Cea mai dulce răzbunare după infidelitate: i-a pus gadgeturile Apple să înoate în cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Japonia a aflat cât de mult poate să-l coste îndrăzneala de a-şi înşela partenera. Aceasta s-a răzbunat într-un mod original şi dur: i-a aruncat toate gadgeturile Apple într-o cadă plină de apă.

Cum poţi să distrugi 10 gadgeturi Apple? Fiind infidel. Un bărbat japonez a aflat cât de mult poate să-l coste faptul că a înşelat-o pe partenera sa, iar aceasta a aflat. Răzbunările sunt complicate după un asemenea, caz, dar femeia a vrut să-l facă de ruşine în mod public şi a publicat poze pe Twitter cu device-urile sale, toate de la Apple, care şedeau în cada plină de apă.

De ce a ales femeia să se răzbune pe gadgeturile Apple? Pentru că fostul ei iubit adora produsele companiei şi avea aproape orice, de la un Apple TV, la Mac-uri, MacBook-uri, tablete şi telefoane. El era unul dintre acei fanboys care stau la coadă pentru ultimul iPhone.

"Stai dragă, primesc un mesaj. Probabil e Mike care-mi zice ... "CE AI FĂCUT CU LUCRURILE MELE?!?!", a scris femeia în mesajul de pe Twitter, acompaniat de cele două poze.

Iată Mac-ul bărbatului, scufundat în cadă. 

Mac Japonia Scufundat

Şi celelalte gadgeturi au avut aceeaşi soartă. 

Mac Japonia Scufundat
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite