Stiri despre femeie

  2463 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O cincime din parteneri îşi spionează iubiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O cincime din parteneri îşi spionează iubiţii

  Un studiu realizat de câţiva cercetători de la Universităţile Oxford şi Nottingham Trent, din Marea Britanie, arată că partenerii nu se prea bucură de „intimitate“ în interiorul unui cuplu.

 • Din spital s-a dus direct la poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din spital s-a dus direct la poliţie

  Aseară, la Poliţia Municipiului s-a prezentat Zamfira Nicolescu, care a reclamat faptul că în data de 10 martie a fost bătută de vecinul ei, Andrei Ştefan Dan (32 de ani).

 • Gusturile femeilor, dictate de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gusturile femeilor, dictate de sănătate

  O echipă de cercetători de la Universitatea Aberdeen a aflat ce anume le face pe femei să prefere astăzi bărbaţii cu trăsături mai feminine în locul celor macho.

 • Emanciparea femeii, în oglinda istoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emanciparea femeii, în oglinda istoriei

  Muzeul Naţional de Istorie a României din Bucureşti găzduieşte până la 3 mai expoziţia „Istoria la feminin“. Vernisajul evenimentului care propune o imagine a feminităţii şi a rolului femeii în istoria ţării noastre are loc astăzi,  la ora 13.30.

 • Primul om fără sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul om fără sex

  Un britanic care a emigrat în Australia susţine că nu are sex şi este prima persoană înregistrată oficial nici femeie, nici bărbat, scrie „The Daily Telegraph“.

 • Spania: Câştigă bani frumoşi, costumat în femeie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spania: Câştigă bani frumoşi, costumat în femeie

  Dumitru Popa, machiat strident, dansează pe aleile din centrul Madridului.Pentru că rudele nu au mai venit să-l ia de la autogară, compatriotul a dormit patru zile pe bănci şi a cerşit bani pentru mâncare.

 • Câştigă bani costumat în femeie uşoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigă bani costumat în femeie uşoară

  Dumitru Popa, machiat strident, dansează pe aleile din centrul Madridului.Pentru că rudele nu au mai venit să-l ia de la autogară, un compatriot a dormit patru zile pe bănci şi a cerşit bani pentru mâncare.

 • Constanţa: „M-a sunat ginecologul să-mi spună să vin să-mi iau soţia moartă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: „M-a sunat ginecologul să-mi spună să vin să-mi iau soţia moartă“

  O femeie de 41 de ani a murit în timpul unui chiuretaj la un cabinet particular din Mangalia, chiar de Ziua Femeii. Melec Curthula s-a dus la ginecologul Emilia Borzea pentru o întrerupere banală de sarcină, seara, pe 8 martie, dar intervenţia i-a fost fatală. Soţul femeii decedate este hotărât să sesizeze Colegiul Medicilor.

 • Tânăra răpusă de prea multă muncă este tot în comă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânăra răpusă de prea multă muncă este tot în comă

  Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) sunt rezervaţi cu privire la şansele de revenire ale Ramonei Cîciu (34 de ani), femeia care în urmă cu două zile a leşinat la serviciu.

 • Oboseala generaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oboseala generaţiilor

  Femeile care deţin poziţii de top nu mai sunt o raritate aşa că, pentru majoritatea companiilor, diversitatea sexuală este deja o necesitate, nu o problemă.

 • (FOTOGALERIE) „La muncă bat tablă pe casă ca bărbaţii, la petreceri sunt femeie!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  (FOTOGALERIE) „La muncă bat tablă pe casă ca bărbaţii, la petreceri sunt femeie!”

  Camelia Făcăeru are 33 de ani şi de când se ştie şi-a dorit să pună cuşme caselor. Chiar şi pe 8 martie, Camelia pune tablă pe case. Toate locuinţele din împrejurimi sunt acoperite de ea şi soţul ei. În timp ce alte femei croşetează sau au grijă de copii, Camelia mânuieşte cu măiestrie bormaşina şi ciocanul.

 • De ce ies scântei în bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ies scântei în bucătărie

  Bărbaţii şi femeile abordează diferit mâncarea şi gătitul. Cotidianul britanic „The Independent” a adunat câte zece reproşuri pe care partenerii şi le fac unii altora în bucătărie.

 • Jumătate femeie, jumătate soldat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jumătate femeie, jumătate soldat

  La numai 29 de ani, Oana Moise este o mostră de feminitate în lumea dură a infanteriştilor. De dragul armatei, şi-a lăsat acasă copilul şi a plecat, alături de colegii săi pentru a trăi „experienţa afgană", misiune teribilă pentru o femeie soldat.

 • Piteşti: Concurs de fumuseţe şi îndemânare la volan pentru femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Concurs de fumuseţe şi îndemânare la volan pentru femei

  „Raliul femeii şi frumuseţii” se va organiza în premieră în Piteşti şi va fi rezervat tuturor reprezentantelor sexului frumos. Eşti femeie, ai maşină personală, carnet de conducere auto şi vrei să simţi cum este să fii pilot de curse pentru câteva ore? Nimic mai simplu, înscrie-te în „Raliul Femeii”  şi ai ocazia să-şi satisfaci pofta de adrenalină la volan, într-un cadru organizat.

 • Cuvinte de duminică: Noi şi ele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuvinte de duminică: Noi şi ele

  Noi suntem cei care spun bancuri cu blonde şi luăm peste picior femeile de succes, fiindcă „ştim bine cum au ajuns aici".

Modifică Setările