Femeie din Târgu Jiu, surprinsă de cutremur printre rafturile unui supermarket. „Nu mai stăm aici, ne ducem la țară" VIDEO

0
Publicat:

Femeia a observat cum totul se mișcă în jurul ei și a fugit disperată afară. Cutremurul de marți, de la ora 15.16, a produs panică în sudul țării. După seism, zeci de oameni din mai multe zone ale țării au hotărât să se mute de la bloc în casele părintești de la țară.

Pe rețelele de socializare au apărut zeci de imagini surprinse în timpul cutremurului. Camerele de supraveghere ale unui supermarket au surprins o femeie care se afla printre rafturi când început seismul. Disperată, femeia a început să alerge printre marfa care cădea din toate părțile. 

Al doilea cutremur din Gorj i-a determinat pe mulți oameni care locuiesc l bloc să se mute la la casă, la părinți sau prieteni. „Am discutat cu soțul și am hotărât să ducem copiii la țară, la părinți.  Ne este foarte frică. A doua zi am simțit cutremurul mult mai rău. Nu mai stăm aici, ne ducem la țară", a declarat o femeie care locuiește în Târgu Jiu. 

„Aproape toți prietenii noștri pleacă la țară, la case. Toți se gândesc, dacă e ceva poți ieși afară mult mai repede. De la etajul 4, de exemplu, nu mai șanse multe", a declarat un alt localnic.

Cel de-al doilea cutremur din Gorj a avut  magnitudinea de 5,7 pe Richter, iar în momentul transmiterii acestor informații  seismul fusese urmat de șase replici, una de 4,2 pe Richter.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite