O femeie a murit după ce a căzut pe linia de metrou în staţia Piaţa Victoriei 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

O femeie în vârstă de 59 de ani a murit duminică, după ce a căzut pe linia de metrou, în staţia Piaţa Victoriei 1, fiind posibilă o tentativă de suicid.

”Astăzi, 10.07.2022,la ora 15:03,în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă intre staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor”, anunţă Metrorex.

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător şi trenurile nu circulă prin această statie.

”Intervenim pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la staţia Piaţa Victoriei. După întreruperea curentului electric la nivelul şinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă”, a anunţat ISU.

În acest moment echipajele SMURD îi acordă primul ajutor. 

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite