Turistă accidentată, salvată cu elicopterul din Munţii Piatra Craiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a fost salvată din Munţii Piatra Craiului cu ajutorul unui elicopter FOTO Adevărul
O femeie a fost salvată din Munţii Piatra Craiului cu ajutorul unui elicopter FOTO Adevărul

O femeie de 43 de ani a suferit un accident în Munţii Piatra Craiului. Pentru ca victima să poată fi salvată a fost nevoie de intervenţia unui elicopter

O femeie de 43 de ani a suferit un accident în Munţii Piatra Craiului, în zona Vârfului Ţimbalu. Pentru ca victima să poată fi scoasă din locul în care se afla a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD, care s-a folosit de troliu. 

„Persoana a fost coborâtă cu elicopterul SMURD la baza muntelui, de unde a fost preluată de o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Braşov în vederea transportului la UPU - Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii suplimentare. Persoana prezintă politraumatisme, este conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator”, a precizat plutonierul adjutant Adrian Lăcătuşu, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Numărul accidentelor pe munte în judeţul Braşov este în creştere în ultima vreme, astfel că salvamontiştii atrag atenţia turiştilor să nu se aventureze pe munte dacă nu sunt echipaţi corespunzător şi să respecte regulile. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cel mai mare festival al berii din România, detalii despre pregătiri. Cu ce surprize vine Oktoberfest

În plină vară, Muntele Tâmpa arată ca toamna. Explicaţiile unui inginer silvic

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite