stiri despre ipad

„Operaţiunea militară specială” rusească din Ucraina se dezvoltă acum în ceea ce era programat să fie, adică o continuare mai sofisticată şi mult mai amplă a scenariului aplicat cu succes în Crimeea, adică preluarea cu forţa a unor teritorii şi, în final, încorporarea lor în Federaţia Rusă.

acum 10 ore · comentarii (35)

Diaspora românească, foarte numeroasă, numără însă foarte puţini aleşi locali de origine română. La ultimele alegeri, a crescut numărul de candidaţi, dar sunt încă rare cazurile în care aceştia au reuşit. În acelaşi timp, românii consideră că nu sunt suficient de bine reprezentaţi, dar sunt puţini cei care se înscriu pe listele electorale, pentru a putea vota.

acum 3 ore · comentarii (0)

Transmiterea chestionarului(n.a. de aderare la UE) de către R.Moldova este un doar un pas în direcţia corectă şi mai este mult până la obţinerea statutului de candidat, ca să nu mai vorbim de aderare, mi-a declarat, într-un interviu, analistul politic Victor Ciobanu.

Dacă pe Croazetă Tom Cruise a fost primit cu escadrila Republicii, în culorile Franţei, dar şi ale Americii: albastru, alb, roşu, şi cu o prezentae a carierei sale, înainte de proiecţia lui Top Gun, din care Nicole Kidman e aproape absentă, deşi au fost pe mai multe generice, inclusiv la Cannes, acum 30 de ani, azi atenţia se concentrează pe noul guvern,

acum 10 ore · comentarii (0)

Invitatul episodului XVI, la Avangarda, cu Ionuţ Vulpescu este Claudiu Lucaci, jurnalist, profesor şi specialist în sociologia comunicării. Cu o experienţă de peste 25 de ani în presa scrisă, radio şi televiziune, Claudiu Lucaci este o personalitate de seamă în spaţiul media şi un nume de referinţă al TVR.

acum 9 ore · comentarii (0)

De la ieşirile publice, mai dese, din timpul crizei pandemice, când îi sfătuia pe „Dragi români” să fie precauţi, să poarte mască şi le spunea să se spele pe mâini, apare acum, în ultimele luni, din ce în ce mai rar în „dialogul”/monologul către cetăţeni. Public să le comunice românilor lucruri importante pentru ţară, să îi lumineze ca pe toţi papuaşii mioritici, tot mai loviţi de tăvălugul preţurilor şi a scumpirii necontenite a vieţii!

Cine ştie cum funcţionează puterea absolută a lui Putin realizează că declaraţiile colonelului în rezervă, Mihail Hodarionok, reprezintă mult mai mult decât pare la o primă vedere. În Rusia există o lege care interzice criticile la adresa războiului cu Ucraina, la politica dusă de Putin în contextul acestui conflict.

acum 2 zile · comentarii (20)

Şansa fostului ambasador SUA în Ucraina (2016 – 2019), doamna Marie Yovanovitch, să devină dintr-odată persoana publică şi să-şi expună viaţa, altfel interesantă, într-o carte, a apărut în momentul în care preşedintelui Trump i s-a părut, i s-a sugerat, i s-a transmis, nu mai contează acum, că reprezentantul său la Kiev nu-i mai ascultă ordinele. Ba mai mult, le ignoră şi conspiră pentru a îl împiedica să obţină un al doilea mandat prezidenţial.

acum 3 zile · comentarii (2)
Modifică Setările