Bătrână jefuită şi violată de un adolescent mascat. A dat buzna în casa femeii şi i-a cerut banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un adolescent în vârstă de 15  de ani, din localitatea brăileană Galbenu, a fost reţinut preventiv pentru tâlhărie şi viol după ce, duminică, 17 iulie, a violat o bătrână din localitate, în locuinţa acesteia.

Duminică, 17 iulie, în jurul orei 17,00, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 76 de ani, din localitatea Galbenu, ar fi fost violată de o persoană necunoscută.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţă locului şi, în urma investigaţiilor efectuate, au stabilit faptul că în cursul zilei de 17 iulie, în jurul orei 15,00, un tânăr în vârstă de 15 ani, din comuna Galbenu, ar fi pătruns într-o locuinţă situată pe raza localităţii Galbenu, purtând o mască în zona feţei, de unde ar fi sustras prin ameninţare suma de 1.000 de lei de la femeia în vârstă de 76 de ani şi ar fi violat-o”, au stabilit anchetatorii.

Poliţiştii l-au reţinut pe baza de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe tânărul suspectat de comiterea faptei, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele adolescentului a fost deschis dosar penal pentru tâlhărie şi viol.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ce pedeapsă are de executat bărbatul care a aruncat cu o soluţie chimică spre un poliţist şi un jandarm

Copil bătut de un fermier din Brăila pentru că i-a furat două maşini şi le-a avariat în timp ce se plimba cu ele

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite