De ce mai ai nevoie de tabletă în 2015?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google Nexus 7 este o tabletă excelentă pentru familie
Google Nexus 7 este o tabletă excelentă pentru familie

Vremea tabletelor pare că a trecut. Ele sunt cumpărate în continuare, dar nivelul de preţ a scăzut dramatic. Oamenii caută cele mai ieftine produse pentru că se întreabă la ce folosesc tabletele. Noi vă oferim încă cinci motive pentru care ar trebui să-ţi cumperi o tabletă.

Navighează cu tableta prin trafic

Poţi să consumi bateria de la smartphone sau poţi să-ţi înlocuieşti GPS-ul cu o aplicaţie de navigaţie pe o tabletă.  Vezi mai bine şi ai o singură funcţie utilă.

Linişteşte-ţi copiii acasă sau la drum lung

Dacă ai copiii agitaţi pe bancheta din spate, nivelul de stres este mai mare decât atunci când conduci beat. Acest lucru a fost demonstrat de studii. Aşa că o soluţie este să-i faci să fie atenţi la desene animate sau la conţinut educaţional. Nu e bine să le dai telefonul tău, pentru că riscă să-l strice sau să intre în conturile tale. Dacă ai o tabletă de familie, poţi să descarci desenele animate favorite şi să le dai tableta pe drum. Plus că ecranul mai mare este mai bun pentru ochii celor mici.

image

Toată lumea din familie poate să o folosească

Tableta nu o cumperi doar pentru tine. Taţii pot să se joace, mamele pot să stea pe Facebook, împreună pot găsi reţete pe internet, iar copiii pot să se uite la desene animate. Pe Android puteţi să vă faceţi mai multe conturi pentru fiecare, ca să vă separaţi conţinutul şi să protejaţi copilul de pornografie.

Poţi să te joci mai bine pe ea decât pe un telefon

Nu îţi trebuie o tabletă de gaming ca să te bucuri de cele mai interesante jocuri. Poţi alege una cu ecran HD sau Full HD, ca să se vadă conţinutul bine, iar lucrurile arată mult mai bine pe 7 sau 10 inci. Pentru o experienţă mai bună, noi recomandăm tabletele mai mici, pentru că o tabletă de 10 inci poate fi obositoare atunci când o ţineţi în mână.

image

Citeşte

Poţi să cumperi o carte fizică sau un Kindle. Dar tableta este o experienţă foarte bună pentru lectură. Descarci cărţile de pe internet, de pe Google Books şi nu numai şi te bucuri de ele. Autonomia, atunci când citeşti, e destul de mare dacă vei deconecta internetul, aşa că tableta te va ţine 2-3 zile, indiferent de model. Plus că presa se citeşte mult mai bine într-o aplicaţie cum este Flipboard. Poţi instala şi aplicaţia Adevărul pentru Android.

E mai ieftină ca un smartphone...

Tabletele au ajuns la niveluri de preţ foarte bune. Nu vă vom recomanda tablete de 200-300 de lei, pentru că sunt foarte slabe, ecranele nu se văd bine, iar materialele din care sunt construite cedează uşor. În plus, softul are de mult ori erori. Cumpără o tabletă Asus sau un Google Nexus. Au preţuri de până în 1.000 de lei şi te ţin multă vreme, pentru că o tabletă nu se schimbă o dată pe an, ca un telefon. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite