O fetiță de 8 ani care a devenit vedetă pe internet după ce a a plecat la cumpărături cu mașina familiei

0
Publicat:

Tangie Wilson dormea ​​când fiica ei, Zoe, de 8 ani, a ieșit pe furiș din casă și s-a dus la un magazin, fiind dată dispărută și căutată de vecini și chiar și de poliție.

Zoe Wilson, o fetiță de 8 ani care arată semnul victoriei cu degetele
Zoe Wilson, fetița de 8 ani care a devenit vedetă pe internet. Foto Facebook/NYT

Tangie Wilson dormea ​​când fiica ei Zoe a ieșit pe furiș din casă și a condus mașina familiei până la magazin. Mama fetei a povestit ce s-a întâmplat în acea duminică dimineață: Zoe i-a cerut mamei voie să folosească ipad-ul, în timp ce se afla în locuința lor din Bedford, Ohio, ceea ce a făcut-o pe Tangie să presupună că fetița s-a instalat în camera ei sau pe canapea cu dispozitivul, așa că a s-a întors la culcare.

Nu știa că Zoe, care încă era supărată după o ceartă cu sora ei mai mare de cu o seară înainte, a reușit să iasă pe furiș din casă cu cheile de la mașină, portofelul și actul de identitate ale mamei ei în jurul orei 7 dimineața. Eleva de clasa a treia a condus apoi SUV-ul familiei, în care l-a urcat și pe câinele familiei Bear, și a condus aproximativ 10 mile, într-un act de rebeliune.

„Nici 30 de minute mai târziu, sora ei a intrat și a spus: mamă, unde este Zoe? Ea a luat câinele”, a declarat într-un interviu telefonic acordat New York Times doamna Wilson.

Mama i-a răspuns fetei mai mari: „Tocmai și-a cerut iPad-ul, ce vrei să spui? Că nu este aici?”

Când a realizat că fiica ei dispăruse, femeia a alertat familia, vecinii și poliția locală.

Zoe a fost găsită în siguranță la un magazin aflat la 10 mile distanță aproape două ore mai târziu. Totul a devenit viral pe internet și mass-media, ceea ce i-a determinat pe mulți să se întrebe cum un copil atât de mic ar putea ajunge la magazin fără să rănească pe nimeni și cum a putut să primească un Frappuccino la magazin. 

Poliția din Bedford, Ohio, a găsit-o ulterior pe fată în interiorul magazinului, iar familia ei a fost chemată să o ia, potrivit raportului poliției.

Doamna Wilson a spus că fiica ei și-a făcut un plan cu o seară înainte să ia mașina, dar că Zoe i-a spus că nu are o destinație în minte pentru aventura ei până când a spart din greșeală iPad-ul în timp ce ieșea din casă, așa că și-a gândit că poate va merge la magayinul Target pentru a înlocui carcasa. Zoe nu şi-a putut dat seama care este dimensiunea carcasei iPad+ului de care are nevoie, aşa că a cumpărat jucării și machiaj.

Înapoi acasă, doamna Wilson și cele două fiice ale ei mai mari, care au 15 și 11 ani, au început să caute copilul dispărut. Când au ieșit afară, au observat că mașina lipsea, dar nu au realizat imediat că Zoe ar fi putut fi cea care a luat-o.

Ea nu a mai făcut așa ceva până acum”, a spus doamna Wilson.

Mama fetei a alertat ulterior poliția. Un vecin a distribuit imagini de la o cameră de luat vederi de pe strada care arătau copilul ieșind din alee în mașină.

Doamna Wilson a spus că Zoe nu a avut experiență anterioară de condus, în afară de a se juca cu karturi și de a ședea pe poala tatălui ei sau a bunicului ei în mașină când era copil.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite