţionez cu mustrare scrisă şi nota scăzută la purtare!

acum 5 luni · comentarii (25)

Credeţi că fentând statul toată lumea câştigă? Fals! Toată lumea pierde. Încetaţi băşcălia! Războiul cu evaziunea fiscală chiar începe şi cu un singur leu, pentru că este un leu pe care îl furaţi din buzunarul meu de onest contribuabil la bugetul statului.

acum 3 ani · comentarii (160)

Din vârful buzelor e uşor să fii solidar cu Charlie Hebdo în timp ce la noi presa moare încet-încet. Pe tarabă numeri publicaţiile pe degetele de la o mână. Televiziuni, ziare şi agenţii de presă, câte au mai rămas, au mari probleme financiare. Multe sunt în insolvenţă. Oamenii sunt mai prost plătiţi, industria se deprofesionalizează, calitatea produsului scade.

acum 3 ani · comentarii (16)

Violenţele din Ucraina, evoluţia politică şi iminenţa războiului civil ţin primele pagini ale ziarelor din Polonia, iar premierul Donald Tusk şi-a exprimat îngrujorarea cu privire la posibil destrămare a statului vecin. Deşi am fi afectaţi în mod direct, în România subiectul este complet ignorat. De cine ne e frică în cazul conflictului din Ucraina şi cum ar trebui să procedăm?

acum 4 ani · comentarii (22)

Ucraina este în pragul războiului civil. Scindarea ţării între vestul proeuropean şi estul filorus nu este deloc exclusă. Este pregătită România să intervină şi să apere românii din Regiunea Cernăuţi şi sudul Basarabiei?

acum 4 ani · comentarii (142)
Postari Recente