Auto
Articol publicitar

Ce scuter electric să alegi? TOP 5 scutere electrice de văzut acum

Ce scuter electric să alegi? TOP 5 scutere electrice de văzut acum

Scuterele electrice sunt uşoare, practice, simplu de manevrat, de condus, de parcat. Cu un scuter electric poţi să ajungi mai repede la destinaţie decât cu o maşină, în multe cazuri (şi mai ales în interiorul oraşelor). Acest articol o să vă ajute să vă decideţi dacă merită sau nu să investiţi într-un scuter electric.

TEST DRIVE - BMW M4 Competition pe Transilvania Ring

TEST DRIVE - BMW M4 Competition pe Transilvania Ring

Într-un război continuu al cifrelor şi performanţelor tot mai bune, cred că modelele sport trebuie cumpărate pentru sufletul lor, pentru ceea ce transmit şi pentru plăcerea pe care o oferă celui de la volan în fiecare zi. După ce am condus noile BMW M3 Competition şi M4 Competition pe circuit, am realizat că cele de mai sus au fost teme de referinţă pentru inginerii de la BMW

Test Drive Opel Mokka-e

Test Drive Opel Mokka-e

Astăzi vă dăm întâlnire cu Opel Mokka atât online cât şi în print, în paginile Weekend Adevărul. Pe hârtie puteţi citi impresiile despre versiunea GS Line cu propulsor 1.2 Turbo, iar aici vrem să vorbim despre versiunea electrică Opel Mokka-e.

Oricât aş încerca să bravez, nu pot trece aşa uşor de un impact frontal cu un cap de pod de la o zi la alta. Şi astfel ajungi să iubeşti o maşină nu pentru milisecundele în care schimbă o treaptă de viteză, ci pentru că te îmbrăţişează, te protejează şi te trimite nevătămat acasă la familie.

acum 8 luni · comentarii (0)
Modifică Setările