Drama a trei copii minori abandonați în mod repetat de mamă. Femeia, condamnată la 8 ani de închisoare

0
Publicat:

Polițiștii din Aiud au identificat și reținut, miercuri, o femeie de 39 de ani care a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului. Victimele femeii au fost cei trei copii ai săi.

Femeia din Aiud va sta 8 ani la închisoare FOTO Adevărul
Femeia din Aiud va sta 8 ani la închisoare FOTO Adevărul

 Condamnata a fost depusă în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei. Femeia (M.B.) a fost judecată după ce și-a abandonat copiii de mai multe ori, în sensul în care pleca de acasă timp de mai multe zile și nu le asigura cele necesare traiului. Mai mult, mama acestora, ar fi vândut toate ajutoarele pe care le primea pentru creșterea copiilor.

Aceasta avea trei copii, cel mai mare fiind în vârstă de 5 ani la momentul comiterii faptelor. Copiii au trăit acest calvar până în 2017, când femeia a ajuns la închisoare pentru o altă faptă, iar cazul a ajuns în atenția celor de la Direcția Generală de Asistență Socială.

Cadourile primite de copii erau vândute

Copiii au ajuns într-un centru de plasament abia în 2017, când femeia a ajuns după gratii. În 26 iulie 2022, femeia a fost condamnată la închisoare cu executare de magistrații Judecătoriei Aiud.

Pe lângă faptul că îi abandona cu zilele, aceasta nu s-a ocupat de îngrijirea copiilor, nu le-a procurat haine, nu se ocupa de igiena acestora și, pe timp de iarnă, nici de asigurarea unei surse de căldură, potrivit rechizitoriului prin care a a fost trimisă în judecată.

De asemenea, nu s-a preocupat nici de educația copiilor nu s-a ocupat în cei patru ani, iar rechizitele primite le-ar fi vândut. Mai mult, copiii erau agresați verbal și fizic deseori de către mama lor. Magistrații Judecătoriei Aiud au condamnat-o pe femeie la câte patru ani de închisoare pentru fiecare copil în parte, pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorilor.

Deoarece mai avea și alte condamnări, prin contopirea pedepselor, s-a ajuns la 8 ani și zece zile de închisoare cu executare. Femeia nu a contestat hotărârea, astfel încât aceasta a rămas definitivă, fiind pusă în executare de către polițiști.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite