Un tânăr a anunţat la 112 că este ţinut captiv într-un imobil şi bătut. I s-ar fi tras de la o femeie întâlnită pe reţelele de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au intervenit la scurt timp după primirea apelulului  Arhivă adevărul.ro
Poliţiştii au intervenit la scurt timp după primirea apelulului  Arhivă adevărul.ro

Poliţiştii din Teleorman au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pentru eliberarea unui bărbat care era ţinut captiv într-un imobil şi agresat de câţiva indivizi. Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a produs după ce victima a cunoscut o femeie pe o reţea de socializare, iar patru persoane l-au urcat cu forţa într-o maşină.

„La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă”, a transmis, joi, IPJ Teleorman. 

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Alexandria, care a constatat faptul că persoana respectivă, cu domiciliul în oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, ar fi cunoscut pe o reţea de socializare o tânără din comuna Brânceni.  

Din informaţiile strânse de anchetatori a reieşit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forţa si urcat într-o autoutilitară după care a fost dus într-o locuinţă din localitatea Brânceni. 

„În urma activitaţilor desfaşurate au fost identificate patru persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, au mai precizat poliţiştii.   

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Situaţia ciudată într-o localitate minieră din judeţul Gorj: la coasă pe acoperişul blocurilor

Lipsa odihnei declanşează probleme de sănătate. Medic: „Somnul ajută creierul să funcţioneze corect“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite