iOS 11 s-a lansat pentru iPhone şi iPad. Ce schimbări aduce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: MacRumours
Foto: MacRumours

Noul sistem de operare pentru dispozitivele mobile Apple, iOS 11, se va lansa astăzi, odată cu startul comenzilor pentru iPhone 8 şi iPhone 8 Plus. Despre iOS 11 se cunosc deja multe detalii, acesta aflându-se în stadiul beta din iunie şi până acum.

Printre noile funcţii pe care le vom vedea pe iOS 11, se numără şi traducerea în diferite limbi cu ajutorul lui Siri, un mod ”split-screen” pe iPad, adăugarea funcţiei drag&drop pe ambele dispozitive mobile, cât şi un nou centru de control, care îl va înlocui pe cel actual. În plus, vei putea chiar şi să înregistrezi ecranul, un fel de print screen dinamic.

Noul update de soft va putea fi descărcat astăzi, în jurul orei 20:00. Pentru a pune mâna pe el va trebui să intri în setările dispozitivului mobil Apple şi să te duci la General -> Actualizare Software. Asta în cazul în care vrei să faci totul manual. Dacă vei avea, însă, răbdare, update-ul de soft îţi va apărea automat sub formă de notificare.

iOS 11 va fi disponibil pentru toate terminalele iPhone de la modelul 5S, până la cele mai recente, iar în ceea ce priveşte iPad-ul, el va fi disponibil pe modelele iPad Air, Air 2, iPad Pro, iPad Mini 2, 3 şi 4.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite