Stiri despre politica

  2143 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Logica minciunii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logica minciunii publice

  În România se minte în permanenţă, cu acoperire deplină la toate nivelurile. O ţară fără lideri, fără agendă clară şi asumată, fără reacţie publică consistentă cu largă răspândire.Un prag istoric.

 • Cioloş: Kovesi a făcut lucruri minunate pentru ca lupta împotriva corupţie în România să fie consolidată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş: Kovesi a făcut lucruri minunate pentru ca lupta împotriva corupţie în România să fie consolidată

  Preşedintele fondator al Mişcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloş, a declarat, luni, la Galaţi, că Laura Codruţa Kovesi a făcut lucruri minunate pentru ca lupta împotriva corupţiei din România să fie consolidată, adăugând că ceea ce se întâmplă în prezent sunt ”ultimele zvâcniri ale celor care de un an şi jumătate au o problemă cu justiţia”.

 • Răul cel mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răul cel mare

  Să se facă la televiziunile noastre un show care să se numească „Răul cel mare“. E un titlu de lucru, poate fi adaptat comercial. Poate să-l producă chiar şi TVR, are bani de la PSD, va face un rating mai mare decât „Cerbul de Aur“.

 • #PastiladeMotivaţie Povestea a doi neurochirurgi
întorşi din străinătate: „În România, unui medic îi lipseşte liniştea de a-şi face treaba“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  #PastiladeMotivaţie Povestea a doi neurochirurgi întorşi din străinătate: „În România, unui medic îi lipseşte liniştea de a-şi face treaba“ VIDEO

  Alexandru Cristescu şi Horaţiu Ioani sunt doi medici care au ales să renunţe la carierele bănoase din străinătatea pentru a profesa în România. Dorinţa de a arăta că şi în ţara lor se poate face performanţă i-a determinat să revină acasă. Cei doi apreciaţi neurochirurgi înfruntă în fiecare zi condiţiile din spitale şi salvează veţile a sute de români.

 • Şi evoluţii pozitive în politica românească. Iată că se poate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi evoluţii pozitive în politica românească. Iată că se poate

  Se întâmplă şi lucruri bune în viata politică de la noi. Prea avem obiceiul să vedem totul în negru, fără speranţă şi lumină la orizont. Nu este aşa. Există şi evenimente importante, care demonstrează că suntem o societate matură, care-şi poate controla destinul şi drumul pe care merge. O trecere în revistă a acestor evoluţii este necesară.

 • VIDEO Declaraţia halucinantă a tinerei care acuză un primar că a întreţinut relaţii sexuale cu ea de când fata avea 13 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Declaraţia halucinantă a tinerei care acuză un primar că a întreţinut relaţii sexuale cu ea de când fata avea 13 ani

  Zilele trecute, s-a vehiculat numele unui primar din judeţul Vâlcea legat de o posibilă anchetă penală, după ce o minoră a încercat să se sinucidă lăsând în urmă un bilet de adio în care explică şi motivul acestui gest. Adolescenta afirmă că este victima unui bărbat care abuzează de ea de aproximativ 4 ani, de când avea 13 ani. În urma acestei declaraţii, Poliţia Vâlcea s-a autosesizat. Declaraţiile fetei şi alte dovezi au devenit virale.

 • TVR în era imposturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR în era imposturii

  Miercuri, 27 iunie, Comitetul Director al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) i-a remis lui Dragoş Pătraru o înştiinţare care, în mod normal, nu trebuia să mire pe nimeni.

 • Adevărul Live: Doamnele
politicii româneşti, sub lupa specialiştilor în modă şi stil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Doamnele politicii româneşti, sub lupa specialiştilor în modă şi stil

  Adriana Matei, style coache, şi Valentina Bălaşa Ario, beauty consultant şi designer de ţinute de gală, vin la Adevărul Live pentru a comenta ţinutele şi stilurile vestimentare adoptate de doamnele din politica românească. Printre doamnele pe care le avem în atenţie se numără Carmen Iohannis, Viorica Dăncilă, Gabriela Vranceanu Firea şi Irina Tănase.

 • Călin Popescu-Tăriceanu se întâlneşte astăzi la Bruxelles cu Frans Timmermans; pe agendă - discuţii despre justiţie şi respectarea statului de drept
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călin Popescu-Tăriceanu se întâlneşte astăzi la Bruxelles cu Frans Timmermans; pe agendă - discuţii despre justiţie şi respectarea statului de drept

  Preşedintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, va avea. joi, la Bruxelles, o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Pe agenda discuţiilor dintre cei doi sunt discuţii legate de justiţie, respectarea statului de drept şi Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV).

 • Firea, gafă sau nostalgie comunistă? Primarul Capitalei a postat un hashtag cu primul vers din imnul României socialiste, apoi l-a şters
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firea, gafă sau nostalgie comunistă? Primarul Capitalei a postat un hashtag cu primul vers din imnul României socialiste, apoi l-a şters

  Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis marţi un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, spunând că, cinstind tricolorul, poporul român îşi cinsteşte istoria şi cultura. Firea a pus, la finalul mesajului, un hashtag cu primul vers din imnul României socialiste - "Trei culori cunosc pe lume”. După ce postarea sa a devenit virală, Gabriela Firea a şters haştagul care amintea de perioada comunistă.

 • Stimaţi
parlamentari PSD-ALDE, de ce nu instalaţi un guvern care să nu
vă facă de râs şi să nu vă alunge votanţii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stimaţi parlamentari PSD-ALDE, de ce nu instalaţi un guvern care să nu vă facă de râs şi să nu vă alunge votanţii?

  Că opoziţia nu are suficiente voturi să-şi instaleze un  guvern propriu, pot  înţelege. Ce nu pot înţelege: de ce parlamentarii PSD-ALDE se mulţumesc cu actualul guvern condus de un premier analfabet, care le aduce enorme deservicii în plan intern şi extern, şi care e pus acolo doar ca să asculte poruncile lui Dragnea. Nu realizaţi că la viitoarele alegeri veţi deconta cu vârf şi îndesat această situaţie?

 • Leznaţiune sau lezraţiune?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leznaţiune sau lezraţiune?

  Aş fi dorit ca jocul de cuvinte din titlu să nu fie posibil, însă, din păcate, evoluţia socio-politică din România îndrituieşte folosirea celor doi termeni.

 • Nevoia de decenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nevoia de decenţă

  Dorinţa coaliţiei de guvernare de a deţine controlul total este îngrijorătoare. Lipsiţi de o minimă cultură politică, cei din PSD confundă democraţia cu totalitarismul.

 • Dreptul la răscoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dreptul la răscoală

  Ne putem întoarce pe ce parte vrem. Va fi imposibil să ne odihnim, căci ne-am pregătit culcuşul execrabil. Ce-ar mai fi deci de făcut? Să ne sculăm. Să-l refacem. Dar putem, aşa surmenaţi? Se înşală cine crede că nu.

 • Politica celor 30 de arginţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politica celor 30 de arginţi

  Biserica nu trebuie să facă politică; evident. Nu trebuie să facă politică mică. Nu trebuie sub nicio formă să se implice în campaniile electorale. Dar nu poate aplica strategia struţului sau, mai rău, a lui Iuda, când în joc este prezentul şi viitorul cetăţenilor (credincioşi, agnostici sau atei).